A+ A-

Orálisan egymáséi

1996 nyarán az egyik osztálytársamat meghívtam a nagymamámhoz 2 hétre nyaralni, velünkjött még anyám, a húgom és a húgom barátnője.
A 2 hét jól kezdődött sokat fociztunk, bicikliztünk és nagy melegben illetve ha esett akkor társasoztunk.
Az egyik délután nagyon meleg volt ezért anyukám és a nagymamám elmentek lefeküdni, tudni kell hogy olyenkor általában 1 - 2 óra felhőtlen szabadságot kapunk ugynis a kb 60cm - es vályogfal nem túl sok zajt ereszt át. A két lány elment biciklizni, mi pedig otthon maradtunk tásasozni. A HOTELlel játszottunk és mivel Attila volt jobb pozícióban nekem nem volt túl sok pénzem, ezért az egyik alkalommal amikor megszállt nálam felajánlottam neki hogy bizonyos összegért felküldök a szobájába egy "szobalányt". Beleegyeztett. Mondtam neki hogy feküdjön a hátára takarózzon be egészen és vegye elő a farkát. Mikor elkészült én odatérdeltem az ágy mellé és bedogtam a fejem a takaró alá, ahol természetesen egyből megfejeltem Tamás farkát. Mivel akkoriban még undorodtam a szopástól de kellett a pénz hogy tovább játszhassunk ezért csak közrefogtam az ajkaimmal és úgy kezdtem el rajta huzogatni a bőrt hogy ne érjen a nyelvemhez. Ezt körülbelül 4 - 5 percig csinálhattam. Mikor abbahagytam megegyeztünk, hogy amikor kedvünk támad a szopatásra akkor megszállásnál kérünk szobalányt. Az elkövetkezendő 2 - 3 órában nagyon sokszor volt a számban Tamás farka és én egyre jobban élveztem, persze ahogy egy kisebb fajta összeghez jutottam rögtön megkértem hogy vegye kezelésbe legbecsesebb tesrészemet. 3 - 4 napig játszottunk csak így kettesben amikor a lányokat is be akartuk vonni ebbe a szobalányos játékba. Mikor elővettem a farkam hogy ismerkedjenek vele egy kicsit huzogatták, ekkor Tamás a húgomhoz lépett és mondta hogy játszon az övével. Kértük a lányokat hogy vegyék be a szájukba, de nem akarták. Ekkor én azt mondtam:
pedig nagyon egyszerű, megmutatom hogy kell, és miután ezt elmondtam odatérdeltem Tomi elé és a számba vettem a farkát. Ekkor már a nyelvemet is használva hatalmas szopásórát adtam a lányoknak akik sajnos még ezek után sem akartak szopni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika
2015. 02. 7. szombat 09:14
Zagyvaság.Nem tetszett. Válaszolok rá!
#7 8
2009. 08. 28. péntek 05:58
jo Válaszolok rá!
#6 moderator
2002. 06. 23. vasárnap 16:36
Jo történet...
De, hogy a lányoknak mi bjuk volt, azt nem tudom Válaszolok rá!
#5 peter
2002. 06. 16. vasárnap 13:45
Eléggé felizgultam!!
De lehetne kép és video is ebben a kategoriában!!! Válaszolok rá!
#4 xxx
2002. 06. 10. hétfő 14:45
Akkor meséld el a következo nyarat is!! Válaszolok rá!
#3 vky
2002. 06. 8. szombat 15:53
Varjuk a folytatas! ;) Válaszolok rá!
#2 censor
2002. 06. 7. péntek 22:04
majd megver benneteket a Jóisten Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!