A+ A-

Petráék felfedezik a világot 1. rész

16 évesek voltak és tomboltak a hormonjaik. Az is fontos volt, hogy kipróbálják meddig feszíthetőek a határok.
A kis csapat még áprilisban határozott úgy hogy felnőtt felügyelet nélkül fognak eltölteni néhány napot egy táborban. A szervezéssel az egyik lány apját bízták meg, aki egy utazásszervező irodánál dolgozott. Az engedélyt hamar megkapták, mivel mindenkinek liberális szülei voltak, akik bíztak bennük.
A szállás lefoglalása után elkezdődött a szorgos szervezés. Természetesen először a piák kerültek előtérbe. 16 évesen az ember úgy gondolja, hogy csak akkor tudja jól érezni magát, hogy ha megfelelő alkoholszint van a szervezetében. Aztán a főzés kérdése vált fontossá, és végül a ki, kivel alszik.
Ez utóbbi már sokak fantáziáját elindította. Gondolkoztak a lányok és a fiúk is, hogy mi fog történni azokban a sokágyas szobákban.
Három srác és három lány indult neki a júliusi forró napon a több napos kalandnak. Andris, a legidősebb már 17 éves volt és gondolataiban minden lánnyal volt már. Bátorsága persze nem volt ehhez, de agyban mindent meg lehet csinálni.
A többiek is a gimnázium 10. osztályát végezték el de 16 évesek voltak.
Ádám, a szépfiú már volt nővel, de nem emlékezett rá, merthogy buliban részegen történt meg a dolog. Most nagyon várta, hogy olyan körülmények között lesz barátnője, ami örökre megmarad az emlékezetében. Dávid, a harmadik fiú még nem látott soha meztelen lányt életében. Úgy gondolta soha nem lesz jobb alkalom, mint ez. Iszonyú jó dumája miatt került a csapatba.
A lányok már nem voltak ilyen egységesek. Vera a legidősebb nagyon várta, hogy túlessen a szüzessége elvesztésén, de nagyon aggódott is, mert a többiektől azt hallotta, hogy fájhat és azt egyáltalán nem akarta. Kipróbálta a masztizást, de nem volt túl jó neki, ezért nem gyakorolta többet. Ezért azt gondolta: ha történik valami jó, de ha nem, neki úgy is jó.
Petra, a legbevállalósabb, mindenáron túl akart lenni az első alkalmon és mivel naponta többször is simogatta magát azt várta, hogy ez sokkal jobb lesz, mint az önkielégítés. A lánycsapat harmadik tagja Nóri vegyes érzelmekkel állt a kérdéshez akarta is, meg nem is kíváncsi volt, hogy milyen lehet, de a szülei elmondásából a veszélyekre is gondolt. A nem kívánt terhesség, a nemi betegségek veszélye visszafogta. Ő még soha nem nyúlt magához. Ennek ellenére vonzotta a szex lehetősége.
Már a vonaton megkezdődött a szokásos cukkolódás. Egymást érték a megjegyzések, amiben a fiúk a lányok testét dicsérték, a lányok pedig a fiúk kíváncsiságát cikizték. Mindenki érezte, hogy a levegőben van az erotika.Ez felajzott őket. Amikor megérkeztek a táborba nem is volt kérdés, hogy mindenki egy szobába kerül.
Egy 200 lelkes zsákfalu végén volt a tábor. A 90 fős házban nemcsak konyha volt, hanem medence is. Valahogy úgy alakult, hogy a nyár közepén a ház három napig üres volt.
Ezért volt lehetőség a fiataloknak kiélni az alkohol és a szex iránti vágyukat.
Nagyon furcsa volt, hogy senki sem beszélt a lehetséges eseményekről mégis mindenkinek az járt az eszében, hogy mi történhet. Pontosabban, mi fog történni a tábor alatt.
Dögletes hőség volt, amikor megérkeztek lepakoltak és mindenki a medence felé vette az irányt. Annyira még nem voltak lazák hogy egymás előtt vetkőzzenek le.
A lányok kizavarták a fiúkat, akik ezt nagyon nagy csalódással vették tudomásul. Ádám még leskelődni is megpróbált, de a lányok hangos sikítása elijesztette az ablaktól.
A fiúk már nem voltak szégyenlősek, kint a folyosón vetkőztek le és mire a lányok kijöttek már fürdőgatyában pancsoltak a medencében. Hosszas locsolkodás és játék után, amiben persze a fiúk minden módon megpróbáltak közelebb kerülni a lányokhoz - hol a feneküket hol a mellüket hol a puncijukat a próbálták elérni -kimásztak a vízből.
A fiúk alig tudták takargatni meredező férfiasságukat, amit a lányok testének látványa keltett bennük. Volt is mit nézni! Petra formás mellei nagyon impozánsak voltak. A hetykén álló dombokon felmeredő bimbók hívogatóak voltak a kamasz fiúk számára. Ő maga sem takargatta őket, mert büszke volt rá, hogy ilyen nagy és szép cicijei vannak.
Verának is Nórinak kisebb, de nagyon formás melle volt és minden lánynak látszott a bugyiján, hogy gondosan borotválják a puncijukat.
Mindez természetesen nem kerülte el a fiúk figyelmét és a lányok is örömmel nyugtázták a fiúk érdeklődését.
A társaság „férfi” tagjai sem panaszkodhatnak, hiszen testalkatuk sportos volt és még a fürdőnadrágban is látszott, hogy egyikük sem szégyenkezhet méretei miatt.
A szálláson kilenc szoba állt rendelkezésre és ebből csak egyet foglaltak el a fiatalok. Minden szobában volt fürdőszoba és WC így helyhiányra aztán nem panaszkodhattak.
Gyorsan megbeszélték, hogy mi lesz a vacsora és ki fogja ezt elkészíteni. Mindenki egyetértett abban, hogy közösen kell főzni, mert az nem jogos hogy csak a lányok dolgoznak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.93 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 hairy_pussy
2018. 08. 30. csütörtök 15:19
nagyon jó történet 10p Válaszolok rá!
#14 jonhsmith
2018. 08. 28. kedd 19:13
A folytatást várom Válaszolok rá!
#13 zoltan611230
2018. 08. 26. vasárnap 07:54
Csak lesz valmi? Válaszolok rá!
#12 Almoska5
2018. 08. 26. vasárnap 01:51
Nagyon kedves kis történet kezd kirajzolódni! Várom a kis kamaszos, lágy, bátortalan, kissé remegő hangú közeledések történéseit?

JÓL KEZDŐDIK...JEDI64!!! Gratulálok Válaszolok rá!
#11 jedi64
2018. 08. 25. szombat 17:15
@A57l: megtisztelő hogy tinit sejtesz az írás mögött Válaszolok rá!
#10 jedi64
2018. 08. 24. péntek 19:06
Azóta átírtam már. Ez egy hosszabb történt eleje. Feltöltöttem még 3 részt. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2018. 08. 24. péntek 12:46
Igazi vontatott történet. Lassan bontakozik ki, és eddig nem történt semmi... Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2018. 08. 24. péntek 11:42
jól alakul Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2018. 08. 24. péntek 08:56
Én igazán szeretem, amikor egy történetnek van bevezetése, körítése. Itt egy kicsit átbillent a mérleg. Sok a körítés, jóformán semmi akció. Bevezetésnek a fele is elég lenne. Válaszolok rá!
#6 cvirag
2018. 08. 24. péntek 08:39
Elkapkodott. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 08. 24. péntek 06:47
Nagyon jól indul!!9P Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 08. 24. péntek 04:18
Igazi tini írás.8P Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 24. péntek 03:32
Kezdetnek nagyon jó. Válaszolok rá!
#2 sztbali
2018. 08. 24. péntek 00:26
Jól kezdődik. Folytasd! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!