A+ A-

A megrekedt karrier 2. rész - Péntek éjszaka

Péntek este fél kilenc van.
Nicole Kidman idegesen néz a karórájára. Harry Millernek minden pillanatban meg kell érkeznie. A fejéből már napok óta nem tudja kiverni a férfi irodájában történteket. Amikor elhatározta, hogy a segítségét kéri sejtette, hogy cserébe szexuális szívességet fog érte kérni, mert a pletykák szerint mindig azt kér a nőktől. Mikor belépett az irodájába fel volt készülve rá, hogy le kell feküdnie vele, de arra a legvadabb álmaiban sem gondolt, hogy a teste reagálni fog rá. Nem gondolta volna, hogy ennyire ki van éhezve egy férfi érintésére.
Mióta kilépett a férfi irodájából azon gondolkodik, hogy eljöjjön-e a pénteken. Sokszor meghányta-vetette a dolgot, majd arra jutott, hogy ha már egyszer megszegte a hazasági fogadalmát a szerepért, akkor innen már nem szabad meghátrálnia, mert akkor a semmiért tette.
Bár még mindig nagyon szereti Tomot, de nem akar, lemondani a karrierről sem ezért el kellett jönnie.
Egy Limuzinja fordul be a park sarkán és lassít. Végül megáll.
Harry Miller a limuzinból kikémlelve látja, hogy az egyik fa árnyékából egy női alak lép elő, majd megindul az irányába. A női alakban kétségtelenül felismeri Nicole Kidman, Tom Cruise felesége, bár kalapot, szemüveget és egy ballonszerű kabátot visel.
Nicole magas sarkú cipője hangosan kopog a járdán a kalapja alól kilógó szőke hajának néhány tincsét a gyenge szellő borzolja, miközben az autóhoz siet, majd miután a limuzin sofőrje kinyitja, az ajtót gyorsan beszáll.
- Jó estét, örülök, hogy látom Mrs. Cruise.
- Jó estét, uram.
Harry egy mosoly kíséretében figyeli, ahogy a színésznő leveti magáról a kabátját. Alatta feltűnik az ujjatlan, testhez simuló egyrészes estélyije, aminek a felsője alatt szemmel láthatólag nem visel melltartót, mivel jól kivehetőek alatta az apró, de formás mellei. Nem beszélve a hűvös levegőn megkeményedő mellbimbóiról, amik feszesen ütnek át a ruha anyagán keresztül. Fekete színű, szűk, térd fölé érő szoknyája pedig felvette a feneke csodálatos alakját, amin a tangája körvonalai finoman áttetszenek.
- Jöjjön, üljön ide Mrs. Cruise - mondja a férfi, miközben barátságosan maga mellett hellyel kínálja.
Nicole leteszi a kabátját az ülésre, majd közvetlenül a férfi mellé ül.
Harry Miller kicsit közelebb húzódik, majd jobb kezével egy pillanatnyi teketóriázás nélkül megmarkolja Nicole Kidman egyik mellét, ami szinte tökéletese bele illik a markába, miközben mintha semmi nem történt volna, azt mondja.
- Már nagyon vártam az újabb találkozónkat Mrs. Cruise.
Nicole arcán egy pillanatra a férfi erőszakos, közönségességétől egy halvány fintor suhan át, de ekkor lehunyja a szemét egy röpke másodpercre, vesz egy mély levegőt, majd mikor ismét kinyitja az egyik kezét Harry keményedő farához csúsztatja és a nadrágon át finoman dörgölni kezdi, miközben búgó hangon azt duruzsolja....
- Ó, igen, azt érzem.
Harry kezét a színésznő hátához, majd a tartójához csúsztatja, ahol egyszerűen kibontja a ruha masniját, ami így akadálytalanul leesik róla feltárva a védtelen kebleit.
Nicole hirtelen nagyon zavarba érzi magát, ahogy a ruhája alól feltárulnak keblei ismét a férfi előtt, de ezt jó színésznőként igyekezik nem kimutatni. Bár arra nem számított se szó se beszéd, és már az autóban vetkőztetnie kell, de sebaj mert, így legalább gyorsabban túl lesz az egészen. Az arcán egy kaján mosoly kíséretében kiszabadítja a férfi péniszét a nadrágból, majd markába véve húzogatni kezdi rajta a bőrt.
Harry Miller a székében hátra dőlve figyeli a félmeztelen színésznőt, ahogy a péniszét simogatja, amikor megszólal.
- Mrs. Cruise, maga egy gondolatolvasó.
Nicole lecsúszik az ülésből és Harry széttárt lábai közé furakodik, majd előre hajolva a férfi öléhez, majd finoman nyalogatni kezdi a meredező hímveszőt. Először csak a szőrös heréit nyalogatja, majd bekapva őket szopogatja őket. Ez után a finoman végig nyalja a meredező farkat egészen a makkig, miközben ujjaival finoman játszadozik a golyóival.
A férfi szájáról csak halk sóhajok szűrödnek ki, amikor belenézve a vágyakozó szemébe lassan a péniszéhez hajolva csókokat lehel rá, majd nyelve henyével megnyalja, mielőtt lassan becsúsztatja a szájába és szopni kezd.
- Oh, igen ez az! Szopjon Mrs. Cruise - nyöszörgi Harry, ahogy megérzi a színésznő meleg ajkait körbe ölelni a hímveszőjét.
Nicole feje ütemesen fel-le bukdácsol a férfi ölében, miközben szopja az ágaskodó péniszét. Nyelvével a hímvesző minden ajkai között lévő részét igyekszik gondosan megsimogatni, miközben néha kicsit lassít, majd ismét gyorsit a szopása tempóján. Néhány perc elteltével engedi kicsúszni az ajkai közül a péniszt, ekkor felpillantva a férfi szemébe nézve fület hangon azt rebegi.
- Kérem uram, élvezzen a számba. Imádom a geci izét!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2016. 10. 30. vasárnap 15:04
A helyesírás olyan borzalmasan pocsék, hogy még ezen az oldalon is ritkaság. Különben jó lenne.
#7 A57L 2014. 04. 27. vasárnap 09:47
Jó a folytatás is.
#6 genius33 2013. 06. 3. hétfő 22:04
Egész jó.
#5 sipospista 2013. 06. 3. hétfő 21:48
nem rossz
#4 Rinaldo 2013. 06. 3. hétfő 08:23
Remélem minden hol jól meglesz baszva.
#3 papi 2013. 06. 3. hétfő 05:21
Nekem bejön.
#2 veteran 2013. 06. 3. hétfő 05:18
Hiába a szopás,a dugás várat magára.4p
#1 Törté-Net 2013. 06. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?