A+ A-

Szédületes vágyakozás

A párommal már régóta nem élvezem a szexet. Már nem szerelemből, csak megszokásból vagyunk egymás mellett. Biztos vagyok benne, hogy ezt ő is érzi. A szeretkezéseink egyhanguak, és unalmasak... Minden apró zaj, vagy apró mozzanat már gátol bennünket az élvezetekben. Nem is vágyom már rá testileg, fel sem tud izgatni igazán. A szex közben mindazon jár az agyam, hogy mikor lesz már vége, párom pedig rend szerint lebukik, hogy közben a televíziót nézi.
Másra vágyom igazán. Egy olyan személyre az életemből, akivel egyszer már sikerült átélnem a csúcsok csúcsát. Annyira élveztem vele, hogy az már szinte vergődés volt. Minden egyes percére vissza tudok gondolni, minden egyes mozzanat megmaradt emlékemben.
A minap úgy alakult, hogy külön aludtam a páromtól, így gondoltam, ráírok Márkra. És mit ad Isten? Ő is emlékszik minden egyes percre amit együtt töltöttünk. Fáj a szívem ha arra gondolok, hogy képes voltam vele megcsalni Adriánt, de valahogy érzem, hogy minekt összeköt valami Márkkal.
Emlékszem, miután lefeküdtünk kérte a segítségemet, hogy válasszunk együtt jegygyűrüt a barátnőjánek, mert úgy érzi - ha bár felemelő volt velem az aktus-, lassan itt az ideje annak, hogy lekösse életét mellette. A szívemet facsarta a bánat és az irigység, a lelkemből darabok szakadtak ki amikor mosolyogva támogatóan azt mondtam Márknak, "Igen, ez egy csodálatos eljegyzési gyűrű"
Már órák óta beszélgetünk, amikor már készülödtem az esti forró nyugtató fürdőre csendes, magányos otthonomban. Ekkor gondoltam eggyett, és küldem a szép, hosszú, sima, nedves lábaimról egy képet Márknak. Amekkora meglepetést vártam tőle, pont akkorát nem kaptam, csak tömény kritikát, hogy csak ennyi tellik tőlem.
Nekem sem kellett több, éreztem írásán hogy ez egy kihívás számomra. Amint kiszáltam a habfürdőből, és megszárítottam a hajamat elhatároztam, hogy legalább ma estére elcsábítom a szívem csücskét. Felvettem egy igen szexi fekete csipkés melltartót, és egy hozzá illő masnis éjsötét tangát, valamint egy lenge pollót. Arra gondoltam, hogy ha bár a távolság köztünk most igen nagy, akkor is megpróbálok helyet szorítani magamnak az emlékezetében.
Rögvest el is készültek a képek, és remegő kézzel küldtem át neki. Az első képen még a lenge ruhában csípőmet, és vállamat kecsegtetem felé, még a második képen már simogatva magamat vetkőzök, majd szimplán a fehérneműben pózolok. Karcsú testem, elegáns vonásaim igen hivogatóan hatottak Márkra. Feszt csak azt hajtogatta bárcsak otthon lenne, mert minden porcikája csak rám vágyik. Többször hangsúlyozta, hogy jelenlegi párom meg sem érdemel azért, ahogy viselkedik velem, és aztért mert nem tekint rám vonzó nőként.
Nemsokkal az első képsorozat után következett a második, ahol más már többet mutató ruhában pózoltam a fényképezőgép előtt. Az ing mögűl csak úgy kikandikáltak helyes, peckes mellbimbóim, és lassan a tanga is lekerült.
- Miért nem találkoztunk azelőtt, hogy külföldre kellett utaznom? Úgy gerjedek rád... folyik a nyálam érted.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.45 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2018. 12. 18. kedd 09:50
Alapvetően tetszett, de túl rövidre sikerült... 8p
#9 cscsu50 2018. 12. 3. hétfő 23:57
felejtős
#8 jonhsmith 2018. 12. 3. hétfő 06:42
Ennél már volt jobb is.
#7 joe013 2018. 11. 28. szerda 22:05
nagyon gyenge..........
#6 gyuri0926 2018. 11. 28. szerda 09:56
Gyorsan elfelejteni , igen gyenge
#5 veteran 2018. 11. 28. szerda 08:20
Szép képzelődést.
#4 listike 2018. 11. 28. szerda 07:24
Hatalmas baromság.
#3 Andreas6 2018. 11. 28. szerda 06:44
"Eggyett" mondok: Tanulj meg helyesen írni!
#2 A57L 2018. 11. 28. szerda 04:12
Ez nem sok.3P
#1 Törté-Net 2018. 11. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?