A+ A-

Gabi és a fiúk 3. rész

Az együtt töltött hétvége után természetesen megváltozott a fiúkhoz fűződő kapcsolatom. A szoros barátság átalakult, de hogy mivé azt azóta sem tudtam megfogalmazni. A hazaérkezés után kissé zavarban voltunk egymás előtt, de néhány nap múlva átbeszéltük a történteket és utána minden visszatért a régi kerékvágásba. De persze voltak változások is. Észrevettem, hogy a fiúk kissé féltékenyen vették, ha más sráccal beszélgettem a suliban vagy utána. Nem szóltak ugyan egy szót sem, de a tekintetükből mindent ki lehetett olvasni, főleg nekem, hiszen már gyermekkoruk óta ismertem őket. Rossz kislány voltam, mert nekem kifejezetten tetszett ez a szituáció, így sokszor még szándékosan rá is játszottam.
A közösen eltöltött éjszaka óta, néhány üdvözlő puszit vagy baráti ölelést leszámítva nem volt semmiféle testi kapcsolatom velük. Ezt közösen beszéltük meg, azt akartuk hogy minden ami történt és ami történni fog maradjon a mi titkunk. De a vágyaknak nem lehet parancsolni. Alig telt el egy hét és én máris arról ábrándoztam, hogy megint együtt vagyok velük. Éjszakánként sokszor gondoltam arra, hogy milyen jó lenne megint közöttük lenni. Érezni, ahogy nyalják-falják a testem, ahogy belém hatolnak, a farkuk kitölti a puncim. Szerettem volna újra hancúrozni velük, nevetni és élvezni a testüket. A számba venni a kemény farkukat, szopni és hallani a nyögéseiket közben. Annyira felizgattak ezek a gondolatok, hogy ilyenkor önkéntelenül simogatni kezdtem a puncimat. Az orgazmus gyorsan jött, de meg sem közelítette az az érzést, amit Peti vagy Andris nyelve vagy farka okozott. Csak reméltem, hogy a fiúk is ugyanúgy szenvednek mint én, és előbb utóbb lesz folytatása a történetnek. De nagyon szerettem volna, ha ők kezdeményeznek és én aztán örömmel megadhatom magam nekik.
Andris közben sikeresen letette a jogosítványát és kapott a szüleitől egy autót. Az elején ugyan a szülei még nem engedték, hogy egyedül vezessen, de Andris gyorsan tanult, így már néhány nap múlva felszabadult a szülői kontrol alól. Peti rögtön kitalálta, hogy péntek este menjünk el hármasban autózni, kipróbálni a járművet. Miután Andris szüleinek letettük a nagyesküt, hogy mennyire fogunk vigyázni és lassan menni, izgatottan ültem be Andris és Peti mögé az autóba. A fiúk előzetes megjegyzéseiből már sejtettem, hogy ez az út nemcsak az új autóról fog szólni. Na persze, rögtön kiderült milyenek a férfiak, ha megcsapja őket a „gőzmozdony füstje”. Már egy órája autókáztunk és még mindig a lóerőkről, a gyorsulásról meg a doromboló motorhangról ment a beszélgetés. Aztán egy pár perces csendes, céltalan autókázás után végül Peti szólalt meg
- Kinézünk a Kisrétre? – kérdezte halkan.
A Kisrét a lakhelyünktől egy pár perces autóútra helyezkedett el. Nem is volt olyan kicsi, és mi neveztük el így, mert kiskorunkban sokszor játszottunk arrafelé. Most is nyilvánvaló volt számomra, hogy játszani megyünk, de egy egészen már játékot. Csendben bólintottam.
A rét sötét volt és kihalt. Andris leállította a motort, Peti pedig hátramászott mellém a hátsó ülésre. Először gyengéden megérintette a szájával az ajkam, majd hirtelen hevesen megcsókolt. Tetszett a vadsága, az elmúlt napok éheztetése után nem vágytam finom játszadozásra. Ezt próbáltam is a tudtára adni és a nadrágján keresztül megragadtam a farkát és masszírozni kezdtem. Peti felnyögött és még hevesebben forgatta a nyelvét a számban. Halottam, hogy csapódik a kocsiajtó és Andris is megérkezett mellénk. Az ő farkát is kitapogattam a nadrágjában és a másik kezemmel masszírozni kezdtem. Mivel Peti nem engedte át a számat, Andris a nyakamat kezdte csókolgatni, közben kezei a mellemre simultak. A mellbimbóim őrülten érzékennyé váltak ahogy morzsolgatni kezdte őket. Andris megérezhette, hogy mire vágyom, mert felhúzta a pólóm és szopogatni, nyalogatni kezdte a bimbókat. Beleborzongtam, olyan finoman csinálta. Peti közben ügyesen kiszabadította a farkát a nadrágjából, így most már teljes pompájában a kezembe vehettem.
A kocsi hátsó ülése persze elég kényelmetlen volt hármunknak. Olyan szívesen a számba vettem volna már Peti ágaskodó farkát, de egyszerűen nem fértem hozzá, hiába próbáltam. Végül Andris oldotta meg a helyzetet, kinyitotta a kocsi hátsó ülését, kiszállt így én is kényelmesen el tudtam helyezkedni. Végre a számba vehettem Peti férfiasságát és hevesen szopni kezdtem. Éreztem, ahogy Andris hátulról felhúzta a szoknyám és kezelésbe vette a fenekem. Kissé hátrébbhúzott, így a két lábammal már az autó mellett álltam, kitolva a popsim és közben a hátsó ülésre Peti ölébe hajolva szoptam tovább. Andris letérdelt mögém, lehúzta a szoknyám és a bugyim, majd hátulról nyalni kezdte a nedvességben úszó pinámat. Kissé kényelmetlen, de nagyon izgató volt, ahogy kényeztettük egymást.
Peti közben egyre hevesebben lélegzett, lökte a számba a farkát, de még nem szeretettem volna ha elmegy.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 16. péntek 13:32
Ez sem volt rossz.
#9 adlih 2017. 12. 27. szerda 00:33
folytasd jó volt...
#8 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 00:37
Kemény gangbang, de beszélhetnének egymással többet is a szereplők.
#7 sunyilo 2017. 09. 19. kedd 19:13
Jólesett elolvasni, kedves kis írás...
#6 cscsu50 2017. 09. 19. kedd 09:12
jöhet a folytatás
#5 veteran 2017. 09. 18. hétfő 14:58
Tetszett. 10 pont.
#4 Andreas6 2017. 09. 18. hétfő 06:25
Kellemes kis írás, de a 10 pontot azért nem éri el. Mondjuk, legyen 8.
#3 A57L 2017. 09. 18. hétfő 03:46
Jó tini történet,én is folytatást kérek.
#2 vakon54 2017. 09. 18. hétfő 03:44
Antai, folytazsd-e írást. 10 pont.
#1 Törté-Net 2017. 09. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?