A+ A-

A tanárnő és a mariska 2. rész

Nem tudom, hogyan jutottam el hazáig. Csak arra emlékszem, hogy lehajigáltam a gönceimet és beálltam a tus alá, majd lefeküdtem. Hiába öntötte el az ólmos tagjaimat, nem tudtam rendesen aludni. Az ébrenlét és az álom határán újra és újra megrohantak az emlékképek, és amikor reggel nagy nehezen felkeltem, foltos volt a lepedőm, mint egy kissrácnak. Belenéztem a tükörbe azt várva, hogy egy kialvatlan, elgyötört Andreával találkozok. Ehelyett azt az arcot láttam viszont, amely pár hónapja forró csókokat lehelt Laura arcára. Ugyanaz a szív alakú édes pofi, vastag ajkakkal, picit nagy orral és sátáni (egyik volt kollegám szerint) fekete szemekkel, mely megrontotta szegény kis diákját. – Ez nem a drog hatása – nyugtatgattam magam – csak egy jó dugásra volt szükséged. Ha már a fizimiskám rendben volt végignéztem magamon. Sajna a testemen meglátszott az elmúlt időszak intenzív csoki fagyi kúrája. Melleim két szép éret körteként himbálództak, de lejjebb már látszódott a pocim – nem volt nagy, de létezett és mintha a combjaim is megvastagodtak volna. Sportolnom kell, döntöttem el, mire a puncim közbeszólt és kijelentette, hogy a legjobb testedzés a szex.
A suliba tüntetőleg kerültem a testvéreket, de ők sem szóltak hozzám. Pár napig olyan forródrót nélküli hidegháború félében voltunk. Talán kibírtam volna, nem tudom, de közbejött valami, pontosabban valaki. Már nem voltak óráim, de a hülye szabály miatt az iskolában kellett maradnom. Hogy kiszelőztessen a fejem – már nagyon elegem volt kollegáim földhözragadt dumáiból – sétáltam egyet hátsó udvaron. A régi WC környékén járhattam, amikor becsapódott egy ablak. Mivel szorgalmas diákjaink ide szoktak járni cigizni, meg néha egyéb erkölcstelen dolgokat művelni pár hónapja lelakatoltuk az ajtókat. Körbementem és észrevettem, hogy a kerítés és a budi fala közötti keskeny résben letaposták a gazt. Innen már csak egy lépés volt, hogy holmesi agyamat munkába állítva rájöjjek, hogy az épületbe nem csak az ajtón lehet bejutni. Mivel nem akartam kockáztatni ruhám épségét, visszamentem az irodába és lakat kulcsával felszerelkezve bejutottam a budiba. A cigi füsttel keveredett cseppet sem rózsaillatú levegő sem szegte kedvemet, mert a legutolsó fülkéből félreérthetetlen zajok, nyögések szűrődtek ki. Halkan kinyitottam az ajtót: - Nem bírom tovább! Gyere belém apuci! Érezni akarom a nagy kemény farkadat! – nyöszörögte Dóri. A szőke (miért kell nekem mindig szőkéket kifognom) lány széttett lábakkal ült a vécén. Miközben bal kezével hegyes mellbimbóit csipkedte, jobb kezének két ujja (még egyet megértenék, de kettő, az ő korábba!) mélyen bent járt a puncijába. Fejét hátradöntve a falnak támasztotta, szempillái meg-megremegtek, miközben nyitott ajkaiból vékony nyálcsík szivárgott.
Elbűvölve bámultam a nedvessé váló ujjakat és éreztem, ahogy saját ágyékom is lüktetni kezd. Annyira szerettem volna kényeztetni Dórit, de féltem, hogy ezzel már (megint) túl messzire megyek. A diáklány agyát köd lepte el, ahogy ujjai lüktető szeméremajkai között mozogtak. Halkan felnyögött, amikor magába tolta ujjait és teste remegni kezdett. Aztán kihúzta magából és megérintette a csiklóját. Ekkor már nem bírtam tovább előre hajoltam és megcsókoltam őt. Halk sikoly tört fel a torkából, de szorosan tartottam, míg meg nem éreztem, hogy válaszol. Mélyen a szájamba tolta nyelvét és meztelen mellkasát az enyémhez nyomta. Szívem olyan hevesen vert, hogy biztosra vettem, ő is érzi. Levegőért kapkodtam, majd elszakítottam ajkait lányétól és végigszántva a forró bőrt lefelé indultam a nyakán.
Lassan haladtam, csókokkal hintve be Dóri bőrét. Hamarosan elérte a melleit és szájamba vettem az egyik mellbimbót. Egy nyögés szakadt ki a diáklány torkából és hátra vetette a fejét. – Köszönöm tanárnő – nyöszörögte remegő testtel, miközben én még egy utolsó csókot leheltem a kemény mellbimbóra, majd tovább indult lefelé a hasfalán. Amikor elértem Dóri ágyékát, a lassítani kezdtem. Régi játékom volt ez, bár a szívem egyre hevesebben vert, vártam, hogy ő ösztökéljem tovább, és persze nem is kellett csalódnom. Beletúrt a hajamba majd keze lassan tovább tolta fejemet lefelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50
2018. 01. 23. kedd 08:33
ez gyengébb Válaszolok rá!
#7 A57L
2017. 12. 31. vasárnap 04:52
Nem lett a legjobb. Válaszolok rá!
#6 deajk2008
2017. 11. 10. péntek 06:26
Szeretem a leszbi szexet... 10p Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2017. 10. 28. szombat 14:24
nem jött be Válaszolok rá!
#4 sunyilo
2017. 10. 27. péntek 21:46
Ez nem sikerült. Válaszolok rá!
#3 vakon54
2017. 10. 27. péntek 12:46
Folytazsd. Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2017. 10. 27. péntek 04:31
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 10. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!