Hírek

DEC.
20.
2022

Egy hobby író kalandjai. A második élet kezdete 1. rész

Üdvözletem Hölgyeim és Uraim!
Ez egy többé kevésbé igaz történet, ezért a nevek fiktívek lesznek, és a helyszíneket, is megkavarom kicsit. Amennyiben tetszik a történetem, még van egy pár a tarsolyomban, és remélem még gyűlik hozzá anyag.
Pár szót kell ejtenem magamról, hogy jobban értsétek a történetemet.
Tehát én. Életem első negyven éve, kvázi átlagosnak mondható, kövér kisgyerek voltam, ezért sportolni küldtek a szüleim. Kajakoztam hét évig, nagydarab erős, de nem túl jóképű felnőtt lettem, miután egy télisport balesetben csúnyán eltörtem a lábam, fel kellett hagynom az élsporttal. Tanulmányaimban vegyesen teljesítettem, csak az ment, ami igazán érdekelt. Már fiatalon...


Csak egy este

Lihegve lépsz be az ajtón. Egyszerű szállodai szoba. Az ilyen szobák ridegségével. Fehérre festett falak. A lámpa fénye már már vakítónak hat. Az ággyal szemben a mostanában szokásos TV helyett, egy tükör, egyszerű keretben.
Alatta egy asztalka, mid két oldalán karos székkel. Az ágy bevetve. Az asztalon egy kisebb doboz.
Késtél.
Az ablak elött állva kifelé nézek. Fekete nadrág, fehér ingben.
Mentegetőzni kezdesz. A forgalom, az emberek, a minden. Nem fordulok meg.
Némán várom, hogy elcsendesedj. Tudod, jól, hogy nem érdekelnek a kifogások, de nem tudsz kivetkőzni magadból.
– Vetközz le!
Kapod az utasítást. Gyorsan vetkőzni kezdesz. Közben lassan megfordulok....


DEC.
19.
2022

Kislányom 2. rész - Ildi története

Hosszú volt a mai iskola nap, nem csak azért, mert hétfő van, hanem azért is mert valahogy minden rosszul sült el. Reggel elkéstem, mert a röpdolim rettenetesen rossz lett, de nem ezekért voltam igazán mérges, hanem legfőképpen Vivi miatt.
Már reggel a bejáratnál lelkendezve fogadott:
– Képzeld a hét végén megvolt Pistivel!!!
Nem kellett részleteznie, tudtam miről beszél, hiszen hónapok óta a szüzességünk volt a téma, illetve annak megléte. Mindketten a 19 felé közeledtünk és tarthatatlannak véltük ezt az állapotot.
Tehát Viki a hétvégén túl volt rajta. Hmmmm. Én maradtam az utolsó az osztályban. Ez aztán az egész napomat beárnyékolta.
Végre mire a táncóra után hazaértem...


Carpe Diem - A mának élek

Napsütéses szeptember elejei hétfő reggel volt és mivel már elmúlt reggel kilenc, így szinte üresek voltak az utcák. Kényelmes tempóban kocsikáztam át a városon, szinte azonnal találtam parkolót is, szóval minden flottul ment. Na gondoltam biztos ezren lesznek a körzeti orvosnál, ahová éppen tartottam, mert ennyire nem mehet minden simán. De tévedtem. Belépve a váróba, az kongott az ürességtől. Kinéztem magamnak egy széket a nyitott ablak mellett és leültem. Épp kezdtem belemerülni a telefonom nyomkodásába, amikor nyílt a rendelő ajtaja és kijött az asszisztens.
– Jó napot! – köszöntött, a doktornőt kihívták házhoz, kicsit várni kell.
– Kézcsók! – köszöntem vissza, nem baj, van...


DEC.
18.
2022

Egy kis baleset 3. rész

Az első pillanatnyi ijedtséget hirtelen a düh váltotta fel. Mégis milyen jogon von engem Erika kérdőre? Most is úgy áll ott teljesen meztelenül a lábán végigfolyó spermával, mintha nem épp az imént baszatta volna meg magát a lányunk fiújával.
– Mit gondolsz, vajon mit csináltam Kiarával? – tettem fel a költői kérdést, miközben az ingemet nemes egyszerűséggel áthúztam a fejemen, nem vacakolva a gombokkal, majd lerúgtam a cipőimet, hogy megszabadulhassak a nadrágtól, zoknitól, boxertől.
– Te most szórakozol velem? – rikácsolt a nejem.
Figyelmen kívül hagytam a már-már fenyegető hangsúlyt, és lerángattam a lányomról az aprócska szoknyáját. Csak ezután szenteltem figyelmet...


Ő

A megismerkedésünknek elég fura története van. Pár nappal ezelőtt, hideg havas délelőttön sétálgattam az utcán, a jégen elcsúsztam, és szilánkosra törtem a csuklóm.
Az éles fájdalomtól ordítani tudtam volna, éreztem, hogy nagy a baj, a háziorvoshoz vettem az irányt, aki rögtön utalt is a kórházba.
A kórházban még délután meg is műtöttek.
Műtét után felébredtem, mert arra is emlékszem, hogy olyan szobába vittek engem, ahol két másik lány feküdt még, de hamar visszaaludtam.
Később arra ébredtem, hogy valaki finoman simogatja a kezem. Csak épp az ujjbegyével, és annyira finoman, hogy libabőrös lettem tőle. Kinyitottam a szemem, és egy ápolónőt láttam az ágyam mellett, aki...


DEC.
17.
2022

Drew-Kat és Paulina-Tom története 5. rész

Jack és Amy egy drága sirályszárnyú sportkocsiban jelentek meg. Hosszú csupasz lábak bújtak elő, majd dús mellek, felettük iskoláslány-édes arccal és elképesztően hosszú skandináv szőke hajjal. A testet, amit már most látni vágytam, egy fényes virágos nyári ruha takarta, ami nem volt különösebben provokatív, de mégis golyó-fájdítóan nézett ki benne.
Jack megszorította a kezem, körülbelül olyan magas volt mint én, és olyan szőke, mint a lánya. Jó skandináv megjelenés. Kat felpattant, bemutatkoztunk, ő pedig bevezette Jacket a házba.
Amy velem jött. A bőre olyan krém-fehér és foltmentes volt, mint amilyent még sosem láttam. Nem tudtam kiverni a fejemből azt a látomást, hogy epret eszek...


Esther

John nem hitt a szemének, amikor újra meglátta a lányt. Minden emlék, amit próbált elfelejteni, most egyszerre tört elő, ahogy a lányt figyelte. Négy éve látta meg először a középiskolában, amikor a lány a városba költözött, de soha nem mert próbálkozni a lánynál. Ezerszer is elképzelte, hogy elhívja egy kávéra, de nem volt elég bátorsága. A gimnázium utolsó évében úgy döntött, hogy elfelejti a lányt – az egyetem miatt úgyis új városba költözik és új életet kezd –, ezért próbálta kerülni, amennyire egy kisvárosi középiskola megengedte ezt. Könnyebb volt, de így is ürességet érzett, amikor meglátta a lányt valamelyik folyosón és rosszul esett, amikor megtudta, hogy a lánynak van barátja....


DEC.
16.
2022

Epizódok 8. rész - 4. fejezet

Kifelé menet az udvaron keresgéltem a taxi számát. Csilla jelent meg mellettem a semmiből.
– Hol parkolsz? – kérdezte
– Taxival jöttem.
– Ha gondolod a Népligetig be tudlak vinni.
– Az jó megköszönöm. – belémkarolt Csilla és húzott be a garázsba. Egy fehér Renault Clióba ültünk be. Rutinosan vezetett és beszélgetni kezdtünk a Szentendrei úton a dugóban. Mint két volt osztálytárs sztorizgattunk, úgy mintha semmi nem történt volna köztünk az elmúlt órákban. Hirtelen a zenét csengőhang váltotta fel. A nagy kijelzőn „Karin”
– Na szia! – mondta bluetooth mikrofonjába Csilla.
– Szia bébi! – köszönt vissza egy érdes hangú inkább középkorú nő. – Ne gyere cicuska,...