A+ A-

Zoécium 2. rész

Miközben Marie folyamatosan apját kényeztette egyik kezével, a másikkal magának próbált örömöt szerezni. Apja egy pillanatra még megpróbált elhúzódni, de a vérében felhalmozódott Zoécium megakadályozta ebben. Kívánta a kielégülést, amit saját magának csak részben tudott megadni.
- Nem szabad kicsim. – próbált meg egy kis ellenállást mutatni.
- Muszáj apa, mert így nem leszünk képesek megoldani a feladatokat. Tudom, hogy ez anya dolga lenne, de ez most nem lehetséges. Nincs más itt aki segíteni tudna neked és meg kell mondjam, én sem vagyok éppen teljesen jól. Tenned kell valamit, mert teljesen megörülök. Ég mindenem és rettenetesen vágyom a kielégülésre. Kérlek, segíts nekem.
Karl megadta magát. A vegyszer, ami a testében keringett, teljesen elvette minden akaratát. Nézte az előtte fekvő gyönyörű fiatal testet, a vágytól elhomályosult tekintetet, a feszes bőrt, a fiatal telt melleket. Kezével lánya feje alá nyúlt megemelte és megcsókolta. Nem finomkodott, az ösztönök átvették az uralmat. Szenvedélyesen csókolta, majd hirtelen felemelkedett, miközben továbbra is térdelt. Falloszát néhányszor végig simította a lánya arca előtt, majd szó nélkül a szájához tette.
Marie egy pillanatig sem gondolkodott és azonnal bekapta apja farkát. Nem volt még férfi nemi szervvel dolga, hirtelen nem is tudta mit kellene tennie. Tartotta a szájában, nyelvével a szájpadlásához szorítva. Egyre próbált nagyon figyelni, fogaival nehogy érintse az érzékeny szerszámot. Ajkaival szorította csak és várta mi fog történni.
Karl finoman elkezdett mozogni lány a szájában. Élvezte ajkai szorítását és figyelt nehogy mélyre tolja dorongját. A forró száj sokkal intenzívebb érzéseket váltott ki belőle, és amikor megérezte a finom puha nyelvecskét, amint elkezd kőrözni makkján, szinte minden kontrollját elvesztette. Egyre intenzívebben lökte kőkemény farkát kislánya forró puha ajkai közé.
Miközben élvezte lánya orális kényeztetését, nézte a kislány testének reakcióit. Marie egyik keze még mindig a lábai között volt és folyamatosan simogatta a teljesen szőrtelen és szűz punciját. A kezén és combjain már csorgott saját nedve és egyre intenzívebben mozgott. Apja eltolta a kezét és gyengéden, de határozottan megfogta a kényeztetésre váró bemenetet. Középső ujja, minden ellenállás nélkül hatolt be a lányába. Teljesen lucskos volt. Egy kicsit megemelte a kezét, ezzel megnyomva a hüvely belső falát, illetve a csiklóját. A lány teljesen apja kezének feszült. Alteste folyamatosan mozgott és apja vastag középső ujjával dugatta magát, mintha az egy férfi nemi szerv lenne. Egyre gyorsult a mozgása egészen addig, amíg egyszer csak egész teste meg nem feszült a rátörő élvezet hatására.
Az orgazmus több hullámban rázta meg testét. Kiengedte szájából apja farkát és a földön fekve csak a saját érzéseire koncentrált. Élvezte a puncijában matató ujj okozta örömöket. Magának még soha nem sikerült ekkora élvezetet okozni. A kielégülés hirtelen jött intenzív hullámokban és a benne levő vágyat nem hogy csökkentette volna, hanem tovább erősítette. Az illatok, a saját maga által kiadott hangok és az apja érintései szinte teljesen megőrjítették. Újabb és újabb kéjre vágyott, nem akarván megszűnni a nemi szervéből az egész testében áramló vágy.
Karl amikor látta a lánya élvezését és érezte a kezén végigfolyó nedveit új pozíciót vett fel. Lánya lábai közé térdelt, ujját kihúzta a szinte lángoló punciból. Farka majd szétrobbant. Előredőlt és egy határozott mozdulattal behatolt a lányba. A lány bár férfival még nem volt és soha nem érezte azt, hogy milyen, amikor egy valódi farok hatol bele, fizikailag már nem volt szűz. A mű péniszek, amelyeket a kiképzés során már többször használt régen megszabadították ettől a kis akadálytól. Most amikor először érezte meg milyen az, amikor egy férfi hatol bele, nem a fájdalom volt ami elöntötte testét.
A fizikai behatolás melyet nem az ő kezei és akarata irányított, hanem apja féktelen vágya, megrészegítette. Érezte, hogy a férfi teljesen birtokba veszi a testét. Ösztönei vezérelték az ő mozgását is, érezvén, hogy ha mozgásával segíti apja élvezetét az az ő számára is élvezetet nyújt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 tt5X2zDSkWEj 2016. 07. 17. vasárnap 16:22
nem rossz wink
#12 nandika66 2016. 06. 27. hétfő 10:17
Rövid!
#11 cscsu50 2016. 06. 2. csütörtök 09:41
elmegy
#10 papi 2016. 05. 28. szombat 17:54
Nagyon jó, folytasd.
#9 sunyilo 2016. 05. 27. péntek 22:16
Egészen jó.
#8 vakon53 2016. 05. 27. péntek 12:22
Várjuk a feleségemmel a következőrészt.
#7 genius33 2016. 05. 27. péntek 10:50
Jöhet a 3. rész is smile
#6 veteran 2016. 05. 27. péntek 08:30
Nem tetszett.
#5 A57L 2016. 05. 27. péntek 07:50
Jobbat vártam,de nem rossz.
#4 fiesta14 2016. 05. 27. péntek 07:39
sajnos rövid. de egész jó!
#3 listike 2016. 05. 27. péntek 06:36
Ez igen, folytatsd.
#2 feherfabia 2016. 05. 27. péntek 05:33
Egész jó!
#1 Törté-Net 2016. 05. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?