NOV
29
2010

Anna

családi

A nővérem Anna szédelgett be a fürdőszobába, miközben megpróbálta az álmot kidörzsölni a szeméből. Éppen borotválkoztam a mosdónál egy szál bokszerben s tükörben láttam, ahogy belibegett az ajtón és odaslattyogott a WC - hez. Felemelte a hálóingét mellettem, lecsüccsent és már hallottam is, ahogy a pisi csorgott a kagylóba. - Nincs bugyi rajtad? - vigyorogtam. - Nem találtam, miután tegnap kidobtad, valószínűleg cafatokban hever valahol, amilyen vad tudtál lenni - ásított és tovább dörzsölte a szemeit. Emlékeztem az előző éjszaka minden részletére. Ahogy besurrantam a szobájába - a hold fénye bevilágította az ágyát. Amint felemelte a takarót - hogy maga mellé invitáljon az ágyba - a fény ezüsttel festette a testét. Fényes fekete hajának illatára, ajka lágyságára, a keze izgató érintésére, amivel a gyönyör felé kergetett. A...

*  *  *

Álom és valóság a vonaton

hetero

A munkám miatt sokat utazok vonaton. Ez a váratlan "esemény" azonban nem munkába menet és munkából jövet esett meg velem. Egy előadássorozatra utaztam Győrbe. Mivel érdekelt a téma ezért szívesen vállaltam a hosszú útat. Hajnalban indultam, hogy a megadott időpontra odaérjek. Sima, zökkenőmentes utam volt. A rendezvénynek kora délután volt vége, így a korábbi vonatot el is értem. Hozzáteszem, hogy a rendezvény június közepén volt, és egy pénteki napon. Minden adott volt arra, hogy a kora délutáni vonaton tumultus legyen. Ülőhelyet már nem is találtam. Ráadásul ez a vonat egy régebbi fülkés kocsikból volt összeállítva. Szűk közlekedő folyosóval, kevés ülőhellyel, állóhellyel.

*  *  *
NOV
26
2010

Ő 2. rész

hetero

Elmerülve a simogatásban és keze finom játékában újra vágyat gerjeszt bennem, a pillanat jár a fejemben, mikor belém hatol, s látom a szemében a tüzes szenvedélyt... Mellette feküdve csukott szemmel a farkát kezdem simogatni, érzem a finom bőrt, kicsit hátrahúzom, majd elengedem, érzem, ahogy pillanatról pillanatra növekszik, ahogy egyre nagyobb és keményebb, ahogy lassan kibontakozik, s már belemerül a játékba... Óvatosan húzom a bőrt fel és le, néha ujjammal érintve a hegyét, néha pedig megállva a tövénél pár pillanatra, s megszorítva folytatom. A térdére ülök, s előrehajolok, a nyelvem hegyével picit megnyalom a hegyét, aztán teljes bedobással kezdem szopni, mint aki soha nem akarja abbahagyni, s ugyanúgy élvezem ahogyan ő.

*  *  *

Aranyzuhany a kádban

bizarr

FIGYELEM! PISISZEXET TARTALMAZÓ TÖRTÉNET! Reggel, amikor megszólalt az ébresztőóra, a nő csak egy könnyű babydollt vett magára a reggelihez. De a férfinak nem pusztán a látványtól volt merevedése a teázás alatt: a nő, amikor nem a teásbögrét fogta, kihívóan mosolyogva meg-megsimította a férfi a farkát. Amikor elfogyott a tea, a férfi enyhén remegő kezével végigsimította a nő combját, míg ujjaival meg nem érezte az enyhén nedves rést. – Szeretnél átmenni a hálóba? – kérdezte. – Előbb zuhanyozz le – mondta a nő, saját kezével kicsit jobban hozzászorítva ágyékához a férfiét. A férfi sietve lépett be a zuhany alá, és nyitotta ki a csapot, hiszen a farka még mindig ugyanannyira ágaskodott, mint pár perccel korábban. A zuhogó víz alatt próbált nem csak felesége puncijára gondolni, de ettől csak újra és újra eszébe...

NOV
25
2010

Erotikus találkozás 2. rész

hetero

Köszöntelek ismét kedves olvasóm. Ha olvastad az első történetem, akkor sejtheted mik lesznek ebbe az írásomban is. Ez is egy mese lesz felnőtteknek csak úgy mint az előző. Bár most kicsit pikánsabb, de ugyan úgy izgalmas és nem hétköznapi lesz. Aki nem olvasta volna az előző történetemet annak kicsit összefoglalom. Egy ismerkedő portálon találkoztam egy lánnyal, aki már elsőre nagyon szimpatikusnak tűnt nekem. Beszélgettünk és gyorsan előkerültek az erotikusabb témák. Ő is mint kiderült szereti az élvezeteket. Szeret meztelenkedni és masztizni is, nem csak a sexben találja meg az örömet. Már az első találkozásunkkor megvolt az izgalom, mikor egy eldugott helyen egymás előtt masztiztunk. De ezt már az előző történetemben leírtam, akit érdekel azt is olvassa el. Most arról írok ami másodjára történt.

*  *  *

Konyhai kaland

leszbi

- Na mutasd már azt a tetkót - kiabáltam nevetve, miközben elkaptam a derekát és magam felé fordítottam. Sosem bírta a csiklandozást, most is sikítozva próbált menekülni, és hát én sem maradtam ki a jókedv egyetlen pillanatából sem. Vihogásunk megtörte a konyha csöndjét, hangunk szinte visszhangzott a fehér csempén. - Jól van, jól van! Csak hagyd már abba! - sikította szinte fuldokolva a nevetéstől. - Megmutatom, csak ne csikizz már!- kacagás közben próbált szabadulni, aminek az lett az eredménye, hogy mindketten a konyhapadlón landoltunk. Hosszú percekig csak vihogtunk, hol egymáson, hol magunkon, hol csak azon, hogy egymás hegyén-hátán fekszünk a csempén. - Édes Istenkém, mi nem vagyunk teljesen normálisak - jelentettem ki néhány mély sóhaj után.

*  *  *


Kedves Olvasóink, Íróink!

A versenyre való szavazás éjfélkor lezárult!
Az elkövetkező 1-2 napban a szavazatok összesítése, elenőrzése után eredményt hirdetünk.

Köszönjük a részvételt, és gratulálunk minden Írónak!

Jó olvasgatást, jó szórakozást továbbra is! :)

*  *  *
NOV
24
2010

Minden álmom 1-2. rész

1. rész Három év nagyon hosszú idő. Életem legszebb időszaka volt, amit Vele töltöttem. De ha tudom, hogy ilyen fájdalmas véget ér, bele se kezdek. Nagy terveink voltak, még nagyobb álmokkal, az életünket együtt akartuk folytatni, de mindketten rossz lépéseket tettünk, elkerülve a céltól. Én nem foglalkoztam vele eleget, sokat tanultam, többet foglalkoztam a könyvekkel, mint vele, pedig egy ZH sem érhetett volna fel a szerelmével. Ő pedig magányában elment az egyik bárba, ott felszedett egy lányt, és mire hazaértem megtaláltam őket ’in flagranti’. Nagyszerű! Jobb se kellett, azonnal elváltak útjaink. Mindenki belátta a hibáit, de ezek után már nem törekedtünk a javításukra.