Zsuzsi, a MILF

Szavazás átlaga: 6.48 pont (87 szavazat)
Megjelenés: 2017. szeptember 7.
Hossz: 6 024 karakter
Elolvasva: 5 446 alkalommal
Ez egy igaz történet, ami kb 1 hónapja tart. Most az első alkalmat mesélném el. Nem mondhatom el senkinek, így hát úgy döntöttem, hogy elmondom mindenkinek.

A történet – mint szerintem sok esetben – a munkahelyen kezdődött. Egy győri üléshuzatokat gyártó cégnél vagyok nyári munkán itt ismertem meg Zsuzsit. Ő 48 éves, kb 165 cm magas, korához képest kifejezetten jó alakú, külsejére és öltözködésére igényes, festett szőke, hosszú hajú nő. Én 19 éves, 193 cm magas, 100 kg – os srác vagyok.

Mindig megnéztem őt, mikor utcai ruhában láttam ki – be jönni a gyárból, de kezdetben nem érdekelt különösebben. Egy idő után azonban feltűnt (közvetlen kollégáimnak is), hogy a kávé automatánál, a dohányzóban, a keskeny gyári folyosókon mindig próbál úgy mozdulni, hogy hozzám érjen, úgy beszélt velem, hogy közben a kezét rám tette, és mindig mosolygott rám.

Egy délutános műszakban egyedül álldogáltam a dohányzóban, mikor megjelent Zsuzsi. Meggyújtotta cigarettáját, mellém állt, kezét ismét a vállamra tette és úgy kezdett beszélni hozzám, általános dolgokról. Én csak hallgattam a monológját, majd úgy zárta:
– Vége lehetne már a műszaknak!
– Valóban mehetnénk már haza! – szólaltam meg először.
– Hozzád, vagy hozzám? – kérdezte.
– Hová szeretnél? – kérdeztem vissza, és átkaroltam a derekát.
Ő nem válaszolt, csak rám mosolygott, és elgyúrta kb fél szál cigarettáját és bement. Ekkor kezdtem komolyabban eljátszani magamban a gondolattal, hogy mi lenne ha

Munka végén siettem ki, és rágyújtottam a parkolóban ott egyébként sohasem szoktam, csak hogy véletlen ott legyek mikor jön Zsuzsi. Jött is, szokás szerint vigyorgott rám.
– Elvigyelek? kérdeztem tőle.
– Megtennéd? De aranyos vagy! hangzott a válasz és már ültünk is be a kocsiba.
Útközben végig arról beszélt, hogy ezt az 5 perces utat milyen rossz minden nap busszal megtenni, mert várakozással, mindennel együtt több, mint fél órába telik. Ez egyáltalán nem érdekelt, de nem mertem kezdeményezni. A lépcsőháza előtt leparkolva ért véget az út:
– Megjöttünk kedves hölgyem!
– Köszönöm szépen, adhatok egy jó éjt puszit? kérdezte
Válaszolni sem volt időm, már nyomta is az arcom bal felére. Mikor fordult volna a jobb oldalamra arcát olyan közel tartotta az enyémhez, hogy szájaink összeértek. Itt a lehetőség gondoltam, és nyelvemet a szájába dugtam. Ő nem hogy nem ellenkezett, hanem az övét majdnem a torkomig tolta, tarkómnál fogva húzta a fejemet magához. Közben bal kezemmel combjait simogatva, majd derekánál elidőzve haladtam fel a jobb melléig, amit gyengéden masszírozni kezdett.
– Feljössz egy üdítőre? tette fel a kérdést.
Szavak helyett, egy újabb heves csókolózás volt a válasz és indultunk. A lépcsőház ajtajánál enyhén lehajolva matatott a kulcsával, ekkor már felbátorodva formás popsiját markolásztam, majd az első emeleti lakása ajtajánál ugyanez következett.

A lakás ajtó túloldalán rövid csókolózás után a nappali ajtaját nyitotta, és beirányított:
– Ülj a kanapéra, hozom az úccsiket!
Mikor visszatért a gyümölcslevet az asztalra tette, és mellém ült. Kissé felé fordultam, bal kezemmel átkaroltam és nyelveink ismét heves táncba kezdtek. Jobb kezemmel a melleit masszíroztam, majd ruháját felhúztam. Zsuzsii felnyújtotta mindkét kezét, így melltartójával összefogva egyben rántottam le róla. Korához képest cicijei elég feszesek voltak, noha nem olyanok, mint egy 20 évesé. Számmal a melleit kezdtem kényeztetni, először csak finoman, majd egyre vadabbul szoptam, szívtam a bimbóit. Eközben jobb kezem a farmerját gombolta ki, és a bugyijába nyúlva borotvált punciját simogatta. Ó sóhajok és nyögések közben rövidnadrágomban kezdett matatni. Amint megfogta kőkemény lett a már amúgy sem puha farkam. Letolt magáról, közben erotikus hangon suttogta:
– Had szopjalak le!
Nem kellett több, egy mozdulattal toltam le magamról a boxert és a rövidnadrágot. Zsuzsi szép finoman bekapta először csak a makkomat, majd nagyon lassan szinte az egész férfiasságom eltűnt a szájában. A pólóm lelógott a farkam tövéig, így azt is gyorsan ledobtam magamról. Ő gyorsított a tempón, közben én alányúlva a mellbimbóját dörzsöltem. Időnként lassított, és csak a makkomat szívta, majd ismét bólogatásba kezdett.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
élmény volt, de éreztem, hogy már nem bírom sokáig, így rászóltam:
– Most én jövök!
És engedelmesen hanyatt vágta magát, lehúztam a farmerját, de ismét tolta fel a csípőjét, hogy most a bugyi jön. Lábait terpeszbe rakta, ekkor tárult először elém csodálatos szőrtelen puncija. De hogy csigázzam elsőre csak a belsőcombjait kezdtem puszilgatni, úgy haladtam finoman a cél felé. Az egész vágaton többször végighúztam a nyelvemet, egyre mélyebbre nyomva, majd a hüvelyébe dugtam. A hangjai alapján tetszett neki. Majd a csiklójára tértem, közben két ujjammal kezdtem dugni. Hatalmasakat nyögött, és közben kérlelni jezdett:
– Dugjál meg! A farkadat akarom!
Én pedig jól nevelt fiú módjára engedelmeskedtem, a lábai közé térdeltem, és egy határozott mozdulattal a nedves puncijába hatoltam. Egyből erősen és keményen tosztam, lihegéseink közben csak az időnként hozzácsattanó zacskóm hallatszott. Pár percig löktem, majd nehezen szólaltam meg:
– Hátulról is meg akarlak kapni!
– Nekem is az a kedvenc pózom! – lihegte vissza
Miközben négykézlábra állt ismét adott egy csókot, és egy kis furulyaszólamba kezdett. Hatalmasat sikított, mikor így is belehatoltam, én a csípőjét fogva mozogtam. Talán fél perce dughattam hátulról, mikor éreztem, hogy nem bírom tovább:
– Elmegyek! – préseltem ki magamból
– Élvezz belém! nyögte vissza.
És abban a pillanatban beléélveztem. Talán azóta sem jött ki belőlem annyi, mint akkor. Ő felém fordulva térdelt már, és egymást magunkhoz ölelve ismét óriási csókcsatát rendeztünk.

Felöltöztünk, ittunk egy gyümölcslevet, és az erkélyen elszívtunk egy cigit. Kifele jövet az ajtónál annyit mondott a búcsú előtt, hogy amíg nem tudja senki, addig bármikor felnézhetek egy üdítőre.

A munkahelyen Zsuzsi azóta is hozza a formáját, csak nekem nehéz eljátszani, hogy nem érdekel, de tudom, ha sikerül, akkor munka után vár érte a jutalom!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.48 pont (87 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
SikeresOtto
2019. január 2. 09:01
#13
Szerintem, az ötlet 10, párbeszédek 2, és a leírás 0
1
z
zsomberos
2018. március 10. 11:47
#12
Jó közepes
1
t
t.555
2017. november 25. 00:18
#11
Egy átlagos!
1
Pavlov
2017. november 6. 00:42
#10
NE legyen már ilyen sablonos vége.
1
papi2007
2017. szeptember 8. 14:28
#9
8 pont , nekem tetszett
1
sunyilo
2017. szeptember 7. 18:38
#8
Egyetértek a többséggel, átlagos mű.
1
cscsu50
2017. szeptember 7. 12:59
#7
Kedves vakon54 nem figyeltél , megvolt orallal
1
veteran
2017. szeptember 7. 09:28
#6
Nagy átlag.
1
l
listike
2017. szeptember 7. 07:27
#5
Sokkal többet vártam.
1
Andreas6
2017. szeptember 7. 06:22
#4
Nem ért meglepetés, jó közepes.
1
a
A57L
2017. szeptember 7. 04:28
#3
Több akcióval,jobb lett volna.
1
vakon54
2017. szeptember 7. 02:40
#2
Ejnye ejnye tisztálkodásnélkül szeretkezni nemsemmi!
1
T
Törté-Net
2017. szeptember 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1