A+ A-

Anyámmal ketten 1. rész

Anyámmal ketten éltünk vidéken, apám korán elhagyott minket. Nővérem már kirepült a családi fészekből.
19 éves voltam amikor iszakítottam 2 éves kapcsolatommal. Akkoriban nagyon megviselt a dolog, nem jártam el sehova, többnyire otthon voltam és egész nap gépeztem, vagy filmeket néztem. Anyámnak nem volt partnere, korábban volt egy férfi akivel évekig együtt voltak, de már 2 éve Ő is szingli.
Egyik nap mielőtt munkába indult, megkért hogy nézzem meg a laptopját mert nagyon lassú. Természetesen igent mondtam, nekem ez rutinfeladat volt. Elég jól értettem a számítógépekhez. Biztonság kedvéért csatlakoztattam egy pendrivot hogy a fontos fileokat lementsem mielőtt nekilátok a telepítésnek. Kíváncsiságból belenéztem a böngészési előzményekbe és akkor fedeztem fel hogy anyám rendszeresen pornóvideókat néz, főleg fiatalabb fiúkkal. Gondoltam ez normális, hisz neki is lehet igénye az effajta élvezetekre. Kíváncsiság hajtott hogy megnézem a skype előzményeket is, mivel nagyon sokat van a laptop előtt és nem tudtam kivel beszélget ennyit.
Ekkor jött a nagy megdöbbenés, anyám egy férfival rendszeresen szexchatel. Ahogy görgettem lefele a beszélgetést, egyre jobban belemerültek egymásba, olyannyira hogy képeket kezdtek el cserélni. Anyám különböző pózokban fényképezte magát ruhában, majd ami ezután jött az mindent megváltoztatott. Hirtelene elém tárult anyaszült meztelen , kéjes mosollyal, teljesen kitárulkozva. Láttam a csodálatos melleit, popsiját, és a gyönyörű punciját is. Ekkor vettem észre hogy kőkeményen áll a faszom és nem bírok magammal. Letoltam a nadrágom és hatalmasat élveztem anyám képeire.
Ezután alig tértem észhez, persze megcsináltam a laptopját, a képeit viszont lementettem magamnak. Képtelen voltam törölni.
Amikor hazaért szokásos hangnemben kérdezte:
- Minden rendben volt itthon? Meg tudtad csinálni a laptopot?
- Persze, minden okés! - feleltem
Hirtelen eszembe jutottak a képek, és anyámat kezdtem méregetni. Sosem gondoltam hogy felizgulnék rá, de képtelen voltam nem arra gondolni hogy milyen is lenne vele az ágyban.
Este jött a szokásos lefekvési idő, előtte zuhanyzás. Mikor anyám bement a fürdőbe, az jutott eszembe hogy meglesem. Halkan lopóztam az ajtó elé, majd a kulcslyukon kezdtem kukkolni. Megint kőkemény lett a farkam, anyám fiatalos testét lestem miközben szépen bekente magát tusfürdővel. Egy kicsit elidőzött a puncijánál, alaposan megmosva. Aznap este megint elővettem a képeit, és hatalmasat élveztem.
Teltek múltak a napok, hetek, még mindig felizgatott anyám, de tudtam hogy helytelen amire gondolok.
Egyik este a nappaliban kezdtünk el filmet nézni, persze hozzá kinyitottam egy üveg bort. Nálunk ez megszokott volt, időnként tartottunk filmes estéket. Az egyik jelenetben éppen egy pár szexelt a tengerparton, elég izgató volt.
- Milyen jó nekik! – mondta anyám
- Jaja, jó lenne már egy csajt összeszedni. –feleltem
- Nem a szexre gondoltam, hanem a tengerpartra, de a másik is rég volt már. - válaszolta mosolyogva
Ekkor ugrott a fejembe hogy milyen éhes lehet a kis puncija, és milyen szívesen orvosolnám ezt a gondot. Mire vége lett a filmnek, elfogyott az 1 üveg bor is és nyugovóra tértünk.
Hajnalban hallom benyit anyám a szobába és halkan kelteget:
- Tomi, kelj fel légyszi, nagyon ugat a kutya odakint, nézd már meg nincs e baj?
- Rendben,megnézem. – feleltem.
Kimentem az udvarra de szerencsére nem volt semmi baj, csak egy fiatal társaság ment a ház előtt. Vissza is siettem , kicsit hűvös volt odakint, rajtam meg csak egy boxer volt.
- Minden rendben? - kérdezte anyám, aki a szobámban várt vissza. Ekkor láttam hogy csak egy vékonyabb hálóing van rajta,és egy sötét bugyi
- Persze, csak fiatalok voltak , menj aludni nyugodtan!
- Köszi hogy megnézted! Jóéjszakát! –felelte, majd adott egy puszit. Nem is vettem észre de eközben keményre meredt a farkam és ahogy anyám elém lépett hogy puszit adjon, megböktem vele szemből. Elég hirtelen mozdulat volt, kicsit lányos zavarában annyit tudott mondani:
- Neki is aludnia kellene!
- Igen , kellene. – feleltem
Elszégyelve magam feküdtem vissza az ágyba, reggel minden ment tovább mintha mi sem történt volna.
Másnap estefele anyám pakolta a ruhákat be a szerénybe. Megkért hogy segítsek neki mert nagyon magasan vannak a polcok. Természetesen segítettem, mivel közben vasalta is némelyiket, jobbnak láttam lefeküdni az ágyára és pihenni még nem szól megint. Annyira fáradt voltam aznap hogy órákkal később eszméltem arra hogy anyám betakar.
- Ne haragudj, bealudtam, átmegyek a szobámba. –feleltem
- Nem fontos, maradj csak! Dobd le a farmerod és aludj tovább.
Álmos is voltam, és jólesett anyám ágyában feküdni. Ezért levettem a nadrágom és visszatakaróztam. Ekkor láttam hogy Ő is befekszik mellém a szokásos hálóing bugyi kombinációban.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (153 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsuzsika 2018. 03. 20. kedd 15:55
Jó kezdet.
#11 deajk2008 2017. 10. 30. hétfő 12:04
Nagyon jó csak rövid lett... 9p
#10 sunyilo 2017. 09. 29. péntek 19:08
Határozottan tetszetős írás.
#9 gyuri0926 2017. 09. 29. péntek 16:17
Nagyon jó és izgató , aki nem szeretkezett az anyjával nem tudja milyen csodás élménnyel szegényebb.
#8 vakon54 2017. 09. 29. péntek 12:45
Én nemtudtam anyámmal huncutkodni.

Még három évesen eldobott magától apám hallálla után.
#7 blabla91 2017. 09. 29. péntek 10:25
Ez olyan átlagos sztori... Apuci korán elhagyott, Megláttam, meglestem, nem bírt magával, entyem pentyem fú de jó mindenkinek. Egyet viszont szívesen láttam. Nincs tele helyesírási hibákkal.
#6 listike 2017. 09. 29. péntek 07:30
Jó lett, jöhet a folytatás.
#5 cscsu50 2017. 09. 29. péntek 06:21
folytassad
#4 Andreas6 2017. 09. 29. péntek 06:08
Én sohasem tudtam szexuális érdeklődéssel nézni anyámat, de hát nem vagyunk egyformák. Egészségetekre!
#3 A57L 2017. 09. 29. péntek 03:21
Szerintem sem lett rossz.
#2 zoltan611230 2017. 09. 29. péntek 01:50
Jó ..folytasd...
#1 Törté-Net 2017. 09. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?