A+ A-

Biszex családi kalandok 1. rész

Miután majdnem mindent elvesztetünk, döntött úgy a család, hogy elköltözünk. A bank eladta a házunkat, a két autónkat, értékesebb bútorainkat, apám felmarkolta anyám ékszereit és lelépett azzal, hogy ha majd talpra áll visszajön hozzánk. Nem volt más választásunk, visszatértünk abba a faluba, ahonnan nagyszüleim elszármaztak. A családi ház fél évszázada még jól mutathatott, mostanra már „olyan, mint egy lepratelep” jelentette ki nővérem, aki szokása szerint hisztizni kezdett - „inkább elmenne ringyónak, mint hogy ilyen helyen lakjon” – ordibálta. Erre kijött a szomszéd házból egy megtermett, igencsak barna bőrű úriember, aki kijelentette, hogy hozzá bármikor benézhet, ő imádja a nagycsöcsű csajokat. Szó mi szó Erika, ebben is anyámra ütött: az arca elég szokványos, jellegtelen volt, de méretes mellei, formás combjai és gömbölyded feneke télen-nyáron biztosította számára a férfinem osztatlan figyelmét.
Beköltöztünk hát a családi putriba. Forró nyarunk volt abban az évben, így egyelőre nem aggódtunk a fűtés miatt. Nemsokára meg úgyis visszajön apátok – hallgathattuk minden nap százszor - és minden problémánk megoldódik. Nekem akkoriban megvoltak a saját gondjaim. Ezek közül az egyik Dzsenike volt, a szomszéd lánya, unokája, … nem tudom, mert elég népes család élet, a mellettünk omladozó házszerűségben. A kiscsaj tőlünk nem mesze csordogáló patakban szokott fürdeni. kikerekednek a kis cicijei, a kis puncija tejesen csupasz volt még, olyan jó kis húsos, duzzadt szeméremajkai vannak, én meg egy bokorból kukkoltam, teljesen kiéhezve egy női testre. Figyeltem, ahogy beszappanozza a kezét, majd a csupasz kis puncit kezdi dörzsölni vele, teste a szappantól gyönyörűen csillogott, vizes haja pedig a vállán pihent. Eszméletlen szép látvány volt számomra. Ekkor valaki tarkón ragadott, mint egy macskát.
- Mi a faszt csinálsz itt, te ki szar? – kiáltott rám egy srác. – A húgomra verik ki a faszod!? – ordította és a végigrángatott a házukhoz vezető kis ösvényen.
A valamikori nyári konyhában, kellemetlen szagok terjengtek, de annyira begyulladtam, hogy nem törődtem sem velük, sem azzal, hogy vajon milyen érdekes betegségeket kapatok attól a foltos kanapétól ahová lehajított.
- Hogy hívnak?
- Dániel – nyögtem.
- Azé annyira nem kell betojni tőlem – vigyorgott, majd a szekrényhez lépett és nagyot húzott egy kólásüvegben lötyögő sárga valamiből. – Igyál te is – nyújtotta felém – jó erős pálesz.
Miután kiröhögte magát rajtam, ahogy krákogok és köhögök mellém ült és a vállamra tette a kezét. Magas, masszív fiú … inkább már férfi volt, én a 168 centimmel szinte eltörpültem mellette, és az úszás inkább karcsúvá és formássá, mint izmossá változtatta testem.
- No, Dani – tette kezét a combomra – mit csináljak én veled.
- Ne haragudj – kezdtem, de megállított.
- Húzd meg az üveget és vedd le a trikódat! – parancsolta – Rohadt meleg van itt.
Engedelmeskedem neki. Kezét a combomra tette és lassan simogatni kezdte. Éreztem, hogy a keze kissé megremeg, amint halad felfelé az ágyékom felé. Elvörösödtem, de nem mertem ellenkezni, ez felbátorította őt. Fejét a vállamra hajtotta és puha ajkával a nyakamat kezdte csókolgatni. Magam is meglepődtem, hogy jó ez az érzés.– Pont olyan kis köcsög, vagy mint Árpika a javítóból – lehelte a fülembe. – Először ő is tiltakozott, de aztán rájött milyen jó faszt szopni.
- De én nem….
- Dzseni! – ordított, hogy majd megsüketültem.
- Mi a picsát akarsz? – lépett be egy a lány.
- A picsádat akarom. – vigyorgott a bátya – mutasd meg ennek a kis köcsögnek.
- Tessék – bújt ki a trikójából – tetszem mi? – mosolygott dévajul, terpeszbe állt előttem és elkezdte simogatni a nedvességtől csillogó, felizgult punciját.
- Te már megint masztiztál? – szólt rá a bátya.
- Mi mást csinálhatnék ebbe a kurva házba – horkant fel a csaj – Rikit tanítottam nyalni. Nem akarom, hogy teljesen elbuzuljon. Gyere be nyugodtan. – fordult hátra.
Lassan az egész család összegyűl – gondolhattam volna, de lefoglalt a duzzadt punci csodálata. Nem tudtam betelni vele, így alig vettem észre, hogy egy korombeli kisrác ül mellém. Vékony, formás aranybarna teste, göndör haja volt. Vonzó kisfiús arca hirtelen betolakodott a látómezőmbe és megcsókolt. Először megpróbáltam eltaszítani, de testévre lefogott. Amint ajkaink találkoztak rádöbbentem, hogy nem is olyan rossz. Talán eszembe jutott, hogy nemrég még Dzseni punciját nyalogatta? Nem tudom, de ahogy forró nyelve lassan csúszott az ajkaim között a számba, halk sóhaj hagyta el a torkomat, és nyelvem én is az ajkai közé dugtam, majd bejártam vele szája minden szögletét, ízlelve a csókja ízét. Újra és újra megcsókoltam. Vöröslött az arcom, a testem szinte lángolt az izgalomtól.
Valahogy rövidnadrágom is lekerült rólam és ő befeküdt a lábaim közé. Pár pillanatig csak bámulta a farkam, majd a helyes kis arcához dörzsölte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.32 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika
2018. 03. 14. szerda 10:42
Nem az én világom. Válaszolok rá!
#9 t.555
2018. 03. 4. vasárnap 07:01
Perverz élmény volt: egy fasz a végbelemben egy a számba és a csaj, aki elvette a szüzességem mindezt, cigivel a szájába mosolyogva nézi. Válaszolok rá!
#8 deajk2008
2017. 11. 2. csütörtök 13:47
Imádom a homoszexet és a családon belüli szexet is... 10p lett Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2017. 09. 12. kedd 19:50
nem hiányzott Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 09. 12. kedd 18:14
Nem kéne. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2017. 09. 12. kedd 06:31
Undorodom tőle. Válaszolok rá!
#4 genius33
2017. 09. 12. kedd 05:15
Nekem tetszett smile Válaszolok rá!
#3 vakon54
2017. 09. 12. kedd 03:23
A buziskodás nemkellettvolna bele. Válaszolok rá!
#2 A57L
2017. 09. 12. kedd 02:43
Nem lett rossz.6P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 09. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!