A+ A-

Kertvárosi fertő 1. rész

Remegő térdekkel bámulja őket. Nem látnak, nem figyelnek rá, mert egymással vannak elfoglalva. A lánya a padlón térdel és két férfi farkát szopja. Az egyik egy hatalmas néger pasié, a másik az apjáé. Az ágyon a legjobb barátnője Evelin négykézlából őt a fia és egy ismeretlen lány kényezteti. A terem másik sarkában két fiatal lány öklözi városkájuk polgármester asszonyát.
- És ez még csak a kezdett – szólal meg valaki mögötte. Megperdül. Egy férfi áll előtte. Magas, izmos és teljesen meztelen. Ő az, de nem akarja felismerni.
- Hello anya. Csatlakozol hozzánk?
- Soha – akarta mondani – de a teste mást sugallt. Nem értette mi történik vele, a feje zúgott, egyik pillanatban libatőrös lett a hidegtől, a másikban elöntötte a forróság.
- Nem kellet volna azt a kávét meginni indulás előtt – mondta mosolyogva a fia és megérintette az arcát.
- Mi volt benne? – nyögte.
- Nem tudom – válaszolta őszintének tűnő hangon Erik – kaptam valakitől. Ugye milyen hatásos?
Az volt. Képek villantak előtte. Amikor véletlenül rányitott és először meglátta az apjáénál sokkal nagyobb farkát. Amikor a medencébe elkapta és neki megkeményedtek a mellbimbói, amikor hozzáért. Az a csúnya álom, amelyben … .
A fia két lépést előrelépett, megfogta a bal kezét, és a karjaiba vonta. Szája Emma szájára tapadt, nyelve kutatva mélyedt ajkai közé. - Mennyire kívánlak - mormogta csók közben, mint valami gyakorlott hasbeszélő, a szavak fojtottan, de érthetően buktak ki ajkai közül.
Átölelte Erik kemény, erős testét. Érezte hasán a srác heves erekcióját, nyelve pedig a száját kutatta. Kezei a hátát simogatták, bekúsztak a kosztüm kabátja alá. Hamarosan rátaláltak a szoknya derékpántjára, és elkezdték alóla kihúzni a selyemblúz szárnyait. A bal kéz a blúz alá hatolt, kettejük teste közé préselődött, és előrenyomult, amíg csak el nem érte a melltartót. Az ujjak felemelték a fehér csipkét, és összezárultak Emma finom húsán. A mellbimbója már keményen ágaskodott. Érezte, amint nekinyomódik fia tenyerének. Mintha kis kemencét tartogatna a testében, és szeméremajkai máris nedvességben áztak.
Erik hirtelen átfogta őt a karjaival, és a szó szoros értelmében lekapta a lábáról. Felemelte a levegőbe, megfordult vele, és nekitámasztotta a falnak, anélkül, hogy a száját eleresztette volna. Jobb kezével a szoknyája alá bújt és feltolta, míg csak ujjai a combjai közé nem hatoltak. Emma azt sem tudta, hogyan, de a srác ujjai egyszer csak ott voltak a lába között, nyomban rátaláltak a csiklójára, valahogy kikerülve a harisnyanadrág és a selymes bugyi ellenálló rétegeit. Testét válaszképpen őrjítő vágy öntötte el.
Minden nagyon gyorsan történt. A fia nyelve érzéki módon a szájába hatolt, kéjes borzongásokat váltott ki belőle, ujjai pedig az alsónemű két rétegét nekidörzsölve a csiklójának a punciját izgatták. Úgy tűnt, mintha a férfi keze ott lenne mindenütt. Emma egyszerre érezte, hogy a mellbimbóit ingerük, és azt, hogy egy kéz a fenekét cirógatja a harisnyanadrág alatt.
Erik nem lacafacázott sokáig: letolta a harisnyanadrágot és a bugyit a combjaira. Emma érezte kezét a meztelen húsán. Most besiklott a lába közé, és elérte a szeméremajkait. Az összevegyült nedvek, amelyeket vágya fakasztott, rácsurrantak fia ujjaira. Az ujjak tétovázás nélkül beléhatoltak, mélyen benyomultak a hüvelyébe. Olyan erőteljesen hatoltak belé, hogy teste szinte felemelkedett a földről. Minden másodpercek, sőt töredékmásodpercek alatt történt. De partnere semmi jelét nem adta, hogy vissza akarná fogni a tempóját. Még alig regisztrálta teste a kéj hullámait, amelyek az ujjak behatolásakor elárasztották belsejének olvatag középpontját, máris visszavonta őket. Megragadta anyját a vállainál fogva, félbeszakította a csókot, és vad tekintettel bámult a szemébe.
Erős kezei megperdítették Emma-t. Egy kis kerti szék állt tőlük jobbra, Erik most annak a támlájára hajlította Emma testét, összegyűrt szoknyájával a csípője körül. Feneke két gömbje felfelé meredt, a srác még lejjebb tolta combjain a harisnyát és a bugyit. Legnagyobb megdöbbenésére Emma máris ott érezte forró, saját nedvességétől csúszós merev hímtagját a feneke vágatában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (83 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zsuzsika 2019. 02. 5. kedd 10:14
Az adott pontok magukról beszélnek
#14 szekely18 2019. 02. 3. vasárnap 23:15
Kiváncsian várom a folytatást.
#13 sunyilo 2019. 02. 1. péntek 22:10
Zavaros tömény szex gyenge tálalásban...
#12 Akai Mózes 2019. 02. 1. péntek 20:50
Hát volt jobb is!
#11 hairy_pussy 2019. 02. 1. péntek 16:47
nagyon gyenge
#10 Hahaha 2019. 02. 1. péntek 14:18
Röviden, tömören igen szár lett.
#9 genius33 2019. 02. 1. péntek 09:06
Tömény szex, 0 bevezető...
#8 zoltan611230 2019. 02. 1. péntek 08:18
Egybböl a közepébe ,nem nagyon érthető ..
#7 listike 2019. 02. 1. péntek 07:42
Az írás nem Neked való, inkább mással foglalkozz.
#6 Andreas6 2019. 02. 1. péntek 07:13
Nagyon gyenge, zavaros. Nem tetszett.
#5 cscsu50 2019. 02. 1. péntek 06:48
Nem egy remekmű.
#4 veteran 2019. 02. 1. péntek 05:42
Nem valami remekmű.
#3 A57L 2019. 02. 1. péntek 04:12
Eddig még nem sok,de remélem jobb lesz.
#2 fiesta14 2019. 02. 1. péntek 00:48
zavaros fogalmazás, kivülállóként fogalmaz ,ezt nem birom.
#1 Törté-Net 2019. 02. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?