A+ A-

Anyámmal ketten 2. rész

Másnap reggel ébresztőórára ébredtünk. Nekem suli volt, anyámnak pedig dolgoznia kellett. Anyaszült meztelen aludtunk kis kifli, nagy kifliben, még az este nyomi voltak érezhetők az ágyban. Amint megszólalt az óra kipattant a szemem, keményre duzzadt farkam pedig érezhetően jelezte hogy készen áll egy kis repetára.
- Most nem lehet, készülődni kell, munka után folytatjuk! – mondta mosolyogva anyu, és finoman megsimogatta az arcom.
Kicsit hűvös volt a félhomályos szobában, magára vette a selyemköntösét amit majdnem átszúrtak a keményre duzzadt mellbimbói. Nem bírtam róla levenni a szemem, az este emlékei ugrottak be. Legszívesebben letéptem volna róla a ruhát és benne kezdtem volna a reggelt. Nem akartam tolakodó lenni, ezért én is kikeltem az ágyból és elkezdtem készülődni. A szokásos reggeli kávét közösen megittuk a konyhában, kicsit szótalanul majd anyu hozzátette:
- Nem bánom a tegnapit, ez a mi titkunk marad, ha szeretnéd megkaphatsz ma este is.
- Alig várom,nagyon kívántalak tegnap és most is. Nagyon szexi voltál. - válaszoltam
Anyám irodai munkát végez ahol megkövetelt a csinos öltözék is. Egy fehér blúz volt rajta amin átütött a csipkés melltartója, egy derékközépig felhúzott szürke miniszoknya és egy sötét színű harisnya magas sarkúval. Elképzeltem ahogy finoman felhúzom a szoknyáját de erre várnom kellett délutánig.
- Jól zárkózz be, estefele jövök! –És egy csókot adott a számra amit viszonoztam.
Nem sokkal később én is elindultam a suliba. Egész nap anyu járt a fejemben, azonnal felállt a farkam amint rá gondoltam. Töri órán voltam amikor éreztem hogy rezgett a telefonom, anyámtól kaptam üzenetet: „ Ha boltba jársz hozz tejet, kenyeret, testápolót.” .
Tágra nyílt szemekkel olvastam a listát, persze a testápolón kívül nem volt semmi meglepő, sokszor én vásároltam be mire hazaér. Suli után beszaladtam egy drogériába, a polcoknál méláztam melyik lehet a megfelelő. Elképzeltem amint anyu testét lekenem és az olajos mellett döntöttem.
Délután hamarabb értem haza, már alig vártam a találkozást. Lezuhanyoztam és csak arra vágytam hogy betoppanjon az ajtón.
Öt óra volt amikor is hazaért. Én a nappaliban tévéztem a kanapén.
- Megjöttem, minden rendben volt a suliban? - kérdezte
- Persze a szokásos, voltam boltban is! - válaszoltam
- Köszönöm aranyos vagy! –felelte
Megszokott módon levette a kabátját, cipőjét majd elment kezet mosni a fürdőbe. Már ekkor mereven állta a farkam alig vártam hogy megint érezzem a finom testét.
Pár perc múlva kijött a fürdőből, bejött a nappaliba szembe állt velem, picit felhúzta a szoknyáját és az ölembe ült.
- Erre vártam egész nap, kívánlak, most akarlak! –Halkan a fülembe súgta, közben átkarolt és a nyakamat kezdte csókolni. Nagyon felizgatott, az egész testemmel kívántam.
Két kézzel simogattam a popsiját miközben vadul csókolózni kezdtünk. Éreztem a számban anyám nyelvét ami egyre gyorsabban körkörözött az enyémmel. Benyúltam a szoknyája alá és fentebb húztam. Ekkor vettem észre hogy nem sima harisnya hanem combfix van rajta, egy hozzá illő fekete selyem francia bugyival. Még jobban felizgatott, a farkam csak úgy lüktetett ahogy a bugyiján keresztül dörzsölt. Kéjes mámor öntött el, kicsit megemeltem a popsiját és letoltam a nadrágom az alsóval együtt. Éreztem ahogy a nedves farkam anyám pináját simogatja bugyin keresztül. Közben folyamatosan csókoltuk egymást. Kigomboltam a vékony blúzát, a mellei majd kibuggyantak a melltartóból. Egyik kezével lenyúlt és félrehúzta a bugyiját és beigazította a farkam. Éreztem amint a forró puncijába csúszik könnyedén. Patakokban folyt a kéjtől, remegtek a lábai.
- Úristen de hiányoztál, nah meg az isteni farkad - visított fel hangosan
- Te is nekem, arra vártam hogy beléd élvezzek - válaszoltam
Lassú mozdulatokkal kezdett lovagolni rajtam, közben levetkőztettük egymást. Csak a bugyija meg a combfixe maradt rajta. Hátradőltem a kanapén ő pedig átkarolt. Formás mellei voltak az arcomban amiket hálásan nyalogattam. Keményre duzzadt bimbóját a számba vettem, szopogattam mint egy nyalókát. Két kezemmel belemarkoltam a fenekébe és így segítettem a mozgásban. Az egyik ujjamat benyálaztam és körkörös mozdulatokkal simogattam a segglyukát. Ettől csak még jobban felizgult, egyre vadabbul kezdett meglovagolni. Pár perc múlva kirobbanó sikítással élvezett el. Egész teste rángatózott, rádőlt a vállamra és hangosan zihált.
- Kicsinálsz szívem, annyira jó vagy! –súgta a fülembe miközben fel le mozgott a farkamon.
- Forduljunk meg, most én dolgozok - válaszoltam, majd finoman leszállt a farkamról és feltérdelt a kanapéra. Lehúztam a bugyiját ami ekkor már teljesen átázott. Tágra nyitotta a lábait és kitolta a popsiját. A szeméremajkai szétnyílva tárulkoztak elém, a pinájából folydogált az isteni nedve ami a combján folytatódott. Két kézzel megmarkoltam a fenekét és határozott mozdulattal tövig toltam a farkam anyámba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 20. kedd 16:10
Az előző jobb volt.
#10 deajk2008 2017. 10. 31. kedd 17:02
izgató az análszex... 10p
#9 feherfabia 2017. 10. 10. kedd 07:08
Nagyon jó
#8 sunyilo 2017. 10. 9. hétfő 21:38
Egynek elmegy...
#7 vakon54 2017. 10. 9. hétfő 13:19
Feleségem és én listikével értünk egyet.
#6 Andreas6 2017. 10. 9. hétfő 11:44
Valamiért nekem nem tetszett annyira. Nem tudom megmagyarázni, miért.
#5 listike 2017. 10. 9. hétfő 07:38
Nagyon jó jöhet a folytatás.
#4 sanyi0227 2017. 10. 9. hétfő 06:52
jó.folytasd
#3 A57L 2017. 10. 9. hétfő 03:56
Jó kis írás.
#2 zoltan611230 2017. 10. 9. hétfő 03:00
Jó ..hümmm.
#1 Törté-Net 2017. 10. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?