A+ A-

Krisztina, az észveszejtő

Krisztina 35 éves, gyönyörű, mosolygós nő volt. Csodálatos alakja, mindig vidám, olykor titokzatos mosolya, közvetlensége, nagyon vonzóvá tette a férfiak számára. Én sem voltam kivétel.
Ritkán találkoztunk, akkor is inkább véletlenül. Ám egyszer egy rendezvényen valahogy egymás mellé keveredtünk. Mindketten nagyon örültünk ennek, mert egyikünknek sem volt közeli ismerőse, és az egész napos rendezvény szüneteiben sokat beszélgettünk, nevetgéltünk. Estére már sok mindent tudtunk egymás szokásairól, kapcsolatainkról. De aznap nem történt semmi sem. Haza érve egy baráti puszival búcsúztunk, és ennyi.
Eltelt két hét, nem is találkoztunk, de állandóan foglalkoztatott a gondolat, milyen lenne vele lenni.
Egy nap céges vacsorán vettem részt, s a hangulat egészen jól alakult. Éjfél előtt egy órával indultam gyalogosan haza, jókedvűen, dalolászva. Krisztina házához érve felnéztem ablakára, és láttam, hogy ég a villany, s a társasház bejárati ajtaja is nyitva van. Nem haboztam, irány Krisztina ajtaja. Csengettem, s pár pillanat múlva nyílik az ajtó, s csodálatos mosolyával arcán, áttetsző pizsamájában tessékelt be a szobába, mint ha nem is éjféltájba járna az idő. Még csak nem is csodálkozott azon, hogy ily kései órán csöngettem be hozzá. És éppen én!
Kisfiús zavaromban hebegtem valamit, hogy hogyan is gondoltam ezt az egészet, de ő csak mosolygott, a fotelban ülve, felhúzott lábakkal.
Beszélgettünk - nem is tudom meddig -, majd váratlanul odatérdeltem fotelje elé, és azt mondtam:
- Olyan szép vagy! ! Bár csak láthatnálak meztelenül is...és csend...nem is tudom meddig– de azt, hiszem a válasz annyira gyorsan jött, hogy el sem fogtam. És Ő...
Thinnnnnnnnnnngggg! A szavam is elakadt! Ez egy mese! És ilyen mesének nincsen címe, csak ideje. Annyira letaglózott a válasz, hogy ez nem volt az opciók között!
Keblei gyorsabban emelkedtek, letette lábait elém, lassan két kezébe vette fejemet, mélyen és nagyon hosszan, szinte már szuggesszíven a szemembe nézett és azt mondta:
- Szeretnél te levetkőztetni, vagy mutassam meg én magamat?
Nos, erre aztán nem számítottam! Mindig élveztem, ha meg tudtam hódítani a NŐT! Meg sem várta válaszomat, felállt, s fejemet fogva engem is felállított. Ezt úgy tette, hogy arcommal felemelje pizsamájának felsőrészét, ahogy lassan, olykor már KÍNOSAN lassan haladtunk felfelé,kemény mellbimbói irányában. Egyik kezével megfogta kezemet, s lassan, a pizsama szélét megemelve hasára helyezte kezemet és még mindig fogva azt, lassan felfelé vezetve egyik mellére tette. És még midig fogva kezemet, lassan megfordult, így háttal állt előttem. Másik kezével is megfogta szabadon remegő kezemet, s azt is mellére vezette. Hátranyúlt egyik kezével, fejemet magához húzta, fejét kissé félredöntve ajánlotta fel bársonyos nyakát egy csókra.
Lágyan csókot leheltem nyakára, közben kezeim felfedező útra indultak, és ahol gombot találtak, remegő ujjaim kibújtatták valamennyit a gomblyukból. Először egyik, majd másik válláról csúsztattam le a pizsama felsőt, s hagytam, hogy lehulljon a földre. Nyakát körbecsókolva, melleit simogatva évődtünk, mikor lassan szembefordult velem, kissé eltolt magától, és lefejtette rólam a zakót, majd a nyakkendőt, s végül az inget.
Ott álltunk egymással szemben, félig meztelenül, csillogó szemmel, szaporán szedtük a levegőt. Átkaroltam, kezemet lassan pizsamanadrágja hátsó része alá csúsztattam, így folytatva testének további felfedezését. Közben nyakát, vállait csókolgatva szép lassan becserkésztem vérvörös ajkait.
Visszacsókolt röviden, mintha az mondta volna, várj még kicsit...hagy élvezzem még, ahogy felfedezed testemet. És az ő kezei is elindultak.
Nem emlékszem meddig tartott ez az évődés, de észveszejtő petting lehetett, ha erre nem emlékszem! Vagy Igen...nem tudom összerakni még ma sem. HELP!
ÚJRA AKAROM ÉLNI azt a rövid időt! Még most, 20 év után is!
Még mindig felnézek ablakába, pedig már húsz éve elköltözött... de látom ŐT, ahogy vár reám...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.34 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2019. 01. 26. szombat 10:43
Jó,hogy nincs folytatás.
#10 JakeAmazing 2018. 05. 9. szerda 20:14
Borzasztó a megfogalmazás, de a harapdálós rész az tetszett.
#9 cscsu50 2018. 05. 5. szombat 20:39
egyetértek sunyiloval
#8 sunyilo 2018. 05. 4. péntek 22:09
Érdekes a stílus. Nekem tetszik...
#7 sztbali 2018. 05. 4. péntek 20:30
Kezdésnek se az igazi, de a folytatást ne ilyen stílusban írd meg.
#6 vakon54 2018. 05. 4. péntek 11:52
Feleségemmel várjuk a folytatást.
#5 listike 2018. 05. 4. péntek 07:44
Nem az igazi.
#4 feherfabia 2018. 05. 4. péntek 06:40
Bevezetõnek egèsz jò
#3 zoltan611230 2018. 05. 4. péntek 05:42
Jól kezdődik .
#2 A57L 2018. 05. 4. péntek 05:02
El lett rontva,mert jó is lehetett volna.
#1 Törté-Net 2018. 05. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?