A+ A-

Gyönyörteljes romlásom 1. rész

Nemrég jöttünk fel Pestre. Nehéz volt otthagyni a mi kis házunkat, amelyben felnőttem, a falut, ahol születtem, a barátokat, de két okunk is volt a költözésre: anyám új férje és legújabb munkahelye. Szerencsére aránylag gyorsan beilleszkedtem a suliba, bár elsőre szinte lehetetlennek tűnt, hogy nem 14, hanem 29 osztálytárs rigolyáit kell elviseljem. A bátyámnak mindez nem sikerült, igaz, ő elég csendes, magának való, vékonyka srác, így a többiek rögtön elkezdték piszkálni. Amikor látták, hogy nem képes megvédeni magát a „viccek” egyre durvábbak, gonoszabbak lettek. Aztán tegnap kiborult a bili: sírva jött a szobámba: azzal fenyegették, hogy ha nem készít rólam, egy meztelen képet másnap beledobják a szemetes konténerbe. Hiába győzködtem arról, hogy úgyse merik megtenni, szinte már remegett a félelemtől, így aztán győzött a testvéri szeretett, a fejemre húztam a trikómat, hogy az arcom ne látszódjon és hagytam, hogy lekapja meztelen melleimet és szívecskés tangámat.
Másnap a folyosón megállított Csaba. Ő volt a legjobb csávó az egész suliba. Elkapta a karomat és magához rántott.
- Helló Edina, irtó jó csöcseid vannak. Megmutatod élőben is?
- Hülye vagy? – érdeklődtem barátságosan, de csak rám nézet csodás mélykék szemével, kidüllesztette bicepszét és én rögtön úgy éreztem magam, mint egy hóember augusztusban. Elolvadtam.
- No? Csak egy pillanat az egész. Nem lát meg senki.
Bementünk a régi fiúvécé egyik homályos sarkába. A padlón cigarettacsikkek és egyebek hevertek. Elővarázsolt a hátsó zsebéből egy lapos üveget, jól meghúzta majd felém nyújtotta. Nem akartam kis pisisnek látszani és ezért követtem a példáját. A citromos vodka égette a torkomat, köhögtem is egy sort, de talán bátrabbá is váltam tőle. Szó nélkül felhúztam a blúzomat. Most rajta volt a sor, hogy félrenyeljen – Gyönyörűek! – mondta tágra nyílt szemmel - Mint két csodálatos érett körte. Szandinak nem ilyen szépek, pedig ő a legjobb ribanc a suliba.
A feszültség pillanatról pillanatra fokozódott köztünk, mígnem elviselhetetlenné vált, s végül én volt az, aki közelebb hajolt. Ő habozás nélkül kihasználta hirtelen támadt engedékenységemet, átkarolt, és forrón megcsókolt. A lángoló ajkak olyan szenvedélyre gyújtottak, hogy minden erőm elszállt. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer így fogadom majd egy csávó közeledését. Mint valami ízléstelen lányregényben. Teljesen átadtam magam az ölelésének, sóvárogva nyitottam szét a szájamat, és szinte önkívületben kulcsoltam a karjaim Csaba nyaka köré.
Osztálytársam nem siette el a csókot, élvezte, ahogy nyelvünk egymásra talál; finoman harapdálta alsó ajkaimat. Reszketettem, majd ellazultan az ölelő karokban, és fejemet hátrahajtva, teljesen átadta magam a becézgetésnek.
Csaba lecsúsztatta ujjait a vállamról; le a karomon, finoman simogatva a napbarnított, selymes bőrt. Forró csókot lehelt a nyakamra, nyelve élvezettel játszadozott bársonyos bőrömön. Szinte önkívületben simogatta a formás testemet, egy pillanatra a tenyerébe fogta telt keblem, majd ujjai végigsuhantak a karcsú derék és a gömbölyű csípő vonalán, míg el nem érkeztek a feszes kis fenékig. Ahogy szorosan magához ölelt éreztem az izgalmát, szenvedélyének igazi erejét. Lassan mozgattam a csípőmet, élveztem, ahogy farmerje egyre jobban duzzadt. Hirtelen a s szájába vette ágaskodó mellbimbómat. Forró, bizsergő érzés árasztott el, és egész testem ívben megfeszült, amikor a fiú keze a combjaim közé siklott. Lélegzetem szaggatottá vált, torkomból kis sikoly tört elő.
- De - nem folytathattam, mert száját újra az egyik meredező mellbimbómra nyomta. - Ó, Csaba - nyögtem fel kéjesen, mire ő átfogta a combjaimat, játékosan megemelt, szájával a melleimet simogatva. Nevetve kapaszkodtam a vállába.
- Tegyél le!
- Szó sem lehet róla. – mondta és nyelvével hol az egyik, hol a másik rózsás bimbómat becézgetve.
- A tiéd vagyok – nyögtem, mire ő váratlanul a földre huppantott.
- Leszopsz?
- Mi mi mi .... dadogtam, hiszen a lányregényekben nem szokott ilyeneket kérdezni a hősszerelmes.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.87 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 nikky 2018. 04. 13. péntek 18:12
Elküldtem a folytatást.
#11 sunyilo 2018. 04. 12. csütörtök 21:42
Ez szopás...
#10 cscsu50 2018. 04. 12. csütörtök 18:56
jó kezdés
#9 JakeAmazing 2018. 04. 10. kedd 19:06
10 pont. Remélem sok ehhez hasonló része lesz.
#8 hairy_pussy 2018. 04. 10. kedd 14:09
érdekes kezdés...
10p
#7 sipospista 2018. 04. 10. kedd 11:39
Johet a folytatas..
#6 listike 2018. 04. 10. kedd 07:10
Olvastam jobbat is.
#5 feherfabia 2018. 04. 10. kedd 06:31
Tetszett! Folytasd!
#4 zoltan611230 2018. 04. 10. kedd 05:44
Jol indul.
#3 A57L 2018. 04. 10. kedd 04:27
Érdekesen indul,jó sorozatnak látszik.
#2 vakon54 2018. 04. 10. kedd 03:10
nikki, nagyon de nagyon jó írás!
#1 Törté-Net 2018. 04. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?