A+ A-

Swinger-szomszéd - A felvezetés

Réka és Robi, friss házasokként kiköltöznek egy kisvárosba, annak is egy csendes szegletébe. Egy szomszédjuk van, a másik oldali telek üresen áll évek óta. A szomszédok Ildi és Feró. Csak egy 1 m-es kerítés választja el őket. Pont rálátnak a szomszéd teraszára, a konyha belsejébe, és az emeleti fürdőszobában is sok minden kivehető. Egyik nap köszönteni indultak az ott élő szomszédokat. Réka sütit sütött, Robi vett egy finom bort, összeszedték ezeket egy ajándéktasiba, majd elindultak a szomszéd felé. Kiléptek az ajtón, és mind kettejük fülét megcsapta egy jól ismert hang, zaj, amit bizony ők is szoktak produkálni. Női kéjes hangok, élvezkedő sóhajok, csattogó hangok, amik Rékáék hálójában is megjelennek. Pár pillanat múlva hanghoz személyek is társultak, mivel meglátták a szomszédokat. Épp a terasz nyugágyán csűrte-csavarta Ildi csípőjét Feró hímvesszőjén. A látvány ledöbbentette őket, hogy is történhet ez meg, hogy ennyire elfeledkeznek magukról. Ugyanakkor bizsergés töltötte el testüket, ami beteljesedést kívánt. Visszaosontak a házba.
- Megláttak minket, biztos vagyok benne – mondta szex végén Ildi a férjének.
Gyönyörű, nyári napsütésben gazdag délután volt, pár nappal a korábbi incidens után. Réka egyedül volt otthon, Robi késő estig dolgozott aznap. Kifeküdt kicsit a napra, elfeledkezve a kis kerítésről. Fürdőruháját szívesebben vette volna le, de mégsem tehette meg. Észre sem vette, de Ildi már a kerítés mellett állt. Nézte, ahogy a nap sugarait elnyeli Réka csinos, még feszes bőre. Nem győzött betelni a lány karcsúságának látványával, a mellének szépségével.
- Szerintem vedd le a felsőd, úgy nem marad meg a pánt helye – kiáltott át egyszer Rékának.
Aki megijedt, azt sem tudta, mit csináljon hirtelen. A föld mellett lévő újságot húzta maga elé, majd morcosan visszaszólt:
- Maga meg mit csinál, mióta áll itt?
- Jaj, ne aggodalmaskodj, most léptem ide. Csak köszönni szerettem volna, még nem mutatkoztunk be egymásnak.
- Bocsánat, csak meglepődtem, nem akartam letámadni. Én Réka vagyok, a férjem, Robi, most ő dolgozik.
- Én kérek elnézést, én Ildi vagyok, Ferónak hívják az uram, én 33, ő 38 éves. Majd jöjjenek át, ha van kedvük.
- Persze, menni akartunk mi, csak múltkor.. – ekkor elgondolkozott, mit mondjon – nem voltak otthon.
- Melyik nap, az elmúlt héten végig itthon voltam. Nem baj, majd legközelebb. – Ezzel eltávolodott a kerítéstől.
Este elmesélte Robinak a felesége, mi történt vele. Megbeszélték, szombaton majd átmennek, próbálkoznak megint.
Szombat délelőtt volt, Réka elment valahová a közeli nagyobb városba. Robi pedig otthon a hálóban dolgozott. A kanapéról pont rálátott a szomszéd konyhájára. Épp valamit főzhetett Ildi, egyszer megjelent a férje. Csókot adtak egymásnak. Ekkor mit sem foglalkozva a dolgokkal, visszaemelte fejét a gépe felé. Legközelebbi felnézésekor már tátva maradt a szája, mint Ildinek. Aki épp a konyhapult előtt szopta férjét. Ledöbbentette a látvány, mint a múltkori eset. Azonnal elment az asztaltól, hogy véletlen se lásson semmit.
Mikor Réka hazaért, elmesélte a délelőtti dolgokat. Nem tudták, mihez kezdjenek velük. Délután pedig menni kellene hozzájuk.
Szokásos menetrend, sütikészítés, a bor maradt ugyanaz. Elindultak a szomszédok felé. Nem vettek észre semmi szokatlant. Becsengettek. Ildikó kiabált ki: - Megyek rögtön.
Egy szál kötőben volt, a mellei félig kibukva az alól. Természetesen megint ledöbbentek Robiék a látványtól, de idejük sem volt feldolgozni a látottakat, azonnal beinvitálta őket. Üljetek csak le oda, a férjem mindjárt jön, csak épp – elmosolyodott – gyakorlatoztunk.
Réka próbálta nem meghallani, amit hallott.
- Zavar benneteket a látvány, csak épp ez volt kéznél, amit magamra kapjak, még bugyi sincs rajtam – kacsintott, majd elment a férjéért.
Csak ültek egymás mellett. Meg sem mertek szólalni. Ildi azért kíváncsi volt, izgalomba hozta-e a férjét a látvány, ezért kezét a farkára tette. Merevedett, főleg az érintéstől.
- Ne haragudj, nem tehetek róla. De teljesen felizgatott.
- Nincs semmi gond. Akkor lenne baj, ha nem így lenne.
Visszaértek, rendes öltözet volt a szomszédokon. De így is sok minden látszott, vagy sejtetett a ruha. Ettek-ittak, beszélgettek. Körbevezették a házban őket.
A fiúk söröztek, a lányok csacsogtak. Ildi Rékát beinvitálta a hálóba, nézze meg a ruhakölteményét. A 30-as évek ellenére elég csinosan öltözik, nem is panaszkodhat a testére. A szekrényen belül volt még egy ajtó. Mikor kicsit odébbállt Ildi, akkor látta meg Réka a gyűjteményt. Alsó része tele tűsarkúval, a szekrényajtó tele különböző szexuális kellékkel, mint bilincs, vibrátorok, dildók. Rengeteg szexi ruhaköltemények, polcokon DVD-k, aminek címlapján Ildiék vigyorogtak. Gyorsan ellépett onnan, mintha nem is látta volna, és kiment a srácokhoz. Kézen fogta Robit, és sűrű elnézések közepette távoztak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Teremőr 2018. 12. 30. vasárnap 14:39
a neveket néha összekeverted ez nagyon zavaró
#10 cscsu50 2018. 10. 4. csütörtök 09:51
Folytasd
#9 sportyman (alttpg) 2018. 10. 3. szerda 11:23
Remélem egy négyessel kiteljesedik a történet...
#8 gyuri0926 2018. 10. 3. szerda 08:27
Épp a terasz nyugágyán csűrte-csavarta Ildi csípőjét Feró hímvesszőjén.

Ez csak egy a sok "butaságból " A női csipőt hogyan lehet csavarni a hímvesszőn ? Akrobata , vagy mi fene ?

Ez egyáltalán nem tetszett ...
#7 Andreas6 2018. 10. 3. szerda 07:26
Ha lesz folytatás, akkor OK.
#6 listike 2018. 10. 3. szerda 07:06
Nagyon elcseszted a végét.
#5 feherfabia 2018. 10. 3. szerda 06:28
Jól indult de a vége nem sikerült! 5P
#4 zoltan611230 2018. 10. 3. szerda 05:05
Kis kiváncsi.
#3 A57L 2018. 10. 3. szerda 04:15
A jó szomszéd mindig jó ha van kéznél.
#2 veteran 2018. 10. 3. szerda 04:15
Kár volt így befejezni.
#1 Törté-Net 2018. 10. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?