A+ A-

Egy asszony kalandjai - a görbe kifli

40 éves voltam, mikor az esemény történt. Férjem 15 évvel idősebb nálam, gazdag vállalkozó. Én 40 éves korom ellenére nem hanyagoltam el magam, nagydarab nő voltam 178 magas nagy fenékkel és nagyon nagy mellekkel, amik már kissé megereszkedtek a 2 gyerek hatására. De azért a pasik megnézték a melleim, ami jólesett, jóllehet tudom hogy nem versenyezhettem a fiatalabbakkal. Férjemmel úgy ahogy megvoltunk, néha veszekedtünk, néha megcsaltam, de csak ritkán és mindig megbántam. Nem nagyon ment neki már a szex, nekem meg szükségem volt rá.
Üzleti ügyben utazott el és engem is magával vitt, egy szállodában laktunk. Megérkezésünk estéjén lementünk a welness részlegbe, szeretek fürdeni, úszkálni, szaunázni. Feltűnt nekem egy magas, csinos férfi, 35-38 éves lehetett, izmos, vállas férfi, magabiztos, határozott kinézetű. A pasi elment szaunázni, nemsokára én is odakészültem. Az egyik szauna, ahogy illik meztelen szauna volt, páran már voltak benn, én is bementem. A benntlévő férfiak igencsak megnézték nagy melleim, de hamar leültem a sarokba és izzadtam. Pár perc múlva bejött az általam kinézett pasi, nem nagyon nézegetett, leült, és becsukott szemmel izzadt. Végignéztem és mégjobban megtetszett. Ugyanis mint egy áram, megcsapott a farkának látványa. Aránylag nagy volt, de nem ez tűnt fel először. Felső része vastagabb volt és kifli alakú volt, azaz görbe. Teljesen felizgatott, persze mivel amúgy is izzadtam, nem volt feltűnő. Nemsokára kimentem, lezuhanyoztam. Este vacsora a férjemmel, majd korán fekvés. Még észrevettem, hogy az általam kinézett pasi is a mi folyosónk végén lakik, az ottani lakosztályt vette ki.
Reggel a férjem hamar elment az üzleti ügyeit intézni, így egyedül mentem reggelizni. Kevesen voltak, korán volt. Eszegetés közben hallottam, ahogy 2 szállodai alkalmazott beszélget.
- Képzeld a gazdag kuncsaft a lakosztályból megint nővel akarja kezdeni a napot.
- Hogy érted?
- Este telefonált, hogy reggel 8-ra a szobájába kér egy kurvát, addig le sem jön reggelizni.
- Sokszor volt itt, mindig rendelt kurvákat.
- Igen, de nem ilyen korán reggel, honnan szerezzek ilyen korán egy prostit neki. Ráadásul most egy nagy csöcsű nagy fenekű ribancot akar.
- Miért nem mondtad neki, hogy nem fog menni.
- Mert sok borravalót ad. Talán, ha késve is, de tudok szerezni neki egyet.
Kis eszemmel rájöttem, hogy a nekem tetsző pasiról van szó. Elém villant a kifli farka és nem tudtam elszakadni a képtől. Csak magamban morogtam: Te hülye, férjes asszony vagy és egy csinos gazdag pasiról álmodozol?
Felmentem a reggeli után és úgy döntöttem welnessel kezdem a napomat. Bikinit vettem és egy köpenyt és elindultam. Megnéztem az órát, 8 óra múlt 5 perccel. Éppen a lakosztály szobája előtt haladtam el a lift felé, megálltam kicsit hallgatózni. Szemem előtt a görbefarkú pasim éppen egy bombázó ribancot kefélt, de bentről csak halk zenét hallottam kiszűrődni. Gondoltam, milyen jó lenne meglesni őket, bár nem vagyok kukkoló, de most izgatott a dolog. Az ajtóhoz nyomtam a fülem, hogy hallgatózzak, de az ajtó kinyílt. Megijedtem, hogy lebukom, de csend volt. Óvatosan benéztem, majd beléptem a szobába. Nem láttam senkit sem, ki akartam menni, mikor mögöttem megszólalt egy hang.
- Á te vagy végre, már nagyon vártam rád.
Megfordultam, ott állt álmaim lovagja egy szál rövid pizsama alsóba és engem gusztált.
- Azt mondta a szobainas, hogy lehet, hogy csak később sikerül neki lányt szerezni, de látom megoldotta.
- Ööööö igen, mert korán van.
- Tudom, de szeretem egy jó keféléssel indítani a napot. De látom sikerült neki olyan nőt szerezni, amilyent mondtam neki.
- Hogy érti?
- Egy érettebb nagy mellű, nagy fenekű nőt szerettem volna most megdugni, és te pont ilyen vagy. Klassz nagy feneked van és jó nagy csöcsöd, gyere mutasd magad.
Behúzott a szobába és levette a köpenyt rólam. Végiggusztált, amitől elpirultam, elvégre nem szoktak ennyire nyíltan meggusztálni, mint egy lovat.
- OK, nem baj, hogy nem vagy már fiatal, szeretem az ilyen milfeket, na édesem gyere ide és vetkőzz le.
- Ööööö de igazából én nem…
- Ja bocsánat, ne haragudj, ahogy megbeszéltük az inassal itt van 2 órára a pénz.
Elő volt készítve a pénz és a kezembe nyomta, meg sem néztem mennyi volt, csak leraktam.
- DE most már elég a beszédből, gyere vetkőzz, már áll a farkam.
A férfi leült az ágy szélére és lehúzta gatyáját, combjai közül előtűnt az általam már megcsodált görbe farok. De most nem lazán lógott, hanem félkeményen ágaskodott, de ugyanúgy görbén. Tudtam, most vagy soha, innen már nem lesz visszaút. Azt akartam mondani, hogy elnézést, félreértés történt, itt a pénz, de kezeim öntudatlanul mást tettek. Levették bikini felsőm majd lehúzták bugyimat és így én is meztelenül álltam az idegen előtt. Közelebb mentem hozzá, ő nem állt fel, de megsimogatta combomat, majd feljebb, feljebb...elérte melleim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 aldo 2018. 06. 14. csütörtök 16:45
Kedves Andreas6!
Két dolgot szeretnék kiemelni. Először is, ez itt egy fórum. Ez azt jelenti, hogy egy nyilvános hely, ahol az ember szabadon elmondhatja a véleményét, legyen az pozitív, vagy negatív. Már nem egy kommunista országban élünk, ahol cenzúra és véleményterror működik. Mi az, hogy egy nővel szemben? Szerinted azért mert valakinek pinája van, jár a különleges bánásmód? Kurvára elegem van pár ebből a PC-ből, hogy itt mindenkinek a kicsi lelkivilágát kell ápolni, mert nem bírják elviselni a kritikát és a negatívumokat.
Másodszor pedig: a torte-net.hu egy szolgáltatást nyújt. Magyarul egy jól meghatározott árért cserébe ad egy terméket. Szerintem nem olyan nagy kérés, hogy ezért az árért minőségi szolgáltatást nyújtsanak. Ha véletlenszerűen kiválogatnék 100 történetet, ebből 99 tele lenne helyesírási és fogalmazási hibákkal ráadásul egy hatalmas értelmetlen katyvasz lenne, aminek se füle, se farka. Nekem személy szerint nincs kedvem mire gondolt a költő játékot játszani és kihámozni némi értelmet a dologból. Lehet, hogy ez új, de ha valaki worldben gépel, a több sornyi zöld és piros áthúzás nem dekorációs célokat szolgál, hanem a hibákat emeli ki. Ha valaki felnőtt ember létére nem képes normálisan írni és értelmesen fogalmazni, akkor keressen más hobbit, talán abban nagyobb sikere lesz. FOLYT köv...
#14 Almoska5 2018. 06. 4. hétfő 18:41
Én ezer százalékban "Andreas6" mellé állok és osztom "IGZSÁGOS" véleményét. Ő mindig a számára illő, szigorú, de igazságos véleményt fogalmaz meg, mindenkivel szemben, Ilyen "Zsuzsika" is, csak rövidebben, pár szóval mondja ki véleményét.
VERA nekem az írók közül - főleg mert nő - a legjobb írásaival a szívem csúcsán
helyezkedik el, mert "valósághűen, azaz élet szerűen, mintha Ő is átélné újból, a történetét írja meg műveit. A hálám az övé. Bár tudnék vele élőben beszélni, mielőtt -lekerülök a pokolba - eltávoznék (kiralyalmosgyörgy@gmail.com) komoly szív-elégtelenségemmel 30 éves szex kihagyással az életből.
#13 Andreas6 2018. 06. 4. hétfő 12:57
Kedves aldo! Leszállhatnál a magas lóról. Talán írj te jobbat! Egyedül a fogalmazási hibákkal kapcsolatban értek egyet. Egyébként szoktam én is olykor kritizálni, de ilyen hangot, pláne egy nővel szemben használni elég nagy parasztság.
#12 aldo 2016. 10. 21. péntek 15:41
Ja persze mindegyiknek van valóságalapja. Az egyetlen valóság, hogy egy kielégületlen, frusztrált szerencsétlenség vagy, aki kénytelen itt kiélni a vágyait.
Mindegy hová mész, mindig felbukkan a semmiből három nagyfaszú srác, akik lepasszolják, a jó kis tiniribancokat, hogy téged kúrjanak meg, mert nekik igazi nő kell és jobban szeretik a szőrös pinát. És természetesen mindig első alkalommal basznak seggbe.
Arról már nem is írok semmit, hogy az alázásra gerjedsz.
A férjedet sem kéne mindenféle impotens szerencsétlennek lehordani, aki eltartja a lusta picsádat és hálából jól félredugsz a háta mögött, amire még büszke is vagy. Jó eséllyel a 20 éves barátnői annyira lefoglalják, hogy rád nem jut ideje. Ha meg befejezel egy sztorit, néha nem ártana átolvasni és a stilisztikai és fogalmazási hibákat kijavítani, meg gyakrabban használni a határozott és határozatlan névelőket.
#11 sikamika 2016. 09. 6. kedd 22:24
10 pont.már vártam egy uj irást. thx szuper volt mint mindig... smile
#10 Vera 2016. 08. 5. péntek 10:10
a privár e-mail címem:
veraneni@freemail.hu
#9 vilagjaro 2016. 07. 19. kedd 17:32
Sajnos a privát emailcím nem látszik a profilnál, pedig szívesen váltanék egy-két üzenetet Veled. privatban68@gmail.com
#8 HamariBerkenye 2016. 07. 5. kedd 13:16
Akkor várom a privátot ... nyes nyes
banurr@citromail.hu ...
vagy
ban.sandor.3@gmail.com ...
nyes nyes nyes
#7 sunyilo 2016. 07. 4. hétfő 17:47
Úgy lehet jókat írni, ha az ötlet az életből van merítve...
#6 Vera 2016. 07. 4. hétfő 17:01
Köszönöm fiúk és valóban van alapja mindegyiknek, de azt csak privátban
#5 vakon53 2016. 07. 4. hétfő 15:05
Jooó ez az írásod is!
#4 HamariBerkenye 2016. 07. 4. hétfő 10:40
Verocs!!!
Anno azt írtad egy beszélgetésünknél (még az valamikor 2004 környékén), hogy amit írsz, annak mindig van személyes alapja ....
Na most egy ilyen alapnál szívesen ott lennék ...
nyes nyes nyes
#3 gyuri0926 2016. 07. 4. hétfő 10:39
Nagyon jó vagy Vera még mindig , kár , hogy nem mertél találkozni velem , amikor hívtalak randira .
#2 A57L 2016. 07. 4. hétfő 06:35
Rég vártam tőled újat,s ez is jó lett.
#1 Törté-Net 2016. 07. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?