Hírek

MÁRC.
16.
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 4. resz

Péntek esti fárasztó események után olyan dél körül kezdtem magamhoz térni. Fejemet nehezen emeltem fel a párnámról miközben azon gondolkodtam,hogy milyen csodálatos is volt az elmúlt éjszaka.
Gyorsan csináltam egy kávét és kiültem anyu mellé a teraszra aki megszokott módon ismét a gyönyörű sárga fekte mintás bikinijében olvasgatott a napernyő alatt. Finom érzéki csókkal és mosollyal köszöntött.
- Milyen volt a tegnap este?
- Egész jó volt, kicsit többet ittam mint kellett volna.
- Ne haragudj,hogy olyan hamar feljöttem,de tényleg nem éreztem magam jól.
- Semmi gond. De most már jobban vagy?
- Igen
- Annak örülök. Lemenjünk ebédelni?
- Persze mehetünk,ha magadhoz tértél – majd közelebb ült és a vállamra döntötte arcát.


Lány az erdőben 2. rész

A pár szinte azonnal szétugrott. A lány gyorsan leguggolt a fűbe a srác meg elordította magát:
- Ki van ott???
Közben kezeivel próbálta takarni ágaskodó szerszámját. A fűben a lány a bódultságból kitisztulva eszmélt rá, hogy mi is történt. Szoknyáját megigazítva lassan szégyenlősen felállt a sűrű aljnövényzetből.
Ahogy a fiú meglátta az egy csomó kérdést, intézett hirtelen a lányhoz:
- Mit keresel itt?
- Mit láttál?
- Kukkoló vagy?
- Mióta nézel minket?
A barátnője, ahogy meglátta a lányt megkönnyebbült, hogy nem egy vadállat vagy egy perverz szatír.
Hirtelen, ha már ilyen furcsa helyzetbe voltak a barátja szavába is vágott:
- Nem akarsz beszállni?
Ezen nem csak a lány, de még a fiú is meglepődött.


MÁRC.
11.
2016

Tom és Laura 1. rész

Tom
22 éves unokanővérem, Laura megint egyszer szakított éppen aktuális fiújával, s ilyenkor mindig hozzánk jött vigasztalódni a Keleti-tengerhez. Nem miattam, mert én még csak 16 múltam, de ezt már legalább 5 éve így csinálja, s immár legalább ötször töltött nálunk emiatt 5-10 napot.
Gyönyörű testét jól ismertem, mert ha itt volt, együtt jártunk le fürödni a közelben lévő nudista strandra. Laurának csodás mellei voltak, és testszőrzetét már évek óta leborotválta, ami nekem irtóra tetszett, s ettől még jobban kívántam.
Most éppen az ágyon hasaltam és szexlapokat nézegettem, amikor betoppant. Ahogy belépett a szobába, a színes magazinokat bedugtam a takaró alá.


Anyósom barátnője két hét múlva

Az ajtó kinyitása óta nem jártam nála, sértődötten telefonált, hogy elfeledtem a zár megjavítását. Másnap vettem újzárat, nem vacakolok a javítással.
Érkezésemkor alig csukta be az ajtót megcsókolt, viszonzásomra röviden válaszolt, elég öregesen csókolsz - kuncogott és átkarolta a nyakamat. Újabb csóknál átkaroltam, közelebb lépett és hozzám nyomta melleit. Lejjebb csúszott derekáról a kezem, és a markomba fogtam fenekét. Hátratolta felsőtestét, és felnézett rám. Ha elkezded be is kell fejezned! - kuncogott.
- Úgy legyen, de előbb jöjjön a munka, mellyel gyorsan végeztem, közben elkészült a kávé is.
Alig vártam, hogy letegye a csészéjét, hátulról átkarol derekát megpusziltam a haját.
Megszoptam a fülcimpáját és fülkagylóját.


MÁRC.
10.
2016

Egy tini srác férfivé válása 2. rész - Erdei kényeztetés

Már több mint egy hónapja jártam Cintivel, amikor elkezdődött a nyári szünet.
Ő a 11. osztályt fejezte be 17 évesen, Én a 9. - et 16 évesen. Nem volt túl sok program ötletem a nyárra, leginkább csak vele szerettem volna lógni egész szünet alatt, az mindegy volt hogy hol. És persze a lehető legtöbbször szerettem volna szeretkezni vele, nem csak heti egyszer, ahogy tanév alatt csináltuk általában.
Időközben sokat fejlődtem én is a szexben, az 1 hónap alattt amióta vele voltam már nem csak 5 percben merültek ki a szeretkezéseink, hanem legalább 10 - 15 perc megvolt mindig, ami tudom, hogy még mindig nem túl nagy kunszt, de az én heves természetem ennél tovább sosem bírta az elélvezés késleltetését.
Cinti minden nyáron elment a barátaival egy pár napos erdei túrázásra, ahol kemping sátrakban aludtak éjszaka, nappal pedig erdei állatok után nézelődtek, gombákat szedegettek és gyönyörködtek az erdei táj szépségében.


Gazella

Mintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívhassam tüdőmet a friss levegővel, úgy rántott vissza gondolataim közül a valóságba a kupé ajtajának nyikorgó hangja. Ösztönös mozdulattal szakítottam el pillantásomat az ablak előtt elsuhanó tájról, hogy az érkezőre pillantsak.
Ő állt ott előttem, mosolygó arccal pillantva be a kupéba, érdeklődő arccal szemlélve magányomat, és a körülöttem terpeszkedő üres üléseket.
- Hello! - szólalt meg végül. - Leülhetek ide?
Mintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívjam tüdőmet a friss levegővel… Egy búbánatos fityfenét. Pont hogy most akadt el a lélegzetem, mintha egy erős kéz marokra szorította volna a tüdőmet. Megszólalni sem bírtam, ezért csak bólintottam, ő pedig egy mégszélesebb vigyort villantottam rám, és behúzva maga mögött a nyikorgó ajtót, elhelyezkedett velem szemben a vonat ülésén. Szívem hevesen dobogott.


MÁRC.
9.
2016

Nyaralás, avagy új élmények kezdete! 3.rész

Eljött a péntek este amikor is a szálloda egy táncos zenés estet szervezett.
Vacsora utan mindenki felment a szobájába készülödni az estére. Amikor beléptünk a szobába rögtön vad és szenvedélyes csókolózásba kezdtünk anyuval. Az egész napot Dave-ékkel töltöttük így nem tudtunk egymással foglalkozni. Mindketten égtünk a vágytól,hogy újra átéljük azokat a gyönyörű perceket amiben részünk volt tegnap este is. A falhoz támaszkodva egyik lábát derekamon átkulcsolva huzott közelebb magához mikozben kezemmel a fenekét simogattam. Vadul szabadítottuk meg egymast ruháinktól majd ölbe kapva az ágy felé indultunk. Hátára fektetve lassú apró csókokkal a puncija felé indultam, nyelvemmel csiklóját izgattam,de rövid idő utan anyu a vállamnál fogva húzott vissza. Lucskos punciját már nem kellett izgatnom ahogy a vágytól duzzadó farkamat sem így lábait szétnyitva könnyedén hatoltam belé lassan, kéjbarlangjának minden milliméter kiélvezve.


Házibuli

17 éves voltam, mikor először hívtak meg házibuliba. Mindig is egy magamnak való srác voltam.
Nem igazán jártam ki a szabadba, bár elég sok barátom volt, de velük iskolán kívül nagyon ritkán találkoztam.
Egyik napon, Oszkár, egyik haverom megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem elmenni egy buliba, amit az egyik évfolyamtársunk lakásán rendeznek.
Lévén, hogy nem vagyok valami elfoglalt ember...de lusta, eleinte nem akartam elfogadni, de végül belementem. Ideje kimozdulnom. A bulit ma este tartja. Nem tudtam hogy néz ki egy ilyen buli. Kérdezgettem ugyan Oszkárt, de a válaszaitól nem lettem okosabb: "Király", "Sok a lány", "Pia dögivel", meg ilyenek.
Haza érve kissé izgulva kerestem valami könnyebb szerelést, lévén, hogy május van nem lesz hideg. Letusoltam, felvettem a ruhámat és elindultam. Lent Oszkár éppen engem hívott telefonon.