A+ A-

Gazdag Shavo 1. fejezet

Sziasztok!
Betekintést nyerhettek az életembe egy nő szemszögéből. Sok fejezetből áll a bemutatás, rajtatok mulik mennyire érdekel, ha nem írjátok meg és nem folytatom!
Rajtam volt a sor, hogy a csodás, megnyugtató szavakért, amelyeket a fülembe suttogott, megjutalmazzam. Lassan széthúztam a selyemköntöst, ő azonban nem bírta ezt kivárni. Lerántotta a vizes karomról, elé tárult az áttetsző kombiné, amely rátapadt a testemre, és ez a látvány különös arckifejezést eredményezett. Vágyódást, őrült óhajtást láttam. Megragadta elöl a finom anyagot, ököllel megcsavarta, és egy gyakorlott mozdulattal letépte rólam. Cafatokra szakadt az a gyönyörű holmi. Megijedtem.
– Elég ebből! Hallod? Egy percet sem vagyok hajlandó tovább várni.
Látni akarlak! Most pedig meg foglak kapni. Nem tudsz tovább távol tartani magadtól. Mit gondolsz, meddig húzhatod még az idegeimet? – vágta hozzám a szavakat fújtatva, parancsolva. Más hanglejtése volt.
Erőteljes. Te jó isten, micsoda szenvedély és szemtelen öntudat. Megadtam magam. Meg kellett adnom magam neki. Nekidőltem a falnak, ő meg belemerült a látványba. Vett egy igen határozott, mély lélegzetet, rámeredt a kebleimre, amelyeket már ki tudja, hányszor elképzelt maga előtt.
Megragadta, csókolgatni kezdte, majd a nagy kezével megmarkolta a popsimat, és a lágyékához húzta. Aztán hirtelen megfordított, és átfogta a teljes testemet. Markolászta a mellemet, csókolgatta a nyakamat, hátrahúzta a fejemet, és úgy nyalogatta az ajkaimat.
– Okos kislány. Tudod, hogy már vége van, úgyis tudod… Ó, istenem, de gyönyörű vagy – sóhajtotta, de azt is birtoklón. Hát igen, a legősibb motiváció hajtotta, megállíthatatlan volt. Olyan tempóban haladtak az események, ami kissé ijesztő dolgokat vetített előre. Lecsúsztatta a kezét, és izgatni kezdte a vaginámat. Szinte azonnal bedugta az ujjait, egyet, majd kettőt is. Óóó. Hogy teheti ezt velem? Meg akartam fordulni, hogy kissé megnyugtassam. Gondoltam, lassan leveszem az ingét, de nem engedte.
Ereztem: igencsak élvezi, hogy most már az övé leszek, de egyben túlontúl önzőnek is tűnt minden mozdulata. – Shavo, kérlek! Lassabban!
Meg sem hallotta. Zihálva szorított magához, mániákus hangulatban volt. Ijedten próbáltam figyelmeztetni, de befogta a számat. Kirántottam a fejemet a kezéből.
– Shavo, kérlek, lerohantál! Hallod? – szinte kiabáltam. Fújtatott. Aztán egyre mélyebben vette a levegőt, csillapítva ezzel magát. Megértette.
Magához ölelt, percekig csak tartott így.
– Jó, legyen. Igazad van! Ne így csináljuk! Gyere, babám, menjünk be a szobába. Kefélni akarok veled.
– Kefélni? – fordultam hirtelen felé.
– Igen. Kefélni. Most mi nem világos?
– Hogy mondhatsz ilyet? Úgy tűnik, összekeversz valakivel. – Neeem.
Pontosan tudom, ki vagy, és kellesz nekem, nem fogsz most visszatáncolni. De jó, kivételesen legyen, ahogy te szeretnéd.
Szeretkezzünk.
– Nem is tudom, hogy akarom-e.
– Akarod. Hogyne akarnád…
Kilépett, és magával húzott. Belecsavart egy törölközőbe, majd lerángatta a ruháit. Gyönyörű teste volt, széles válla, erős karja. A vizes alsót is a földre dobta, de nem volt időm szemügyre venni deréktól lefelé, csak az izmos hátsóját mindössze egyetlen pillanatra. Gyorsan törölköztem, de megzavart ez a hirtelen stílusváltás. Hozzám lépett, látta a tekintetemben, mennyire letaglózott.
– Jól figyelj. Akarlak. Őrülten akarlak. Érted?
Bólintottam, és igen, nem volt szándékomban elszalasztani a percet.
Valójában nagyon is kívántam őt. Megfogtam a kezét, és elkezdtem húzni a hálószobámban magasodó baldachinos franciaágy felé, de ő leállított.
Majd nevetve közölte.
– Nem, nem! Most hozzám megyünk!
Mosolyogtam, mert olyan volt, mintha ő az utca egyik végén lakna, én meg a másikon, és most azon vitáznánk, kinél töltsük az éjszakát, csakhogy ez az ő háza, és ezt nem szabad figyelmen kívül hagyni. Sietve húzott magával, de megállt a szoba ajtajánál a falra szerelt érintőképernyőnél, csókolózás közben még szánt egy pillanatot arra, hogy betegye azt a dalt.
A francba, hogy ezt is mennyire eltalálta. Lenny Kravitz szexis hangja csendült fel erotikus tónusban a fejemben megint.
Ó, én hangulatvarázslóm, mennyire imádlak! Ez a rockénekes amúgy is a kedvenceim közé tartozott, de a „Fly Away” című dala csak igazán. Az az érzékien túlfűtött dallam minden létező hangfalból a házban – már tudtam, hogy nagyon szenvedélyes szerető lesz. Aztán rájöttem, hogy még sosem voltam a hálószobájában. Eléggé megdöbbentő volt. Olyan tömény elegancia vett körül, ami tarkón vágott, és ami már-már zavarba ejtőnek bizonyult. Tudta, hogy alázatot ébreszt majd bennem. A méregdrága ágynemű, a hatalmas ágy, a fekete díszpámák és az összkép lenyűgözött.
Mondjuk, körülnézni inkább csak reggel volt időm, mert finoman szólva is kiütött a férfi. Igen, a bokszmeccsen már rég rám számoltak, csak nem vettem észre.
Beletúrt a hajamba, és a nyakamat harapdálta, de elég durván, amivel meglepett kissé. Aztán nagyon keményen a két kezébe fogta a popsimat, és felemelt. Átfontam a lábamat a derekán, majd lefektetett a földre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 sunyilo 2018. 04. 12. csütörtök 21:49
Ez jó, folytasd.
#4 cscsu50 2018. 04. 12. csütörtök 19:30
várom a folytatást.
#3 vakon54 2018. 04. 12. csütörtök 12:15
Várjuk feleségemmel a folytatást.
#2 A57L 2018. 04. 11. szerda 13:23
Remek kis történet,várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2018. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?