A+ A-

Egy forró nyári nap

Fordítás
Eredeti történet
Egy forró napon július közepén az álmaim nője éppen napozik a keretben. Álmaim nője nem más mind az anyu, akit már nagyon régen meg szerettem volna dugni. Mindig is arról álmodoztam maszturbálásom közben, hogy a farkam a testében merítem és tele élvezem a lyukait. Anyu 43 éves csodálatos alakkal megáldva, 36G mellei és szép kerek popsija mindig megmozgatta a fantáziámat.
Jelenleg is éppen őt lessem a hálószobája ablakából. Ez az a pillanat, amikor és büntetlenül tudok a szóbájában lévő fehérneműsfiókban turkálni. Az ablakon kilesve látom, hogy a hasán fekszik teljesen meztelenül, mellei oldal egy kicsit szétterülve a teste súlyától, fantasztikus látványban van részem most is. Kinyitom a fehérneműsfiókot és átnézem a szexi fehérneműit. Van itt minden szexi fekete szatén tanga, szexi fehér pamut tanga, egy pár színes csipkés is. A szemem sarkából látom, hogy szennyestartón is van egy pár darab. Ebben a pillanatban oda sétáltam és megfogtam az egészet az orromhoz emeltem belészippantottam. Igen jó punci illatot tódult az oromba. Legfelül egy kis fekete selyemtangát láttam meg, amin egy kis nedvességet is felfedeztem. A többit letettem a szennyes tartóra ezt szétnyitottam és megállapítottam, hogy biztosan nem olyan régen vette le magáról a puncija körül finoman nedves volt az egész kis selyemtanga. Megszagoltam és éreztem a kisé szőrös puncijának kellemes illatát. Szétnyitva a kistangát megnyaltam a nedvességet, az íze semmivel sem volt összehasonlítható. Nagyon finom volt.
- Johnny! - hallom amint kiabál anya!
Fogtam a kistangát és visszaraktam a többi közé és levágtattam hozzá.
- Igen anya, itt vagyok!
- Bekennél egy kicsit, hogy leégjek le?
- Természetesen, szívesen és boldogan!
Megfogtam a tubus naptejet, és a tartalmából elkezdtem folyatni az egész testére amint úgy ítéltem meg, hogy elég úgy először a vállainál kezdtem szépen szétkenni az anyagot, majd lassan a hátát. Majd a fenekét és egyszer-kétszer amikor arra kalandoztam az ánuszát is megsimogattam a tejes ujjammal. A lábait sem hagyattam figyelmen kívül. A belsőcombjainál is elkalandoztam egy kicsit, meg simogattam a puncija dombját. Majd az teste mellet kilógó melleit egy kicsit hosszabban kényeztettem, miközben vártam, hogy valami féle megjegyzést fog tenni. Nem tett semmilyen megjegyzést csak feküdt és láthatóan élvezte a kényeztetést. Miközben én teljes megkeményedtem oda lent.
- Johnnyi, egy kicsit még légy szíves kendbe a lábaimat valamint a combjaimat.
Ekkor szétnyitotta jobban a lábait és elém terült a kissé szőrös puncija. Egy kis naptejet engedtem a tenyeremben és elkezdtem bekenni és masszírozni a combjai belső felét. Először a térdei körül majd szép lassan egyre feljebb és feljebb. Majd csak egyszer a elértem a combjai találkozásnál a „hajas babáját”. Rácsúsztattam a kezem és egy mozdulattal a két ujjamat a nedves punciajkak között a résbe dugtam. Vártam a hatást, de jött is és nem úgy ahogy vártam. Hanem jobban széttárta lábait, és felnyögött néhánysor miközben az ujjaimat lassan mozgattam benne. Amint a légzése lassabba vált egyszer csak felemelte a fejét egy kicsit körül nézett, megfogta a kezem és kihúzta azt a puncijából. Felült és a szép igéző szemeivel végig bámult rajtam.
- Nagyon sajnálom, anyu! Tényleg nagyon sajnálom. Én nem ….
- Shhhhhhh! – mondta miközben az ujjait a számra helyezte.
Majd ezután az ajkát az én ajkamra helyezte és megcsókolt. Az egyszerű csók egy hatalmas csókolózással folytatódót, majd a nyelveik egymás szájának a felfedezésére indultak. A nyelvem a szájából kihúztam és letoltam a rajtam lévő nadrágot. A kemény farkam megszabadulva a rabságától egyenesen előre meredve pattant ki. Ő erre meg leguggolt előttem és figymát hátra húzva bekapta a lila makkomat. Szép finoman szopogatta miközben a kézét végig táncoltatta a teljes hosszán. Igazán profi munkát végzet rajtam. Majd egy finom mozdulattal az egészet teljes hosszában bekapta. Ekkor éreztem, hogy nem sokkára elfogok élvezni .
- Bazd meg, anya mindjárt elfogok élvezni!
- Add csak ide a magodat édesem.
Ebben a pillanatban egy hatalmas lövéssel tele élveztem az anyu, forró száját. Csak lőttem és lőttem olyan adagot a szájába mind még soha. Ő meg az utolsó cseppig lenyelte a magom. Egy kicsit megnyugodva lerogytam mellé. Egymás arcát vizslatva elkezdtük egymás testét simogatva, majd egy pillanatba hatalmas csókba forrtunk össze. A kezem közben elindult a vándorútra, arra a vándorútra amelynek a végállomása a combok találkozásánál lévő alig szőrös punci. Majd ezen a vándorúton a nyelvemmel is elindultam. A combjait széttártam és előttem pedig ott volt az igényesen karbantartott szőrös, nedveket magából kiontó, izgalomtól megduzzadt ajkú punci. Ujjaimmal szétválasztottam a megduzzadt ajkakat és nyelvemet beletoltam a nedves forró üregbe. Az anyu hangos nyöszörgéssel adtam tudtomra, hogy jól esik neki amit csinálok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.13 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2018. 03. 14. szerda 10:31
Gyerekes fantázia.
#15 deajk2008 2017. 10. 26. csütörtök 10:46
szerintem is olvasható... 9p lett
#14 zoltan611230 2017. 10. 13. péntek 04:30
Olvasható..
#13 cscsu50 2017. 09. 12. kedd 19:24
nagyon gagyi
#12 sunyilo 2017. 09. 11. hétfő 21:39
Sz@r történet még sz@rabbul megírva...
#11 specialist 2017. 09. 11. hétfő 21:22
Egyszerűen szar....
#10 listike 2017. 09. 11. hétfő 07:22
Megtanulhatnál végre helyesen írni. A történetnek sincs semmi értelme.
#9 genius33 2017. 09. 11. hétfő 07:08
Sok az elírás és nem valami jó. :/
#8 Andreas6 2017. 09. 11. hétfő 05:23
Borzalmasan gyenge, igénytelen. Kár a ráfordított időért.
#7 veteran 2017. 09. 11. hétfő 04:58
Képzelődésnek is 1 pont.
#6 A57L 2017. 09. 11. hétfő 03:25
Nem rossz.8P
#5 vakon54 2017. 09. 11. hétfő 03:07
Mi a feleségemmel értettük hogy mitakartál leírni. Írjálmég ieneket.
#4 bkvbusz 2017. 09. 11. hétfő 02:24
Rémes. Helyesírás 1-es, történet 1-es. Még életében nem látott meztelen nőt aki írta.
#3 bkvbusz 2017. 09. 11. hétfő 02:22
elkezdte bekenni a hátát, aztán a fenekét, az ánuszát, a combjait, majd valami okból kifolyólag a puncija dombját???
Hirtelen a hátára került? El se olvasom.
#2 Olvasó 2017. 09. 11. hétfő 00:14
Ez valami paródia? Mert akkor 11 csillagot ér. Figyma?? nyes
De ha komolyan gondoltad, akkor csak kettő.
#1 Törté-Net 2017. 09. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?