A+ A-

Egy szédült nyaralás 1. rész

Szüleimmel rendszeresen utaztunk, szerte a világban. 16 éves koromra már jártam Mexico - ban, az USA - ban, Távol - Kelet több országában. Azonban a legcsodálatosabb nyaralást Kréta szigetén éltem át a nyáron. Apám egy kereskedő cég vezetője, anyám pedig csak a háztartással,és magával foglalkozott, én most voltam másodikos a gimiben. Nagyon jó körülmények között élünk, én is mindig mindent megkaptam. Gyönyörű házunk van medencével, szaunával, az egész család imád szaunázni. Pár évvel korábban kezdtem észrevenni, hogy ha anyámmal vagyok meztelenül a szaunában, nem tudom róla levenni a szemem. Nagyon jó alakja van, bár már 42 éves, sokat sportol, ad magára, mindig nagyon csinosan, szexisen öltözik. Gyönyörű mellei vannak, telt, kissé túlméretes, de nekem nagyon tetszik. Maszturbálásaim során sokszor gondolok rá, hogy anyám melleit markolászom, combjait simogatom, vagy csókolgatom a testét. Persze titkoltam ezeket a vágyaimat, próbálkoztam barátnőkkel, de szexuálisan csak anyám tudott izgatni. Nyárra közös nyaralást terveztünk Krétára, apám be is fizetett egy öt csillagos hotelt, all inclusive ellátással. Aztán az indulás előtt két nappal beütött a krach, apám egyik szállítmányát nem engedték ki a szingapúri kikötőből, és csak ő volt jogosult a cégnél, hogy elintézze. Összeültek, hogy most mi legyen, de apám ragaszkodott hozzá, hogy miatta ne maradjunk otthon, legalább ketten anyámmal menjünk el, és ha ő időben végez, legfeljebb utánunk repül. Ebben maradtunk, én persze örültem, hogy anyuval kettesben utazok. A repülőn én ültem az ablakhoz, persze mindig találtam valami érdekes látnivalót, mert ilyenkor anyu áthajolt rajtam, hogy ő is lássa. Mellei hozzámnyomódtak, édes illatát pár centiről éreztem, farkam majd kiugrott a gatyámból. Ki kellett mennem a wc - re, és jól kivertem a farkam. Anyu valamit észrevehetett, mert mikor visszamentem, huncut mosollyal kérdezte, hogy jobban vagyok - e. Zavartan válaszoltam, hogy persze...Becuccoltunk a szobánkba, és abban maradtunk, hogy mielőbb rohanunk a beach - re, majd később kipakolunk. Ledobáltuk ruháinkat, majd fürdőruciban lementünk a strandra. Anyu megkért, hogy kenjem be naptejjel. Hasra feküdt a napozóágyon, hátranyúlt és kikapcsolta a bikinifelsőjét. Jó sok naptejet csurgattam rá, aztán elkezdtem bemasszírozni hibátlan bőrébe. Átszellemülten simogattam, végig nyakszirtjétől a bugyiig. Ahogy hason feküdt mellei oldalra nyomódtak, és óvatosan, mintha csak véletlen lenne, kicsit azokat is bekentem. Aztán rátértem fenekére, combjaira, azokat is jól megmasszíroztam. Nagyon izgi volt, mikor kicsit a bugyi alá nyúltam. Anyu erre egy mozdulattal behúzta a fenekébe a textilt, így gyönyörű seggét is bekenegetttem. Alig akartam abbahagyni, faszom majd kiszúrta a shortomat.
- Ez igazán nagyon finom volt! - sóhajtott fel anyu. -Ha tudom, hogy ilyen jól masszírozol, már előbb is éltem volna vele.
- Oké, bármikor, csak szólj! -válaszoltam lelkesen.
Majd bementünk a tengerbe,és löködtettük magunkat a hullámokkal, közben hiábavalóságokról beszélgettünk. Néha hozzálökött egy - egy nagyobb hullám, testünk összeért, kezemmel átfogtam a derekát, hátulról átöleltem, és fenekéhez nyomtam a farkamat, közben jókat nevettünk, ha átcsapott felettünk egy hullám. Éreztem a helyzet intimitását, és nem akartam, hogy vége legyen. Anyu is elég furcsán nézett rám, szerintem érezte a belőlem áradó kanosságot, de nem tudott vele mit kezdeni, mint ahogy én sem. Felhőtlenül boldognak éreztem magam, és anyut is boldognak láttam. Egymás után hoztam neki a beach - bárból a koktélokat, én is ittam pár Cuba librét. Nagyon jól telt a délután, majd bementünk a szobába, hogy elkészüljünk a vacsorához. Anyu kezdte a tusolást.
- Gyere légyszi, mosd meg a hátam, ragadok a naptejtől, olyan alaposan bekentél! - kérte.
Bementem, elhúztam a kabinajtót, és azt hittem elájulok. Annyira gyönyörű volt, ahogy testén csurgott le a víz, mellei ki voltak hegyesedve, és párás szemekkel nézett rám. Megfordult, kezeivel megtámaszkodott a csempén, és kissé előrehajolt. Gyönyörű feszes seggén folyt végig a víz. Éreztem, hogy lüktet a farkam. Tusfürdőt öntöttem a kezembe, és elkezdtem megmosni a hátát. Összes bátorságomat összeszedve, két kemény, tömötthúsú seggét is elkezdtem megmosni.
- Hééé, az nem a hátam! - fordult felém nevetve.
- Jó, jó, de ott is naptejes voltál! - próbáltam zavartan védekezni.
- Na jó, végül is igazad van. - válaszolta legnagyobb megdöbbenésemre.
Most már bátrabban nyúltam a seggéhez. Élvezettel markolásztam, ahogy csúszott rajta a kezem. Visszatértem a hátához, és nagyon nagyon óvatosan, a hóna alá nyúltam, simogattam. Vártam, hogy ellenkezni fog, de nem. Sőt kezeit még magasabbra emelte. Már mellei oldalát símogattam, egy kicsit minden mozdulattal előrébb nyúlva. Már majdnem a mellbimbóit simogattam, mikor ismét megszólalt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (212 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 fingerlis 2015. 06. 25. csütörtök 16:50
+10+10 pont,mert a farkamnak is jót tett !
#16 Koriander 2014. 10. 31. péntek 08:27
8p
#15 zoltan611230 2014. 09. 25. csütörtök 02:01
Jo
#14 zsuzsika 2014. 09. 23. kedd 08:09
Jó.
#13 zoltan611230 2014. 02. 6. csütörtök 04:59
Jò.
#12 zoltan611230 2013. 12. 5. csütörtök 07:33
Nagyon reg varam a folytatast.
#11 A57L 2013. 09. 11. szerda 04:04
Nagyon jó.
#10 papi 2013. 08. 27. kedd 05:29
Várom a folytatást.
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 8. szerda 17:48
Folytatandó. Lehet, hogy plágium, de nem rossz.
#8 tiborg 2011. 12. 28. szerda 07:54
En nem vagyok erotika connosieur, igy nekem mindegy ,hogy volt mar,mikor es kialltal keltetett.Nekem tetszett. Ha plagium az az irok civakodasa lehet. Nem az olvasoke!!!
#7 tomjoe 2011. 11. 14. hétfő 15:04
Neke is ismerös volt
#6 panyi 2011. 11. 14. hétfő 14:25
Már volt!
#5 ogree49 2011. 11. 14. hétfő 07:55
Elnézést kérek hibáztam!Rosszul emlékeztem a szerzőre. Az előző hozzászólásomban rossz nevet említettem íróként / ,, Santiagó " /.
A helyes Epicfon : Lezáratlan családi ügyek I. rész ennek szeretném már a 2. részét látni ,és olvasni.
#4 ogree49 2011. 11. 14. hétfő 07:35
Ez a történet már valóban szerepelt régebben. Sajnos egyre több olyan történet van amit már lehetett olvasni, csak más címmel jelenik meg.
Egyébkeként nem rossz.
De olyan is van ami már 2 éve jelent meg. Ha jól emlékszem a szerző Santiagó , és azóta sincs folytatása.Pedig jó lenne olvasni.
#3 tutajos46 2011. 11. 14. hétfő 04:10
Nagyon jó. De kár az újgazdag gyerek dumáért az elején.
#2 vakundok 2011. 11. 14. hétfő 00:54
Ez szerintem már volt!
#1 Törté-Net 2011. 11. 14. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?