A+ A-

Zsuzsi, a MILF

Ez egy igaz történet, ami kb 1 hónapja tart. Most az első alkalmat mesélném el. Nem mondhatom el senkinek, így hát úgy döntöttem, hogy elmondom mindenkinek.

A történet - mint szerintem sok esetben - a munkahelyen kezdődött. Egy győri üléshuzatokat gyártó cégnél vagyok nyári munkán itt ismertem meg Zsuzsit. Ő 48 éves, kb 165 cm magas, korához képest kifejezetten jó alakú, külsejére és öltözködésére igényes, festett szőke, hosszú hajú nő. Én 19 éves, 193 cm magas, 100 kg - os srác vagyok.

Mindig megnéztem őt, mikor utcai ruhában láttam ki - be jönni a gyárból, de kezdetben nem érdekelt különösebben. Egy idő után azonban feltűnt (közvetlen kollégáimnak is), hogy a kávé automatánál, a dohányzóban, a keskeny gyári folyosókon mindig próbál úgy mozdulni, hogy hozzám érjen, úgy beszélt velem, hogy közben a kezét rám tette, és mindig mosolygott rám.

Egy délutános műszakban egyedül álldogáltam a dohányzóban, mikor megjelent Zsuzsi. Meggyújtotta cigarettáját, mellém állt, kezét ismét a vállamra tette és úgy kezdett beszélni hozzám, általános dolgokról. Én csak hallgattam a monológját, majd úgy zárta:
- Vége lehetne már a műszaknak!
- Valóban mehetnénk már haza! - szólaltam meg először.
- Hozzád, vagy hozzám? - kérdezte.
- Hová szeretnél? - kérdeztem vissza, és átkaroltam a derekát.
Ő nem válaszolt, csak rám mosolygott, és elgyúrta kb fél szál cigarettáját és bement. Ekkor kezdtem komolyabban eljátszani magamban a gondolattal, hogy mi lenne ha

Munka végén siettem ki, és rágyújtottam a parkolóban ott egyébként sohasem szoktam, csak hogy véletlen ott legyek mikor jön Zsuzsi. Jött is, szokás szerint vigyorgott rám.
- Elvigyelek? kérdeztem tőle.
- Megtennéd? De aranyos vagy! hangzott a válasz és már ültünk is be a kocsiba.
Útközben végig arról beszélt, hogy ezt az 5 perces utat milyen rossz minden nap busszal megtenni, mert várakozással, mindennel együtt több, mint fél órába telik. Ez egyáltalán nem érdekelt, de nem mertem kezdeményezni. A lépcsőháza előtt leparkolva ért véget az út:
- Megjöttünk kedves hölgyem!
- Köszönöm szépen, adhatok egy jó éjt puszit? kérdezte
Válaszolni sem volt időm, már nyomta is az arcom bal felére. Mikor fordult volna a jobb oldalamra arcát olyan közel tartotta az enyémhez, hogy szájaink összeértek. Itt a lehetőség gondoltam, és nyelvemet a szájába dugtam. Ő nem hogy nem ellenkezett, hanem az övét majdnem a torkomig tolta, tarkómnál fogva húzta a fejemet magához. Közben bal kezemmel combjait simogatva, majd derekánál elidőzve haladtam fel a jobb melléig, amit gyengéden masszírozni kezdett.
- Feljössz egy üdítőre? tette fel a kérdést.
Szavak helyett, egy újabb heves csókolózás volt a válasz és indultunk. A lépcsőház ajtajánál enyhén lehajolva matatott a kulcsával, ekkor már felbátorodva formás popsiját markolásztam, majd az első emeleti lakása ajtajánál ugyanez következett.

A lakás ajtó túloldalán rövid csókolózás után a nappali ajtaját nyitotta, és beirányított:
- Ülj a kanapéra, hozom az úccsiket!
Mikor visszatért a gyümölcslevet az asztalra tette, és mellém ült. Kissé felé fordultam, bal kezemmel átkaroltam és nyelveink ismét heves táncba kezdtek. Jobb kezemmel a melleit masszíroztam, majd ruháját felhúztam. Zsuzsii felnyújtotta mindkét kezét, így melltartójával összefogva egyben rántottam le róla. Korához képest cicijei elég feszesek voltak, noha nem olyanok, mint egy 20 évesé. Számmal a melleit kezdtem kényeztetni, először csak finoman, majd egyre vadabbul szoptam, szívtam a bimbóit. Eközben jobb kezem a farmerját gombolta ki, és a bugyijába nyúlva borotvált punciját simogatta. Ó sóhajok és nyögések közben rövidnadrágomban kezdett matatni. Amint megfogta kőkemény lett a már amúgy sem puha farkam. Letolt magáról, közben erotikus hangon suttogta:
- Had szopjalak le!
Nem kellett több, egy mozdulattal toltam le magamról a boxert és a rövidnadrágot. Zsuzsi szép finoman bekapta először csak a makkomat, majd nagyon lassan szinte az egész férfiasságom eltűnt a szájában. A pólóm lelógott a farkam tövéig, így azt is gyorsan ledobtam magamról. Ő gyorsított a tempón, közben én alányúlva a mellbimbóját dörzsöltem. Időnként lassított, és csak a makkomat szívta, majd ismét bólogatásba kezdett. Eszméletlen élmény volt, de éreztem, hogy már nem bírom sokáig, így rászóltam:
- Most én jövök!
És engedelmesen hanyatt vágta magát, lehúztam a farmerját, de ismét tolta fel a csípőjét, hogy most a bugyi jön. Lábait terpeszbe rakta, ekkor tárult először elém csodálatos szőrtelen puncija. De hogy csigázzam elsőre csak a belsőcombjait kezdtem puszilgatni, úgy haladtam finoman a cél felé. Az egész vágaton többször végighúztam a nyelvemet, egyre mélyebbre nyomva, majd a hüvelyébe dugtam. A hangjai alapján tetszett neki. Majd a csiklójára tértem, közben két ujjammal kezdtem dugni. Hatalmasakat nyögött, és közben kérlelni jezdett:
- Dugjál meg! A farkadat akarom!
Én pedig jól nevelt fiú módjára engedelmeskedtem, a lábai közé térdeltem, és egy határozott mozdulattal a nedves puncijába hatoltam. Egyből erősen és keményen tosztam, lihegéseink közben csak az időnként hozzácsattanó zacskóm hallatszott. Pár percig löktem, majd nehezen szólaltam meg:
- Hátulról is meg akarlak kapni!
- Nekem is az a kedvenc pózom! - lihegte vissza
Miközben négykézlábra állt ismét adott egy csókot, és egy kis furulyaszólamba kezdett. Hatalmasat sikított, mikor így is belehatoltam, én a csípőjét fogva mozogtam. Talán fél perce dughattam hátulról, mikor éreztem, hogy nem bírom tovább:
- Elmegyek! - préseltem ki magamból
- Élvezz belém! nyögte vissza.
És abban a pillanatban beléélveztem. Talán azóta sem jött ki belőlem annyi, mint akkor. Ő felém fordulva térdelt már, és egymást magunkhoz ölelve ismét óriási csókcsatát rendeztünk.

Felöltöztünk, ittunk egy gyümölcslevet, és az erkélyen elszívtunk egy cigit. Kifele jövet az ajtónál annyit mondott a búcsú előtt, hogy amíg nem tudja senki, addig bármikor felnézhetek egy üdítőre.

A munkahelyen Zsuzsi azóta is hozza a formáját, csak nekem nehéz eljátszani, hogy nem érdekel, de tudom, ha sikerül, akkor munka után vár érte a jutalom!
Szavazz Te is!

Átlag: 6.36 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zsomberos 2018. 03. 10. szombat 11:47
Jó közepes
#11 t.555 2017. 11. 25. szombat 00:18
Egy átlagos!
#10 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 00:42
NE legyen már ilyen sablonos vége.
#9 papi2007 2017. 09. 8. péntek 14:28
8 pont , nekem tetszett
#8 sunyilo 2017. 09. 7. csütörtök 18:38
Egyetértek a többséggel, átlagos mű.
#7 cscsu50 2017. 09. 7. csütörtök 12:59
Kedves vakon54 nem figyeltél , megvolt orallal
#6 veteran 2017. 09. 7. csütörtök 09:28
Nagy átlag.
#5 listike 2017. 09. 7. csütörtök 07:27
Sokkal többet vártam.
#4 Andreas6 2017. 09. 7. csütörtök 06:22
Nem ért meglepetés, jó közepes.
#3 A57L 2017. 09. 7. csütörtök 04:28
Több akcióval,jobb lett volna.
#2 vakon54 2017. 09. 7. csütörtök 02:40
Ejnye ejnye tisztálkodásnélkül szeretkezni nemsemmi!
#1 Törté-Net 2017. 09. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?