A+ A-

Hármasban

Ha hiszitek, ha nem, a tél közeledtével leginkább egy mediterrán szigetre vágyódom legszívesebben. Idillikus képzeletemben, a vörösen lebukó napsugarak között még egy koktélt rendelnék a velem szemben ülő bombázónak, mielőtt felvinném őt a szobámba, így aztán nem csoda, hogy új barátnőm, Klári ötletére kissé felkaptam a fejem, aki mindenképpen meg akart tanulni síelni - mégpedig késő ősszel Tirolban.
Klárival egy hónapja jöttem össze egy állófogadáson, s azóta gyakran találkozgattunk. Klári gyönyörű arcú, vállig érő barna hajú nő, rettentő arányos testtel, tenyérbe illő mellekkel, és nagyon jó lábakkal. Mikor azon a rendezvényen megláttam és ahogy hosszú ujjaival fogta a pezsgőspoharat, egyből az jutott eszembe, ha vele szexelnék, hogyan fogdosná a farkam. Bevallom, csak az erotikus gondolat után tudtam megcsodálni, aztán felfedezni őt, és megismerni különlegesen magas intelligenciáját. Klárit nem is akartam egyből lerohanni, mert ő olyan lány, aki megérdemli a körbe udvarlást, hiszen kifinomult ízlésvilága, olvasottsága, jólöltözöttsége egyszerűen ezt igényelte. Színházba, múzeumokba jártunk, párszor beugrottunk valahová vacsorázni, mígnem előállt ötletével, hogy menjünk síelni az Alpokba.
Az Alrberg-express átsuhant velünk Ausztria gyönyörű tájain, majd Innsbruck fantasztikus légkörű városát elhagyva, egy kis tiroli faluban kötöttünk ki. A hatalmas szállodát napsütötte hófödte hegycsúcsok, lenyűgöző völgyek vették körül. A hotel mellett egy kis patak vágtatva rohant lefelé a mélybe. A szállodában - még itthonról - tágas, zuhanyzós, kétágyas szobát foglaltunk. Vacsora után beültünk a bárba, majd éjfél előtt nem sokkal felmentünk szobánkba. A liftben végre megcsókoltuk és átöleltük egymást. Csak úgy nyomta felém kemény melleit és sokat sejtető vénuszdombját. Hátulról két kézzel megfogtam a seggét, de már nyílott a liftajtó. Gyors ajtónyitás, majd még gyorsabban ledobtuk ruháinkat és egymást átölelve zuhanyozni mentünk. Klárinak rendkívül formás teste volt. Bőrén reklámfilmbe illően peregtek lefelé a vízcseppek, melyek kis patakokban folytak le csodásan fazonra borotvált pinája felé. Csak úgy ámultam testének arányain: ez a nő maga a tökély. Zuhanyozás közben végre - regénybe illő hosszú ujjaival - megfogta farkamat: először teljesen hátra húzta a bőrt, majd a szájába vette. Nemes önzetlenséggel arra törekedett, hogy nekem minél jobb legyen. Én meg az arcát simogattam, majd mikor megfordult, hátulról megfogtam melleit, testét cirógattam. Farkam már combjai között volt, mikor felemelkedett, és isteni vaginájába helyezte dákóm. Mondanom sem kell, igen hamar elélveztünk.
Aztán visszamentünk a szobába. Klári lefeküdt a franciaágyra és látszott rajta; alig várja, hogy végigcsókolgassam gyönyörű testét. Az arcánál kezdtem, mire hasához értem, már teljesen széttárta lábait, ujjaival széthúzta szeméremajkait és csípőjét kissé felemelve várta izgató nyelvemet. Ismét viharos gyorsasággal élvezett el, majd hosszasan egész éjjel szeretkeztünk. Reggel kissé fáradtan vetettük be magunkat a síelés alapjaiba. Nem rossz dolog; kicsit csúszik az elején, de hamar meg lehet szokni. A mélykék égbolt alatt, a vakítóan fehérlő hegyoldalban egész nap folytattuk sí-tanulmányainkat. Az ötórai tea után szállodánkba mentünk és elhatároztuk, hogy kipróbáljuk a szoba árában benne lévő szaunát és a szoláriumot. A szaunában jól esett a forró levegő; Klári gyönyörű testének látványától úgy bedagadtam, mint az atom. Mivel egy idősebb házaspár is aszalódott mellettünk, a törölközőt odatettem felálló farkamhoz, aztán ügyesen, hogy ne lássák, belecsobbantam az úszómedencébe. A vízben már nem állt fel dákóm, így nyugodtan bemehettünk a szoláriumba. Ledobtuk a fürdőruhát, beállítottuk a gépeket és befeküdtünk a mű-napfény alá. Abban a pillanatban bejött egy fehér köpenyes szőkeség és elmagyarázta, hogy a szolárium használata előtt - az új osztrák szabványok szerint - védőanyagot kell felvinnie testünkre. Klárival kezdte, aki már feltette a védőszemüveget és hanyatt feküdt. A szöszi befújta barátnőmet, majd testén finoman szétkente a spray-t.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.77 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 cscsu50 2018. 04. 12. csütörtök 21:00
gyenge
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:17
Netörődjél a fikázókkal írjálnyugottan tovább.
#7 zsuzsika 2014. 11. 6. csütörtök 09:42
Gyenge.
#6 listike 2014. 05. 6. kedd 15:21
Gyenge.
#5 A57L 2013. 11. 21. csütörtök 05:41
Elmegy.
#4 papi 2013. 06. 30. vasárnap 09:39
Nem nagy durranás
#3 Caligula 2009. 08. 16. vasárnap 23:43
Miután abbahagytad az eleinte kicsit csúszós síelést,nyilvánvalóan azért,mert megszoktad és a szaunában a farkadra tekert törölközővel beugrottál a jéghideg medencébe, elmentél az új osztrák szabvány szerint megdugni a szolis csajt.
Nos ez olyan óriási,hogy megértettem az itt-ott elpöttyentett kritikáid lényegét - nemkülönben beleláttam személyiséged rejtett mélységeibe.
Nem pontoztam ezt a ragyogó,sőt sziporkázó írásművet,mert nulla pontot sajnos nem lehet adni - egy pontot meg nem ér!
#2 Ati 2007. 05. 5. szombat 08:18
Hát nemhozott lázba.
#1 Törté-Net 2007. 05. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?