A+ A-

Egy tini srác férfivé válása 2. rész - Erdei kényeztetés

Már több mint egy hónapja jártam Cintivel, amikor elkezdődött a nyári szünet.
Ő a 11. osztályt fejezte be 17 évesen, Én a 9. - et 16 évesen. Nem volt túl sok program ötletem a nyárra, leginkább csak vele szerettem volna lógni egész szünet alatt, az mindegy volt hogy hol. És persze a lehető legtöbbször szerettem volna szeretkezni vele, nem csak heti egyszer, ahogy tanév alatt csináltuk általában.
Időközben sokat fejlődtem én is a szexben, az 1 hónap alattt amióta vele voltam már nem csak 5 percben merültek ki a szeretkezéseink, hanem legalább 10 - 15 perc megvolt mindig, ami tudom, hogy még mindig nem túl nagy kunszt, de az én heves természetem ennél tovább sosem bírta az elélvezés késleltetését.
Cinti minden nyáron elment a barátaival egy pár napos erdei túrázásra, ahol kemping sátrakban aludtak éjszaka, nappal pedig erdei állatok után nézelődtek, gombákat szedegettek és gyönyörködtek az erdei táj szépségében. Nagy természet kedvelők voltak, ezt Cintiről is tudtam már régóta.
Idén engem is magukkal akart hozni, mivel most én voltam a pasija. Mondta, hogy nyugodtan hívhatom én is pár haveromat, ezért szóltam Petinek és Marcinak, a két legjobb barátomnak, hogy lenne - e kedvük jönni, mire kis vonakodás után ők is igent mondtak. Sokat nyomott a latba, amikor megemlítettem, hogy lesz ott pár szexi szingli csaj is, mivel nekik még nem volt barátnőjük.
Júnis végefelé indultunk, mindt megtudtam idén egy Balaton közeli nagy erdő lesz az uti cél, ahol 2 napot,és 1 éjszakát fogunk eltölteni sátrakban.
Összesen 9 - en mentünk: Én és Cinti, Peti és Marci, és Cinti barátai; Dóra, Fanni, Ákos, meg Dani és Szonja, akik egy pár voltak.
Két autóval mentünk; Én, Cinti, és Szonja Dani autójával; Peti, Marci, Fanni, és Dóra meg Ákos kocsijával.
Én Cinti mellet ültem hátul, Szonja meg Dani mellett elől.
- Hány évesek is a kis barátaid Alex? - kérdezte az anyós ülésről Szonja, aki kb 18 lehetett, jóalkatú és feketehajú. Egy rövid kis farmer shortban ami épphogy eltakarta a bugyiját, és egy rózsaszín bikini felsőben virított, ami látni engedte nagy mellei egy részét,de a melegre való tekintettel nem volt teljesen indokolatlan.
- Marci 15, Peti meg 16. - feleltem.
- Ú, olyan kis cukik. Bírom a fiatal fiúcskákat, mint amilyen te is vagy Alex.
mondta nyájas mosollyal. Erre én csak kuncogtam egyet, mire Cinti először Szonjára nézett összehúzott szemöldökkel, aztán rám.
- Jaj Cinti ne vedd már komolyan! Csak vicceltem, sosem csábítanám el a te kis Alexkádat. Hanem az másik két kis kakas... ők még szüzek?
- őőő... Igen úgytudom, azok - válaszoltam meglepetten.
- Jaj de jó, úgy vágyom már egy kis betörhető fiatal faszra!
- Szonja, ha bármelyikre is elkezdesz ráhajtani, akkor aztán megnézheted magad, megértetted?! - mondta Dani a kormány mögül, aki 19 - 20 lehett, izmos és barna rövid hajú, és Szonja pasija volt.
- Jaj csak vicceltem macikám! Nem hagynálak el téged soha. Vagy legalábbis addig biztosan nem, amíg ilyen szép porche - t vezetsz. - mondta vicceskedve, de talán egy kicsit komolyan is gondolhatta.
- Igen? akkor jobb is lenne ha most azonnal kidoblak innen, azzal mindenki jobban járna.
- Jólvan macikám, ne sértődj már meg mindenen! Mondtam hogy csak viceltem! - válaszolta Szonja és engesztelés gyanánt elkezdte masszírozni Dani farkát a rövidnadrágon keresztül.
- Jól van kicsim, most az egyszer megbocsátok, de csak akkor ha nem hagyod abba, amit most csinálsz. -
Azonban hamar abba kellet hagynia, mert Dani annyira élvezte a kis masszázst, hogy levette a szemét az útról és majdnem ütköztünk egy kamionnal.
Egy óra ehhez hasonló kínos társalgások után végre megérkeztünk az erdőhöz.
Mindannyian nyújtóztunk egyet, hogy helyretegyük elzsibbadt végtagjinkat.
Szonja szipantott egy nagyot a friss erdei levegőből.
- Hmmm... imádom ezt a fenyő illatot! Én mondom nektek, itt érzi az ember igazán, hogy él.
- Na mindenki jöjjön ide egy pillanatra! Ismertetem veletek az útvonalat. - mondta Ákos, aki úgymond a szervező volt közülünk. Amúgy nem lehetett több 20 - nál, ő is egy shortban és egy rövidújjú pólóban volt. Én is szellősen öltöztem: rajtam egy trikó és egy szellős térdnadrág volt, de még így is melegem volt.
Mikor mindenki megjegyezte az útvonalat, elindultunk, be az erdőbe.
Libasorban haladtunk, elöl ment a határozott és komoly Ákos, mögötte az alacsony, szőke Dóra, aki kb annyi idős lehetett mint én, utána a telt testalkatú, de kövérnek egyáltalán nem mondható Fanni, aztán Cinti, mögötte Én, mögöttem pedig Peti, Marci, és utánuk pedig Dani és Szonja.
- Te, Alex, ez a Szonja tisztára rám van állva. Folyton rámmosolyog amikor hátranézek, és elkezd integetni nekem. Szerinted akarna velem... tudod... szeretné ha én megdugnám? - kérdezte mögülem Peti.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 03. 11. péntek 08:24
türhető
#7 sunyilo 2016. 03. 10. csütörtök 20:58
Teccik.
#6 papi 2016. 03. 10. csütörtök 15:06
Igen folytasd, nem illik a legjobb résznél abbahagyni.
#5 vakon53 2016. 03. 10. csütörtök 14:11
Jó volt, folytasd.
#4 veteran 2016. 03. 10. csütörtök 09:03
Lehetne jobb is.
#3 listike 2016. 03. 10. csütörtök 07:23
Jó volt, folytatsd.
#2 A57L 2016. 03. 10. csütörtök 06:47
Próbálkoztál,most nem sikerült,de nem lett olyan rossz.
#1 Törté-Net 2016. 03. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?