A+ A-

Gabi és a fiúk 2. rész

Mikor felébredtem már erősen tűzött a nap. A redőnyöket lehúzták, de nap fényének sugara így is áthatolt a réseken. Az ágy melletti órára pillantottam, 11 körül járt. Egyik fiú sem volt mellettem, egyedül feküdtem az ágyban. És persze a sötétség jótékony védelmének eltűntével a kétségek is feltörtek bennem. "Úristen, mit csináltam…" - gondoltam.
A tegnapi éjszaka nyomait eltüntették. A ruháim szép rendben az ágy melletti fotelen feküdtek. Figyelmes kezek az ágy mellé tettek egy törülközőt, egy nagy bolyhos köpenyt is és egy papucsot is. A spermafoltos ágynemű is eltűnt, csak egy tiszta takaró volt rajtam. Mindössze saját meztelenségem emlékeztetett a tegnapi történtekre. És persze a fiúk párnából áradó illata. Hol lehetnek? Mikor keltek fel? És hogy fogok a szemükbe nézni?
Végül arra gondoltam, hogy ami megtörtént, az megtörtént. Változtatni úgysem lehet rajta, akkor ússzunk csak tovább az árral. Kikeltem az ágyból, belebújtam a köpenybe és a papucsba és zuhanyozni indultam. A fürdő féle haladva a nappali ablakán keresztül megpillantottam a két fiút, a teraszon ültek és reggeliztek.
A zuhany nagyon jól esett a bőrömnek, alaposan megmosakodtam mindenhol. Közben visszagondoltam arra, hogy milyen is volt, amikor Andris és Peti keze és nyelve járta be a testem, milyen finomak és gyengédek voltak. Éreztem, hogy ismét izgatott leszek, ha csak rájuk gondolok és igen, ismét szerettem volna érezni erős kezüket a testemen. Újra a kezükbe venni a kemény farkukat, játszani velük, a számba venni és megízlelni férfiasságukat. Ott a zuhany alatt döbbentem rá, hogy mennyire izgat, milyen lehet szopni egy hímtagot és hogy mindkettőjük farkát a számba szeretném érezni. Elzártam a vizet, visszabújtam a köpenybe és kimentem a fürdőből.
Úgy ahogy voltam, kimentem a fiúkhoz a teraszra. Gyönyörű, verőfényes szombat reggel volt.
- Szia Gabi! – köszöntöttek kis cinkos mosollyal a szájuk szélén
- Jó reggelt –igyekeztem könnyed hangon válaszolni- jó aludtatok?
Erre aztán kitört a nevetés. Vidáman és felszabadultan nevettünk mindhárman. Peti hozott nekem egy frissen főtt kávét és közben egy puszit nyomott az arcomra.
Délelőtt lementünk a Tisza tóhoz. Andris imádott vízisíelni és egyik barátjának volt ott egy motorcsónakja. Petit annyira nem vonzotta ez a sport, ezért aztán szinte egész délelőtt kettesben heverésztünk a stégen. Andris néha odajött hozzánk, unszolt bennünket hogy mi is menjünk egy-két kört, de nekem nem volt hozzá kedvem, Peti meg gondlom nem akart egyedül hagyni. Éreztem, hogy – bár próbálta titkolni – a napszemüvege mögül szinte felfal a tekintetével.
A nap hátralévő része nagyon kellemesen telt. Andris és Peti még a szokásosnál is figyelmesebb volt velem, szinte lesték minden kívánságom. Gyorsan elment a nap. Este még elmentünk a tóparti bisztróba, ahol kellemes kis társaság gyűlt össze, de sajnos éjfélkor bezártak, így mindenki elindult hazafelé.
Ahogy a nyaraló felé haladtunk, egyre szótlanabbak lettek a srácok. Lopva rám, majd egymásra néztek, de nem mertek semmit sem szólni. Úgy éreztem, mintha azt várnák, hogy a tegnapi éjszaka után én legyek a kezdeményező. Én is zavarban voltam, fogalmam sem volt, hogy mit kellene tennem. A házban gyorsan lezuhanyoztam. Mikor kijöttem a két fiú a nappaliban ült és halkan beszélgettek. Mikor megláttak, hirtelen abbahagyták és kérdően felém fordultak. De nem szóltak semmit, így – nekem sem lévén jobb ötletem – elindultam szobám felé, majd még az ajtóból visszaköszöntem:
- Jó éjszakát!
A csukott ajtó mögött is éreztem a fiúk csalódott tekintetét. Feküdtem az ágyban és percekig hallgatóztam. Vajon mit csinálnak? Egy őrült gondolat jutott eszembe, hogy milyen jó is lenne, ha hirtelen feltárulna az ajtó és ott állnának mindketten meztelenül rám várva…
Hallottam, hogy tesznek-vesznek odakint, majd csend lett. A nyaralóban a nappalin kívül két hálószoba volt, az egyiket én szoktam használni, ilyenkor a másikban aludt Peti és Andris. Kivéve persze a tegnap éjszakát. Aztán mintha a nevemen szólogattak volna halkan az ajtó előtt, de lehet hogy csak képzelődtem. Dühös voltam a fiúkra, hogy miért nem jobban rámenősek. Arra vágytam, hogy bejöjjenek, hozzám bújjanak és érezzem izmos testüket, kezüket. Szerettem volna ismét közöttük lenni, élvezni ahogy simogatnak, kényeztetnek. Ahogy ebbe a gondolatba egyre jobban beleéltem magam, hevesebben lélegeztem és a puncim is tiszta lucsok lett. Végül egy őrült pillanatomban felugrottam az ágyból, felkaptam a köntösöm és elindultam kifelé a szobából. A nappali sötétségében egy pillanatra ugyan elbizonytalanodtam, már-már visszafordultam, de a fiúk szobájának ajtaja mögül fojtott beszédfoszlányokat hallottam.
– Szóval ők sem tudnak aludni- gondoltam magamban elégedetten. Egy halkat kopogtam az ajtójukon, majd lassan benyitottam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 10. 27. péntek 05:18
Nagyon tetszett, végre egy jó történet, ami nem közönséges.
#13 picula 2017. 09. 18. hétfő 21:46
tetszik
#12 Pavlov 2015. 12. 3. csütörtök 20:42
Irreálisan egyszerűnek találtam, és még pár elírás is volt benne. De a szexjelenetek érzékletesen voltak leírva.
#11 sztbali 2015. 12. 2. szerda 18:15
Nagyon jó. Folytatás is jöhet!
#10 vakon53 2015. 12. 2. szerda 16:13
Kérjük a feleségemmel a további részeket is.

Idáig 10. pont a két rész.
#9 papi 2015. 12. 2. szerda 11:47
Nagyon jó, folytasd.
#8 deajk2008 2015. 12. 2. szerda 11:18
tetszett a mű folytasd ... nagyon jó lett
#7 veteran 2015. 12. 2. szerda 10:33
KLASZ.
#6 Rinaldo 2015. 12. 2. szerda 08:13
Remek,análisan is meg dughatták volna.
#5 zsuzsika 2015. 12. 2. szerda 08:09
Tetszett.
#4 cscsu50 2015. 12. 2. szerda 06:46
remek hármas
#3 feherfabia 2015. 12. 2. szerda 06:35
Nagyon szép!
#2 A57L 2015. 12. 2. szerda 04:31
Az ilyen írásokért érdemes ide járni.10P
#1 Törté-Net 2015. 12. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?