A+ A-

Visszatérés

Bámulod a monitort, de valahogy nem segít. Próbálsz a munkádra koncentrálni de gondolataid folyamatosan elkalandoznak, bár szerencsédre mikor a kollégáid azon kapnak hogy elbambultál, betudják ezt a tombolni készülő tavasznak, mosolyogva megjegyzik hogy igen, ők is legszívesebben már régen elindultak volna haza.
Van aki megkérdezi kegyesen, hogy nincs esetleg plusz időd, hogy hamarabb hazaindulj ha már ennyire elvágyódsz, de füllentve azt mondod nincsen. Nem is annyira szeretnél haza indulni, vagyishogy haza menni nincs is baj bár egy ilyen szimpla kedden talán kérdéseket vetne fel, hogy miért sietsz haza, de nem is hazamenetellel van a gond. A gond, ami a gondolataidat foglalkoztatja és kiragadja a munka monotonitásából az az sms amit alig egy órája kaptál s ami óta egyszerűen képtelen vagy figyelni arra ami körülötted zajlik. Az sms ami miatt hiába van jelenleg több óra pluszod is, nem akarsz korábban elindulni, nem akarsz korábban találkozni azzal amit el kellene intézni. Bár már évek óta nem rágod a körmöd, ma mégis majdnem megteszed ahogyan emészt az el nem intézett gondok szokásos marcangolása... az sms.
Az elmúlt pénteken érkezett az első sms, amiről nem vettél tudomást, mint ha nem is létezne kitörölted azonnal ahogyan megérkezett, pontosan ugyan úgy ahogy az azt követőt is... Pénteken, pontosan kettő héttel azután, hogy – bár magadnak is napokig tartott bevallani – életed legizgalmasabb szeretkezésében volt részed... Mit szeretkezésében, korholod magad, egyszerű és nagyszerű, mindent elsöprő baszás volt csak ahogy használtak téged a szekrényen mint a zsúrkocsin betolt finomságot. Azon a hétvégén otthon sem a férjed sem a fiad szemébe nem mertél nézni, bár legnehezebb a tükröt volt elviselni hiszen magadnak sem tudtad eldönteni hogy a történtek felborzolják a puncid vagy zokogásra sarkallják a lelkiismereted.
Aztán két három nap alatt megnyugodtál annyira amennyire kellett ahhoz, hogy lezárd magadban és eldöntsd hogy igen is élvezted és a „nem tud róla nem fáj neki” gondolatból szépen felépítetted magadban hogyan fogadd el, hogyan dolgozd fel magadnak ezt az egyetlen egy alkalomból álló kilengést. Soha nem hitted volna, tervben legalábbis biztosan nem volt hogy egyszer megcsalod a férjed, s most ha belegondolsz hogy ha a szexpartnereid számával azonosítod a megcsalásokat akkor fogalmad sincs még arról sem hogy kivel s hányszor csaltad meg. Ebbe a gondolatba egyszerre pirulsz bele lányos szégyenedben és tüzeli fel benne az igazán vonzó kelendő nőt. De akárhogy is volt...
... az elmúlt két hét alatt szépen lassan egy perverz álommá vált benned az a bizonyos péntek éjszaka és ahogyan visszafolytál a hétköznapokba a férjedhez is türelmesebben sikerült hozzá állni, amitől az otthoni szent béke újfent helyre állt. Feri az osztálytársa házibulijáról valamikor szombaton érkezett haza hullafáradtan és meglepően szótlanul, nem mesélt róla semmit. Mindössze annyit ejtett el fél szavakkal hogy igazán különleges volt, nem hitte volna hogy ilyen buliba bele lehet csöppenni, de többet nem tudtál kihámozni belőle. Meglepő, hogy egy tizenéves fiú nem kérkedik buli élményeivel, de így nem vett észre semmit a köztetek feszülő minimális feszültségből sem, így bár valahol a gondolataid alatti rétegekben mozgatta a fantáziád és a kíváncsiságod, de annyiban hagytad. A hangulat pedig napról napra oldottabb volt, és a legutóbbi hétvégén pont egy idilli családi vacsorát ültetek a város egy jobb éttermében a közös mozizás után mikor megérkezett az első sms. Az első sms ami szóról szóra ugyanazt tartalmazta mint a két nappal, vasárnapon érkezett második. Két szó, ami felkorbácsolt... túlságosan is, éppen ezért pánikszerű reakció volt a törlés gombot reflexből megnyomni. Két szó ami mozgott azért hátul a gondolatok mögött a fejedben és ami előidézte az halogatott dolgok miatt érzett lelkifurdalást: „Késel ribanc”
Vasárnap mikor megjött a második sms késő éjjel, már nem ért annyira váratlanul, s bár nem váltott ki kisebb pánikot belőled, de most éppen hogy azért mert annyit forgott a gondolataid mókuskereke az üzenet és a jelentése körül. A törtélt ezúttal ugyan hosszas gondolatok előzték meg de az eredmény mit sem változott s mint a gyermek aki reméli nem derül ki hogy nem tett meg valami amit kellett volna struccpolitikával kezelted a dolgot. Azon az estén a mosdón ülve míg a lakásban mindenki más aludt a emlékekbe merülve a puncidon járt a kezed... nem is tudod mióta nem fordult elő hogy maszturbálj csak úgy magadban de most éppen elérkezettnek tartottad az időt hozzá. Amikor a testedet az orgazmusocska görcsbe rántotta, szépen kifújtad magad és törölted az smst.
Ám a struccpolitikának vége, valahogy mindig is gondoltál rá... és vasárnap óta nehezebb tagadni mint elismerni, hogy el fogsz menni arra a címre, bár mindig erősen magyarázod magadnak hogy lezárni mész oda. Egy szörnyű tévedést lezárni. És éppen ez az ami miatt nem várod a mai munkanap végét...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Chang Heroux 2019. 01. 13. vasárnap 13:26
Szerintem érdekes volt, várom a folytatást.
#11 joe013 2019. 01. 12. szombat 15:28
pocsék írás tartalmatlan...
#10 Andreas6 2019. 01. 11. péntek 10:54
Kár volt az olvasásra fordított időért.
#9 cscsu50 2019. 01. 10. csütörtök 23:41
Gyenge!!
#8 sunyilo 2019. 01. 10. csütörtök 20:25
Nem kéne írni, ha csak ennyit tudsz...
#7 deajk2008 2019. 01. 10. csütörtök 16:33
Még a hossza is jó 8p
#6 veteran 2019. 01. 10. csütörtök 14:28
Nagy nulla.
#5 listike 2019. 01. 10. csütörtök 07:37
Ne is erőltesd a folytatást, nem érdemes.
#4 feherfabia 2019. 01. 10. csütörtök 06:58
Gyenge!!!3P
#3 Bizse42 2019. 01. 10. csütörtök 05:26
NEM JÓ! Nincs benne semmi érzelem, inkább a durvaság, a szadizmus irányát követi a dolog. Egy aktus sincs érzékin leírva. NE ÍRJ TÖBBET, MERT MEM FOGNAK RÁ SZAVAZNI!
#2 A57L 2019. 01. 10. csütörtök 04:02
Ha a folytatás is ilyen lesz az baj.
#1 Törté-Net 2019. 01. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?