A+ A-

Szabályosan 5-6. rész

Fordítás
Celia Aaron Novellájának fordítása egy egyetemi tanárdiák kapcsolatról
5. rész - Penny
Lassan hatolt belém. A puncim már nedves volt attól, hogy csodálatos dolgokat művelt a szájával. Belemartam a hátába és olyan szélesre tártam a lábaimat, amennyire csak tudtam.
Minden fantáziám, amely valaha is róla szólt, most valóra vált. A súlya rám nehezedett. Amikor az ajka találkozott az enyémmel, a nyelvemmel behatoltam a szájába.
- Bassza meg. – Keményebben belém döfött és a farka teljesen betöltött engem, amíg a golyói a fenekemhez nem csapódtak. A csókunk egyre hevesebb lett, ahogy előre - hátra mozgott bennem, a nyers ereje izgalmat küldött keresztül rajtam. A sarkam a combjaiba ástam, miközben mélyen felnyársalt. Felemelte a kezét és a torkom köré kulcsolta. Könnyű nyomást gyakorolt rá, kissé felemelkedett és lenézett rám.
- Az enyém vagy. Mostantól. Senki más nem érhet hozzád. – A hangjától borzongás futott keresztül rajtam.
Az izmai összehúzódtak, a teste szinte feszülten remegett, ahogy keményen baszott. Voltam már korábban fiúkkal, de még soha nem voltam férfival. És különösen nem olyannal, mint Elliot professzor.
Keményen megszorította a torkom.
– Mondd, hogy az enyém vagy!
Megnyaltam az ajkam.
- A tiéd vagyok.
- Jó kislány. – Gyorsabban kezdett dugni, minden egyes lökés a méhemig hatolt, amitől az izgalmam még magasabbra hágott. Lehajtotta a fejét a melleimre, a kezét továbbra is a nyakamon tartotta. Lehetséges, hogy ennyire megszállott legyél egy másik személy iránt? Ívbe hajolt a hátam, amikor keményen megharapta a mellbimbómat.
- Tetszik a fájdalom, nem igaz?- Újra megharapott, majd áttért a másikra és ott is kétszer megharapott.
Egy tökéletes négyes.
- Igen, professzor. – Mondtam zihálva, ahogy elhúzta a kezét. Elengedte a torkom és hátradőlt.
- Fordulj meg. Addig akarlak baszni, amíg már nem tudsz egyenesen járni.
A szemem lecsukódott a mocskos szavakra. Kihúzódott, megragadta a csípőmet és a hasamra fordított. Durván szétrántotta a lábaimat és hátulról finoman lenyomta a fejemet.
- Bassza meg. - Keményen megragadta a csípőmet és mélyen belém döfött.
Belemartam a lepedőbe és megpróbáltam levegőt kapni, miközben szikrázó gyönyör száguldozott át az ereimen.
- Tarts ki, Penny. Remélem, készen állsz. - Újra belém döfött és elkezdett baszni úgy, mint egy állat, gonosz, ördögi mozdulatokkal.
Az arcomat a lepedőre szorítottam, ahogy a bőrünk csattogó hangja hallatszott a szobában. Minden egyes lökésnél teli tüdőből sikoltoztam. Felnyögött és birtokolta a testemet, betöltötte minden négyzetcentiméteremet, amíg már nem tudtam gondolkozni, csak ízlelni és érezni őt. Visszatoltam magam a farkára, élveztem ahogy durván magáévá tesz.
Lenyúlt és a hajamat az ökle köré tekerte. Felhúzott, a másik kezével megfogta a mellemet, miközben a csípőjével feldöfött. Megugrottam a farkán, amikor beleharapott a nyakamba és szívni kezdte. A hátam felívelt, szinte lehetetlen szögben tartott, miközben továbbra is döfködött engem.
Amikor lecsúsztatta a kezét a puncimra, felziháltam. Az ujja a csiklómon olyan intenzív volt, hogy a körmömet belevájtam az oldalába. De nem állt meg, csak folyamatosan döfködött és állandó nyomást gyakorolt rám, és szinte ájulásig baszott. Izzadt testünk csúszott egymáson.
- El fogsz élvezni a farkamon és én beléd fogom lőni az összes spermámat, a tökéletes kis puncidba. Remélem, hogy szedsz tablettát.
Becsuktam a szemem és hagytam, hogy minden érzés magasra emelkedjen bennem, amíg el nem érem a beteljesülést. Még néhány kemény lökés és ott voltam, várva, hogy felrobbanhassak. A csípőmmel rádolgoztam a tökéletes ujjaira.
- Elélvezhetek? - Alig tudtam kinyögni a szavakat.
- Élvezz a faszomra! – Brutálisan és mélyen belém döfött. A fájdalomtól és a gyönyörtől a szikla peremére sodródtam és kitörtem. A puncim megrándult és mélyebbre húzta a farkát, miközben megpróbáltam lélegezni. Az orgazmusom minden hulláma úgy száguldozott keresztül rajtam, mint egy mennydörgéses vihar. Sikoltoztam és remegtem, képtelen voltam a testem irányítani.
- Fogadd be a spermám! – mondta rekedt hangon, a farka megrándult bennem.
- Bassza meg! – A hajamat felrántva a nyakamba harapott, ahogy elélvezett, az orgazmusa intenzív volt, úgy, mint az enyém. Elárasztotta a puncimat, a spermája elkezdett kifolyni és elárasztotta a combjaimat.
A torkomban lévő szúrás élvezethez vezetett és nem akartam, hogy ez az érzés véget érjen.
Elengedte a hajam és gyengéden leeresztett az ágyra. Csókokat hintett a hátamra és masszírozni kezdte a csípőmet ott, ahol keményen megragadott. Ott fog maradni a helye, de nem bántam. Azt akartam, hogy ott maradjon.
- Jól vagy? – Húzta végig a nyelvét a gerincemen.
- Tökéletesen. – A szívem vadul zakatolt.
Amikor kihúzódott belőlem, a fájdalomtól elgyengültem. Fájon és jóllakottan lerogytam az ágyra. Bement a fürdőszobájába. Hallottam, hogy a víz folyik, aztán visszatért egy meleg ronggyal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2018. 03. 14. szerda 10:25
Durva. Válaszolok rá!
#8 Pavlov
2017. 11. 5. vasárnap 23:07
Kemény befejezés.... Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2017. 09. 12. kedd 19:22
kemény, de jó Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2017. 09. 11. hétfő 19:59
Naggyon lyó... Válaszolok rá!
#5 listike
2017. 09. 11. hétfő 08:26
Kicsit durva, de nagyon jó. Várom a folytatást. Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2017. 09. 11. hétfő 05:16
Nekem ez egy kicsit túl durva. Válaszolok rá!
#3 A57L
2017. 09. 11. hétfő 03:24
Ez is jó lett,várom a folytatást. Válaszolok rá!
#2 vakon54
2017. 09. 11. hétfő 03:18
Legyenlegyen folytazsd 10 pont. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 09. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!