A+ A-

Az alagsorban

Meredten nézem a plafont, mint mindig. Iszonyatosan unatkozom. Ahogy bámultam kifelé az ablakon, hirtelen eszembe jutott a férjem legfrissebb "zsákmánya". Gyorsan ki is pattantam az ágyból és magamra kaptam a selyemköntösömet, majd elindultam az alagsor felé.
A drágám elég hirtelen haragú, ha a megélhetésünkről van szó…olyan befolyásos emberek gyerekeit ejti rabul, akik nem hajlandóak betartani bizonyos általa felállított üzleti szabályokat. Legutóbbi „áldozata” is egy helyes 17 éves fiú volt… aki minden kívánságomat teljesítette, ahányszor meglátogattam titokban éjszakánként... remélem a mostani sem okoz csalódást.
Óvatosan, halkan lépdeltem le a lépcsőn, nagyon kíváncsi voltam. Aztán megláttam Őt... tizennyolcnál nem lehetett több. Elgyötörten, félmeztelenül, csuklójánál fogva egy vascsőhöz bilincselve ült a földön. Ahogy meghallotta lépteimet, kissé ijedten nézett felém. Közelebb mentem, ekkor láttam, hogy néhány helyen az arcát és testét is kisebb-nagyobb zúzódások, sebek borítják. De még így is átjött, hogy milyen kis helyes...mennyire kívánatos...
Le sem vette rólam ijedt szemeit.
- Kérlek, ne bánts... - szólalt meg kétségbeesve.
- Miért bántanálak? Nagyon édes vagy... – simogattam meg az arcát, miközben megnyaltam a számat. Majd hátrébb mentem tőle és lassan lecsúsztattam magamról a rövid köntösömet, ami alatt teljesen meztelen voltam. Kissé rémülten nézett végig rajtam, látszott, hogy nehezen tudja mire vélni ezt az egészet. Majd az ölébe ültem és beletúrtam a hajába.
- Sokkal inkább kényeztetnélek... - súgtam közel a szájához és érzékien megcsókoltam húsos, telt ajkait. Először nem nagyon csókolt vissza, de rövid idő alatt megtört. Nagyon finom volt az íze, szinte faltam őt, hogy a szája szélén lévő sebet többször is megéreztem, de nem érdekelt.
Fölé álltam, belemarkoltam a hajába, ezzel is kényszerítve, hogy feljebb emelje a fejét, majd szorosan magamhoz húztam, hogy ott csókoljon, ahol a legjobban kívántam. Ahogy megéreztem a nyelvét, nem is csalódtam...olyan volt, mintha csókolózott volna puncimmal. Csukott szemmel nyalt szüntelenül. Eredetileg nem akartam így elélvezni, de annyira jól csinálta, hogy vágytam arra, hogy így is elélveztessen. Néha halkan nyögött egyet, mikor jobban az ajkaihoz nyomtam magam. Valószínűleg a sebeit sértem ilyenkor, de nem érdekelt. Vadul markoltam a hajába, úgy késztettem szenvedélyesebb mozgásokra, miközben teljesen hozzányomtam magam a szájához.
Engedelmesen nyalt, nem állt meg egy percre sem és én hamarosan egész testemben remegős orgazmust értem el. Attól féltem, a lábam is összecsuklik az erőteljes élvezés alatt, hihetetlen volt. De csak percekre csillapodott a vágyam, többet akartam...magamban akartam őt érezni teljesen. Lassan ködös szemmel leereszkedtem az ölébe és szembekerültem az arcával. Kissé kimerült volt, ajka egy ponton vérzett, de továbbra is vágyat tükrözött a tekintete. Ismét durván csókolni kezdtem, beleharaptam dús ajkaiba... tényleg annyira finom ez a fiú! Miközben ültem az ölében, éreztem, ahogy keményedik ott lent. Abbahagytam a csókot, hátrébb csúsztam és lassan lehúztam róla a nadrágot. Mikor megláttam, mekkora szerszámmal rendelkezik, elkerekedett a szemem. Igazság szerint nem szeretem, ha valakinek nagy farka van, mert fájdalmat szokott okozni, nem szoktam élvezni. De annyira felizgatott, hogy most túlléptem ezen. Lassan végignyaltam a golyóit, miközben a kezeimmel végigsimítottam a teljes hosszán...Ez tényleg nagy, állapítottam meg magamban. Mohón, bő nyállal szopogattam, szinte fulladoztam tőle és kezeimmel is rásegítettem, hogy minél sikamlósabb legyen. Egyre szaporábban vette a levegőt, már hátravetett fejjel, mikor abbahagytam. Nem akartam, hogy elélvezzen. Visszakúsztam az arcához és lassan ráereszkedtem. Éreztem, ahogy elkezd teljesen kitölteni, de nagyon jó érzés volt. Belekapaszkodtam a bilincsébe és úgy kezdtem el mozogni rajta. Érzékien lovagoltam, ahogy egyre mélyebben és mélyebben volt bennem. Ő is nyögdécselt és velem együtt mozgatta a csípőjét. Mozgás közben birtokba vettem a száját is és a nyelvét szívtam szopó mozdulatokkal. Nem sok kellett, hogy elélvezzünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.3 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2018. 04. 30. hétfő 10:51
Ez mi volt??
#8 A57L 2018. 01. 21. vasárnap 04:48
Ez nem sikerült.
#7 cscsu50 2017. 12. 29. péntek 08:45
nem nyerte el a tetszésemet
#6 sztbali 2017. 12. 28. csütörtök 23:47
Nem tetszett!
#5 Pavlov 2017. 12. 28. csütörtök 21:43
Kidolgozatlan, gyenge történet.
#4 Andreas6 2017. 12. 28. csütörtök 11:31
Szép kis páros... hogy rohadnának meg!
#3 sunyilo 2017. 12. 28. csütörtök 10:39
Jó történet...
#2 vakon54 2017. 12. 28. csütörtök 10:29
Kegyetlen írás!
#1 Törté-Net 2017. 12. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?