ÁPR
28
2017

ABC 1-2. rész

hetero

1. rész
Ha valamiben igazán rossz vagyok, az a nők kinyalása.
Nem, komolyan gondolom. Én nyalok a legrosszabban az egész világon. Még a Guinness Rekordok Könyvében is benne vagyok. (Egy borzalmas képpel, tegyük hozzá, amin olyan ostoba mosolyt vágok és épp csukva van a szemem.) Olyan béna vagyok, hogy amikor leteperek egy nőt, mindig emlékeztetnem kell magam, hogy messzire kerüljem el az ágyékát. Fogalmam sincs, hol találom a G-pontot. Csak annyit tudok, hogy nem a térdnél van. Azt is csak onnan, hogy már próbáltam.
A legtöbb embernek ez nem lenne különösebben nagy dolog. De olyasvalakinek, mint én, aki rajong azért, ha egy nő a szájával kényezteti a farkát, meglehetősen kínos, ha nem tudod viszonozni a gesztust. Gondolom, meglehetős csalódás lehet a legtöbb nőnek, hogy fél órát tölt a makkom tisztára polírozásával, aztán pedig rájön, hogy nem kap cserébe semmit.

*  *  *
ÁPR
27
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 8. rész

hetero

Kedd
Lorena széttárt lábakkal, teljesen meztelenül feküdt az ágyában, miközben kezével a punciját simogatta. Gyakran nyúlt magához, amikor sokáig nem volt aktív szexuális élete. Mióta rendszeresen szexel, azóta egyre ritkábban van rá szüksége, ennek ellenére időnként szokott, és szeret is masztizni. Régen saját fantáziájával, vagy pornófilmekkel csillapította vágyait, mostanában viszont átélt és megírt erotikus kalandjait olvasta vissza, vagy pörgette újra elméjében.
Lorena fejében a szombat esti egy éjszakás képei elevenedtek meg. Még most is libabőrös lett, ahogy elképzelte, hogy a hideg pezsgő a bőréhez ér. Ujjait a nedves szeméremajkain járatta, bal kezével pedig a csiklóját kezdte el dörzsölgetni. Egy idő után lassan magába vezette jobb keze két ujját, és hangosan felsóhajtott. Felidézte ahogy a szombat este megismert Kristóf, gyorsan mozgatja benne kemény farkát.

*  *  *

A romlás iskolája 4. (Befejező ) rész - Édes bosszú

gruppen

Mielőtt kiléptünk az osztályteremből, hogy megkezdjük lopózásunkat az igazgatói felé, Adél a kezébe vette a telefonját és nyomkodni kezdte miközben gyorsan, mint valami katonai eligazításon sorolni kezdte a tervét.
– Kompromittáló felvételekre van szükség főleg Márton atyáról, de igazából mindenkiről, aki a
nagyságos úr szobájában találunk. Én is hivatalos vagyok erre a találkozóra így nem lesz meglepő a látogatásom.
Amikor előzőleg bent jártunk az irodájában már előkészítettem a terepet így a drága italokkal együtt egy jó nagy adag ajzószert is kaptak a vendégek.
Hála a gyógyszerész végzettségemnek nem volt nehéz egy tuti búgatószert kotyvasztanom. – Itt gúnyosan felnevetett, mint egy démoni perszóna miközben a telefonja képernyőjére meredt kíváncsian.

ÁPR
26
2017

Örök tobzódás

hetero

Három éve volt akkor, hogy szegény férjem meghalt szívtrombózisban. Nagy kan volt a drágám, rengeteget keféltünk, és nem unt meg, mint ahogyan én sem őt. Mindkettőnkben erős volt a vágy a rendszeres nemi életre. Azt hittem, már soha senkivel nem lehet olyan, vagy jobb, mint vele volt. Így aztán nem is hajtottam férfiakra, pedig egyre gyakrabban migrént kaptam a szex hiányától. Hiszen még csak 44 éves voltam, a testemben tomboltak a hormonok. Mit tehettem mást, ismét rákaptam a maszturbálásra, akárcsak kamaszlány koromban. Általában esténként, elalvás előtt játszottam magammal az ágyban, de gyakran előfordult, hogy már munkából hazaérve, amikor elmentem zuhanyozni, a szappantól síkos bőröm, mellem, hasam, fenekem, combom mosása, ami tulajdonképpen a simogatás egy fajtája, annyira felpiszkált, hogy már ott, a fürdőszobában kedvem támadt egyet élvezni.

*  *  *

Karácsonyi mese

hetero

Hol volt,hol nem volt. Valahol egy hóba rakott kis házban.
Bent vagyunk már a meghitt, csendes kis szobában. A Karácsonyfa égőinek sejtelmes fénye és a halk, lágy zene elvarázsolja lelkünket, de az egymás iránti szenvedélyünk nagyobb tûzzel lobog, mint valaha! Forr körülöttünk a levegő, érezzük az ünnep csodáját, szemünkben vibrál a kéjes vágy minden ösztöne... és épphogy becsukom az ajtót, már dobálod is le a ruháidat, majd türelmetlenül nekem esel, csókolsz és rólam is tépni kezded.
- Nagyon kívánlak, ne húzd az időt! - remegő ajkakkal szívod be a húsos számat és a nyelvecskéd vad táncba kezd az enyémmel. Máris ruhátlanul fonódunk össze még mindig a szoba közepén állva forrón ölelkezve. A kezünk önálló életre kel és belemarkol a testünkbe. Érezzük a vágy bizsergető vibrálását minden érintésünknél.

ÁPR
25
2017

Büntetés barátok közt 3. rész

gruppen, anál, férj-feleség

Géza barátommal üldögéltünk törzshelyünkön sörünket kortyolgatva. Nyár volt, kánikulai meleg. Nagyon jól esett a habos nedű, ami lecsúszott torkunkon. Frissítőként hatott ránk, és a néma kortyolgatás közepette forró gondolatokat keltett bennünk. Egyszer csak Géza tűnődve megszólalt:
- Tamás el kell hogy meséljek valamit neked! Tudod, hogy szépen élünk Erikával! A múlt héten továbbképzésen volt, elkísérte egyik barátnőjét, aki nem akart egyedül utazni. Én meg magányomban a hazaérkezése napján felmentem egy pornófilmes oldalra és a fehér feleség – néger fiúk filmek között találtam egy csemegének tűnő történetet. Az álló képen mintha a feleségemet láttam volna hátulról. Nagyon ismerősnek tűntek a nő idomai. A finoman izmos hát, a kerek, feszes popsi, a tarkóján felnyírt szőke haja, a modern frizura, az izmos combok, jó formájú vádlik a lábán! Ez pont olyan, mint a feleségem! Elindítottam a filmet és megdöbbentem,

*  *  *

Meglátogatott a barátnőm

leszbi, vibrátor

Az iskola éveim alatt még egy két leszbi próbálkozásom volt, de egyik sem hagyott maradandó nyomott bennem. Suli után felköltöztem Pestre és ott kezdtem el dolgozni. Nem jártam haza szinte soha. Gyerekkori barátnőm szokott jönni hozzám látogatóba. Bár most már nem találkoztunk kb 1 éve. Most viszont meglátogat a hétvégén. Izgatottan vártam, hogy újra lássa az én kis barátnőmet. Amíg nem költöztem Pestre, szinte mindent együtt csináltunk. Még suliba is együtt jártunk. ő volt az első, akinek elmondtam a zuhanyozóban történteket és azt is, hogy lehet sok férfi szív fog összetörni, de én biz a lányokhoz vonzódom. Féltem elmondani neki, mert azt hittem elfordul majd tőlem. De nem így lett, megértett - bár ezzel egyedül volt - és ki is tartott mellettem mindenben. Sajnos amióta eljöttem otthonról ritkán látjuk egymást. Most viszont itt lesz majd egy pár napig és bepótolunk mindent.

ÁPR
24
2017

Tom, Babszi és a mama 3. rész

családi, tini, anya-fia, testvérek, illusztrált

– Akkor most én lennék soron – mondta Tomék mamája. – De előbb megmutatom, hogy kell egy nőt simogatással izgalomba hozni, hogy legközelebb Babszinál is jól csináljátok.
Visszafeküdtünk a matracra, és miután kényelmesen elhelyezkedtünk, Mariann folytatta az oktatást.
– Egy nőnek először is a melleivel kell foglalkozni. Tessék, próbáljátok meg.
Tommal együtt kezelésbe vettük gömbölyű melleit. Lassanként végigsimogattuk és csókolgattuk az egész asszonyos női testet, és Mariann segítségével egy csomó olyan helyet is felfedeztünk, ahol a nők különösen szeretik a simogatást. Se Tom, se én sohasem láttunk még közelről meztelen nőt, most pedig nemcsak hogy láttunk, de végig is tapizhattuk és simogathattuk. Ráadásul még élvezte is, mert szemmel láthatóan nagyon ki volt éhezve a szexre és időnként kéjesen felsóhajtott. Én az alfelével foglalkoztam, Tom pedig a keményen felmeredő mellbimbókat szopta.

*  *  *

Tornatanár 2. rész

hetero, tini, diák

Március 15
Tegnap meg volt az ünnepély. Igyekezett mindenki szépen felöltözni. Több kevesebb sikerrel. Nem fogom tudni megérteni, hogy a kollégák miért nem tudják elmondani, hogy a fekete nadrág, fekete cipóhoz tilos fehér zoknit felvenni!? Vagy elmondják d a fiúk le se szarják a hallottakat? A lányok legalább normálisabbak. szoknyában, szép fehér ingben voltak, Ami a nagymellűeken kifeszült, s a melltartójuk teljesen átütött. Nem tudom, hogy utána szexelni mentek, vagy csak kihívóak akartak lenni, de voltak alig mellet befedőek, csipkések, meg egy olyan is amit a hűvös miatt megkeményedő bimbó majd átszúrt, és még az ingen is átütött. Persze próbálta a "tulaja" takargatni sállal, de nem nagyon sikerült.
Én persze Bibit kerestem a szememmel, meg is találtam, de egy gyors pillantásnál tovább nem találkozott a tekintetünk. Elkapta, s beszélgetett tovább.