Boldog szülinapot!

Szavazás átlaga: 6.13 pont (83 szavazat)
Megjelenés: 2024. január 14.
Hossz: 11 009 karakter
Elolvasva: 1 756 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
„Boldog szülinapot... ” – énekeltük Cindy lányomnak. Kis buli volt. Feleségem, Julie, én (Charlie), a fiunk Billy, a bátyám Jim, az ő felesége Sally és két fiuk: Joey és Jacob.
Cindy tizennyolcadik születésnapja volt. Elénekeltük a Happy Birthday-t, ettünk tortát, ő pedig felbontotta az ajándékait. Eljött annak az ideje, amit mindenki legjobban várt: a születésnapi fenekelés!
A nappaliba tettem egy étkezőszéket, míg a többiek körbe leültek nézni. Leültem és azt mondtam:  
– Rendben Cindy! Ideje a tizennyolc ütésednek!
Mindenki tapsolt és szurkolt neki. Cindy ismerte a menetrendet. Hagyomány volt, hogy a születésnapján mindenki csupasz fenekelést kapott. Tizennyolc év, tizennyolc csapás. Szűk rózsaszín rövidnadrágjának fenekén a „JUICY” felirat díszelgett. Mindannyian néztük, ahogy a bugyival együtt letolja és kilép belőle. Meglepődtem, hogy mennyit fejlődött az elmúlt években. Szerintem mindenki észrevette, hogy a feneke lapos kis popsiból kemény, lágyan lekerekített buborékos popsi lett. A lányom megpördült előttünk, és lehúzta a felsőjét is, hogy felfedje gyönyörű halmait, végükön a kemény mellbimbókkal.
A fiúk ujjongtak meztelen teste láttán... még a bátyja is. Hallottam, hogy a sógornőm azt mondta a feleségemnek:  
– Nagyon szép lány lett! Megfontolhatnánk, hogy erre gyakrabban kerítsünk sort!  
Mindketten nevettek. Cindy az ölembe feküdt, és azon tűnődtem, hogy érzi-e a mereven álló farkamat a hasán. Megmozgatta a csípőjét, és szétnyitotta a lábát, így a szemem elé tárta szőrtelenre borotvált pináját. Megpróbáltam a feladatomra koncentrálni, és a jobb kezemet a puha fenekére tettem. A kelleténél kicsit tovább szorítottam és dörzsöltem a seggét, mert elbűvölt a gyönyörű lány, aki meztelenül feküdt az ölemben.
Hallottam, ahogy a bátyám megköszörüli a torkát, és eszembe jutott, mit is kellene tennem. Puff! Puff! Finoman csapkodtam a popsiját: Puff! Puff! Cindy megmoccant a lágy ütések alatt.
– Erősebben apa! Csináld keményebben! – suttogta nekem.
PUFF! PUFF! Erősebb csapásokra váltottam, és néztem, ahogy rózsaszínűvé válik a hátsója.
– Gyerünk apa! Tudsz ennél jobbat is! Csináld keményebben! – mondta Cindy most elég hangosan ahhoz, hogy mindenki hallja a szobában.
Egészen hátra húztam a kezem, és még négyszer megütöttem a fenekét. A tompora mélyvörös lett a kezem alatt, miközben a kemény farkamon vonaglott. Megnéztem a vörös fenekét, és azonnal bűntudatot éreztem, amiért ilyen erősen ütöttem meg.  
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.13 pont (83 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
O
Oliver
2024. január 15. 10:58
#3
A homo cimke hiányzik. Nagyon zavaró, ha az ember akaratlanul ilyenbe belefut. Nem mindenki kiváncsi a homo történetekre.
3
Andreas6
2024. január 14. 08:33
#2
Nem elég, hogy családon belül mindenki mindenkivel összegabalyodik, de még nagy családi homokozásra is sor kerül. Undor a köbön!
2
T
Törté-Net
2024. január 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1