A+ A-

Otthon 3. rész

Nagyon elzsibbadt a kezem, picit próbálom a kezem mozdítani de nem nagyon megy. Lassan, kinyitom a szemem. Hanyatt fekszem, be vagyok takarva hanyagul, jobbomon lányom félig-meddig hozzám bújva alszik, alatta a kezem, hát ezért zsibbadt. Kellemesen kipihentnek érzem magam. Fejem jobbra fordítva lányom kisimult arcát látom, amint nekem dől, érzem a szuszogását a bőrömön, most minden olyan békés. Hirtelen kap el a felismerés, miért is fekszünk fényes nappal az ágyon, miért is érzem magam olyan ... kielégültnek? Elöntenek az elmúlt pár óra emlékképei, meg sem kell erőltetnem magam, csak úgy tolulnak elő.
Egyre többször ért össze a szánk, majd amikor először ért össze a nyelvünk, már valahogy fel sem merült bennem, hogy visszakozzak. A nyelvek finom, puha érintése volt ez, játék csupán, s bár érződött, hogy lányom kezdő ami a csókot illeti, kellemesen simogatjuk egymás nyelvét. Ahogy egyre jobban belefeledkeztünk a csókunkba, lassan átkaroltam, simogattam ahol épp értem. Élveztem, ahogy felfedezi a szám, néha az arcom csókolja, néha engedi, hogy a nyelvem a szájába furakodjon, vagy épp fordítva. Így visszagondolva talán tini koromban csókolóztam ennyit utoljára, de nagyon jó érzés volt, csupa átélés, csupa érzelem.
Mikor a kezem picit a nyakáról a cicije felé téved, éreztem, hogy az Ő keze is bátrabban mozdul, már nem csak a kezem fogja vagy a combomon pihenteti, önállóan felfedezni indul rajtam, engem. Érzem amint, a kezével a combomon egyre fentebb merészkedik, majd picit megáll, visszahúzza, majd újra elindul a törölköző alatt, egészen a puncimig. Mire oda ér, másik lábam már picit felemelem, szinte beleremegek mikor a combhajlatomnál érzem az ujjait. Érzem amint az ujjai remegnek, félve húzza végig a puncimon, majd a dombomon keresztül felfelé a melleimhez téved, ettől a törölközöm már teljesen csúszott rólam. Mire a mellemhez ér, én már megismerkedtem a csöpp cicijeivel, végig simogattam, finoman cirógattam bimbóit. S most, hogy egymás melleire tévedtek kezeink, picit elszakadok a szájától, apró csókokkal lefelé haladok az állán, a nyakán, le egészen a cicije felső részéhez. Fejét hátra vetve élvezi amint a szám apró puszikat lehet bimbója köré, majd forró leheletem kíséretében a nyelvem óvatosan végig siklik előbb a bimbóudvaron, majd a már keményen meredező bimbón is. Körbe-körbe mintha kergetnék egymást, szinte csókolózni kezdek a mellével, majd beveszem a számba s megszívom finoman, a kezemmel masszírozom, a nyelvemmel simogatom. Ránézek lopva, félve, hogy észrevesz. Csukott szemmel élvezi ténykedésem, szinte már teljesen eltűnt a külvilág, csak Ő van és én, kezdenek a falak mind jobban leomlani.
Szabad kezem egész a puncijáig csúsztatom, közben tétován megállok, simogatok, tapintok, érzek. Mikor megérkezem a puncija felső részéhez, finoman átsiklok a csiklóján, felsóhajt, majd az oldalán folytatja kezem az útját. Igyekszem nem elfelejtkezni a melléről amit épp a nyelvem dicsér, hirtelen ötlettől vezérelve, amint a kezem visszafelé indul, hogy a punciján át ismét megsimítsam a csiklónál, amint odafelé haladok egyre jobban szívom a mellét, érzem amint élvezi, apró kis nyögésekkel adja tudtomra, hogy jót cselekszem, ez nem csak megnyugtat, de mérhetetlenül fel is izgat. Csiklójáról az ujjaim az ajkai között már egy igen csak nedves hely felé indultak... én pedig a melléről ismét fel, a nyakán át a szájához érek. Egy egész finom csókváltásnak indult, de ahogy az ujjaim mindjobban a puncijába mélyednek, a csókunk is egyre jobban vadabb lesz. Néha sikerül elkapni és rávenni a nyelvét, hogy nyújtsa ki, s rátapadhatok akár egy farokra. Majd váltunk, Ő is kipróbálja, bekapja a nyelvem, szopogatja, végig nyalja, de hirtelen visszahúzom a számba, az ujjam pedig egész mélyen a puncijába nyomom, tenyeremmel pedig simítom, dörzsölöm csiklóját.. elakad a lélegzete, mint aki.. igen.. mint aki épp élvez. Hirtelen jött és nem tűrt ellenkezést. Szépen ki és be, egész tempósan ujjaztam a punciját, próbálva a csiklóját is folyamatosan masszírozni a tenyeremmel, közben visszatértem egyik bimbójához, ismerve magamat, reméltem, hogy neki is jól esik, ha orgazmus közben ott is kényeztetik. Bevallom, alig tudtam mindenre figyelni, koncentrálni, majd szép csendben ahogy csillapodott kezem alatt, úgy lassítottam én is kezem mozgását. Végül csak épp egy-egy apró mozgással jeleztem, hogy az ujjam még mindig benne van, lehelet finom puszikkal adtam tudtára, hogy még itt vagyok mellette. Szeme még mindig csukva, néha az ujjam mozgására megrándul, kihúzom az ujjam.. már csak pihentetem a kezem dombocskáján, fejem a mellére hajtom. Nem szólok, figyelem lassan ismét egyenletes szuszogását és belül valami nyugodt mégis izgatott érzés kavarog. Felnézek rá, látom mosolyra húzza a száját, nem nevet, de tagadhatatlan látszik a megnyugvás, kielégülés az arcán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.42 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 Bizse42 2019. 02. 9. szombat 00:02
Harmadjára jutottam fel a csúcsra. KÖNNYEDÉN ÉLVEZTEM! IGEN NAGYON KÖNNYEDÉN, MERT ILYEN ÉRZÉKIEN MINDEN RÉSZLETEKRE KITÉRŐEN "FELIZGATVA MINDEN PORCIKÁMAT" JUTTATOTT FEL A CSÚCSIG!!!
/Megint mehetek a fürdőszobába rendbe tenni magam./
#17 fingerlis 2016. 11. 15. kedd 15:08
És könnyedén.....élveztem !
...és símán elbírna még egy részt !kedvemre valóan....rohadt jól írsz !!!
#16 picula 2016. 01. 5. kedd 00:39
nagyon jó folytasd
#15 supi 2015. 12. 22. kedd 22:30
lesz folytatás
#14 deajk2008 2015. 12. 1. kedd 12:50
ne bizonytalanodj el, hanem igenis írd meg, mert jó lett 10p folytasd
#13 Tii8 2015. 11. 23. hétfő 13:45
Koriander, köszönöm az érdeklődést! Kicsit elbizonytalanodtam, hogy lemerjem-e írni a folytatást.
#12 Koriander 2015. 11. 21. szombat 11:11
Otthon 4 ?
#11 fingerlis 2015. 10. 27. kedd 19:02
Ja?...még annyit :nem bértollnokok negatívkodásaira vagyunk kíváncsiak !.... inkább azonosulj a szereplőkkel ,és élvezz mint én....megint.
#10 fingerlis 2015. 10. 27. kedd 18:54
....,és most kimegyek gatyát cserélni...+10 *
#9 zsolesz69 2015. 10. 22. csütörtök 09:30
tetszett 10p
#8 zsuzsika 2015. 10. 22. csütörtök 09:18
Nem rossz.
#7 feherfabia 2015. 10. 20. kedd 06:34
NEM ROSSZ!
#6 genius33 2015. 10. 19. hétfő 13:29
Nagyoon jól irsz smile
#5 Rinaldo 2015. 10. 19. hétfő 08:32
Szuper.
#4 veteran 2015. 10. 19. hétfő 08:32
Nem tettszet.
#3 fiesta14 2015. 10. 19. hétfő 08:22
A történet jó! De az ,hogy mint kivülálló fogalmaz az nem. Így személytelen lett.
#2 A57L 2015. 10. 19. hétfő 05:27
Nem tetszett,nem ezt vártam.
#1 Törté-Net 2015. 10. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?