A+ A-

Nővérem megtanított dugni 2. rész

Ott tartottam, hogy végre megdughattam Orsit, a nővéremet. Előtte már hetek óta nyalakodtunk (mármint én nyaltam), ő pedig többször leszopott. Aztán egyik este meglestük anyát és a pasiját, ahogyan a nappaliban kefélnek - és utána már nem volt mese, mi is dugtunk egy hatalmasat.
Ez volt életem első dugása, Orsi igyekezett megtanítani, mit csináljak.
Arra nem számítottam, hogy amikor készen lettünk, anya is bejön. Kiderült, ő már régen tudott arról, hogy mi egymással hancúrozunk, a nővérem mindent elmondott neki. Azt is, hogy már szeretné, ha végre jól megbasznám.
Ahogy beszélgettünk, észrevettem, hogy anyu egyre csak nézi a farkamat. Ő is, Orsi is egyre izgatóbb témák felé tereli a szövegelést. Persze, könnyű volt nekik, hiszen ők már egymást nem egyszer kényeztették az ágyban. Nem voltam benne biztos, de úgy éreztem, anya is szívesen kipróbálná velem. És igazam volt.
Ahogy ott ültünk hármasban, anya a köntösében, ami alatt jól láttam, hogy nem viselt semmit, Orsi meztelenül, törökülésben, hogy látszódjon a pinája, kezdett felállni megint a farkam. Egyszer csak anyu odanyúlt - de nem a farkamat simogatta meg, hanem a combom belső oldalát. Ez valami isteni volt.
- Anyu - szóltam - mit akarsz?
- Ugyan már Bencus... látom, amit látok.
Ekkor már éreztem, hogy itt valami jó következik. Úgy látszik, a mai nap az enyém - gondoltam. Nem csak először dughattam életemben, de anyámat is megkefélhetem - futott át az agyamon.
Az az igazság, ez már régóta járt a fejemben. Főleg, amikor először láttam őket Ferkóval szeretkezni, amikor kinyalta anyut. Csodás teste van, imádom a nagy, súlyos melleit, és azt, ahogyan elélvez az orgazmustól. Nem is nagyon tiltakoztam hát.
De Orsi sem akart kimaradni a jóból, láttam rajta.
- Hagyd anyu, majd én - azzal feltérdelt és a farkam fölé hajolt. A bal kezével megfogta finoman, a nyelvét végighúzta a hímvesszőm alján, lenyalta róla a spermát, és a saját puncija nedvét, ami még rajta csillogott. Amikor a farkam hegyéhez ért, rábukott és bevette a szájába a makkomat. Istenien tudta csinálni.
Anyu élvezettel nézte, széthajtotta a köntösét, megláttam a melleit, a csodálatos melleit. A kezével elkezdte simogatni őket, és lassan, nagyon lassan széttárta a combjait.
Egy perc sem telt el, és megszólalt.
- Na, hadd lássam, hogy tanított meg Orsi nyalni...
Azzal egy szempillantás alatt az arcom fölé térdelt, úgy, mint a pasija fölé akkor, amikor meglestem őket. A kezével odanyúlt a pinájához, széthúzta a nagyajkait, és ráereszkedett a számra. Gyönyörű látvány volt, ahogyan a csiklója kidudorodott. Nem kellett mondani, mit csináljak, már kezdtem is nyalni. Felnéztem, és alulról láttam a gyönyörű melleit felettem. Isteni látvány volt. felnyúltam, megfogtam őket. Mióta vártam már ezt a pillanatot.
Közben Orsi tovább játszott a szájával a farkamon.
Csodálatos volt: anyámat nyaltam, a nővérem szopta a farkamat.
Ebben a pillanatban kinyílt az ajtó, és Ferkó, anya pasija jött be. Nem tudtam felnézni anya combjai közül, csak a hangját hallottam:
- Gyönyörűek vagytok - mondta, és hallottam, ahogy oda megy az ágyon térdeplő nővérem mögé. Nem tudom, mit csinálhatott vele, csak annyit vettem észre, hogy Orsi hangosan felnyög, és abbahagyja a farkam kényeztetését.
Anya hátranézett, de láttam, hogy semmi kifogása a dolog ellen. Egyszer csak elkezdett remegni.
- El fog élvezni - gondoltam magamban.
De nem.
Felemelkedett a számról, és ugyanazzal a mozdulattal hátracsúszott. Közben a pinája nedve elöntötte az arcomat. Odanyúlt a farkamhoz, a makkomat odatette a pinája bejáratához és egy pillanat alatt rácsúszott. Valami csodálatos élmény volt. Amikor felnéztem, láttam anyát, az egész testét, a gyönyörű, imádnivaló melleit, és a pináját, ahogyan lassan tövig befogadja a faszomat.
Megállt egy másodpercre, behunyta a szemét, látszott rajta, hogy nagyon élvezi. A makkomról hátrahúzódott a bőr, talán még soha nem éreztem ilyet.
Közben a szemem sarkából láttam, hogy Ferkó mit csinál a nővéremmel. Orsi még mindig négykézláb térdelt, Ferkó pedig hátulról nyalta a pináját. A nővérem csak nyögött, behunyt szemmel élvezte, amit csinál vele a férfi.
Anyám pedig elkezdett mozogni a faszomon. Sokszor láttam már videón a lovagló üléses dugást, de anyám nem úgy csinálta. Nem fel-le mozgott, hanem előre-hátra hintázott. Éreztem minden mozdulatánál, hogy a farkam megnyomja a hüvelyének a falát - főleg, amikor úgy mozgott, hogy az elülső falát masszírozta a vesszőm, akkor láttam rajta, hogy élvezi nagyon. Persze - gondoltam, az a bizonyos G pont.
Eközben Orsiék is akciózni kezdtek. Ferkó felállt Orsi mögött, aki négykézláb maradt. Megfogta méretes faszát, odaillesztette a nővérem puncijához, és finoman odasúgta neki:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sunyilo 2019. 02. 11. hétfő 21:34
Határozottan tetszetős,én is szívesen kipróbálnám...
#10 Bizse42 2019. 02. 11. hétfő 21:16
Nőknek ez borzasztóan élvezetes. Nem is tudom hogyan, de a CSÚCSON voltam már mire újból észhez tértem... /Óriásit élveztem. Nagyon izgatóan van leírva az aktusok kezdete, menete és vége!! /
#9 szekely18 2019. 02. 11. hétfő 15:17
Szép munka!
#8 northop 2019. 02. 11. hétfő 14:27
el lett kapkodva, amolyan gyorsan összecsapott munka.
#7 Andreas6 2019. 02. 11. hétfő 12:24
Szép kis család...
#6 zoltan611230 2019. 02. 11. hétfő 11:12
Jó a holytatas.
#5 sztbali 2019. 02. 11. hétfő 09:50
Jól folytatódik.
#4 listike 2019. 02. 11. hétfő 07:49
Jó ez, írd tovább.
#3 veteran 2019. 02. 11. hétfő 05:15
Sokkal jobbat vártam.
#2 A57L 2019. 02. 11. hétfő 03:18
Sok beszéd,kevés akció.
#1 Törté-Net 2019. 02. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?