A+ A-

Egy asszony elindul a lejtőn....

38 éves férjes, gyerekes nő vagyok, magas, nagymellű asszonyos alkat. A férjem munkahelyéről van egy brigád, aki egy alkalommal egy szórakozóhelyen tartott egy születésnapi bulit. Én nem nagyon ismertem őket, de ez egy házaspáros buli volt, így elmentem. A férjem egyenesen a munkahelyéről ment, így én busszal mentem. Délután volt, ekkor ment haza a tömeg, iskolából munkahelyről. A buszon is tömeg volt, mindenki ment haza, sajnos nekem sem volt ülőhelyem. Passzírozódtunk a tömegben, testek nyomultak a másiknak. Előttem is volt egy férfi, a korlátba kapaszkodva. Időnként teljesen hátulról nekinyomódtam, éreztem, hogy a melleim szétlapulnak rajta. Néha a puncim is a fenekének nyomódott, néha teljesen hozzásimulva zötykölődtünk percekig. Aztán egyik alkalommal, mikor ismét nekinyomódtam, éreztem, hogy a puncim és a feneke között van valami. A férfi hátrarakta a kezét és mikor nekidőltem, tenyere rásimult a puncimra. Vékony nyári selyemszoknya volt rajtam, alatta bugyi, a férfi tenyerét érzetem egyértelműen puncimon. Persze ez nem lehetett véletlen, gondolkodtam mit csináljak, kiabáljak-e rá, de a tömegben nem akartam botrányt. Hagytam.
A kéz egy ideig várt, csak rásimult dombomra, aztán mikor látta, hogy nem reagálok, elkezdte simogatni. Rásimult puncimra, olyannyira, hogy egyértelműen a bejáratot tapogatta ki. Dörzsölni kezdte puncim. Még mindig nem akartam botrányt, hagytam, de aztán éreztem, hogy komolyodik a dolog, mert már a csiklóm dörzsölte,a vékony selymen keresztül kitapogathatta. Nem voltam még ilyen helyzetben, de aztán szerencsére az egyik megállóban lazább lett a tömeg, így megfordultam a másik oldalra és én fogtam a korlátot.
Azonban kis idő múlva a tenyér ezúttal fenekemre tapadt. Egyértelműen megmarkolta fenekem és markolászni, gyúrni kezdte. Ismét gondolkodtam, mit csináljak, de hagytam. A kéz bátran markolászott, nemcsak fenekem gömbjeit, de közé is benyúlt, majd lejjebb vonult, combom kezdte simogatni. Kezdtem zavarba jönni, nem vagyok prűd nő, de azért nem szoktam ehhez. A kéz most felemelte szoknyám és alányúlt, immár közvetlenül markolta fenekem. Nem akartam botrányt, ezért hátranyúltam, hogy eltoljam a kezét, de a kezem másba akadt. Nadrágon keresztül is érezhetően dagadó farkát fogtam meg és elkövettem azt a hibát, hogy nem is engedtem el. Anélkül, hogy gondolkodnék, mit csinálok, simogattam markoltam a kemény farkat. No persze erre már a kéz is bátrabb lett és kicsit lejjebb nyúlva két lábam közé nyúlt. Percek teltek így el, mire észbe kaptam. Mit csinálok én itt? Férjes asszonyként egy vadidegen fogdos a tömegben és én még élvezem is?
Szerencsére megérkeztem és leszálltam a buszról. Fellélegeztem, éreztem, hogy a puncim nedves lett a kis kalandtól. Nekem ez is kaland volt, elvégre a férjem mellett nem nagyon volt kapcsolatom más férfival.
Bementem a mulatóhelyre, hát nem volt valami nagy szám. Azt hittem, hogy normális hely, de inkább fiataloknak való olcsóbb zenés hely volt. A korosztály 90 %-a 18-25 közötti volt, kivéve a társaságot ahova ültem. A férje mellett két másik házaspár ült, iszogattunk ettünk. Az egyik pár nőtagjával kezdtünk beszélgetni, aki mondta, hogy már többször is járt itt. Elmesélte, hogy olcsó hely és sok fiatal jár ide és sok ribanc csaj, akik szeretnek kefélni. Mutatott pár csajt, valóban eléggé kurvásak voltak, nem prostik, pénz nélkül kefélnek. Biztos van valami helység, ahova elvonulhatnak, mert láttuk, hogy az egyik csajt elviszi egy pasi és fél óra múlva jönnek vissza. És mutatott egy pasit nézzem meg, egy 25 körüli jóképű magas srác. Ez a srác a legnagyobb kan itt, mindenkit meg akar dugni és állítólag meg is kapja a csajokat. Persze az ilyen szajhákat nemcsoda ha megkapja.
Nézegettem a fiatalokat, a pasi, akiről beszélt, valóban csinos jóképű, magabiztos volt. De milyen lány, aki ilyen pasival fekszik le, akiről tudja, hogy minden nőt megdug, aki csak jön?
Az asztalnál olyan téma volt, ami nagyon nem érdekelt, így kimentem a mosdóba. A mosdó előtt állt az említett nagykan pasi két haverjával. Éppen a női WC előtt álltak, nem tudtam bemenni tőlük. Szóltam nekik, hogy engedjenek be, ők félrehúzódtak, de a nagykan rám mosolyogva megjegyezte, hogy akár be is kísér engem. Nevettek, inkább én is.
- Köszönöm, nagylány vagyok már, tudom, hogy kell csinálni egyedül is.
- Azt látom, hogy nagylány már, nem is pisilni akartam segíteni, hanem másra gondoltam.
- És mégis mire?
- Hát valami jó kis szexre, szívesen megmutatnám, mit tudok.
A fiúk nevettek, én is inkább, mint hogy veszekedjek, aztán bementem. Mikor kijöttem, márcsak a nagykan fiú állt ott egyedül és rám várt.
- Elnézést szeretnék kérni magától az előbbiért, nem vagyok azért annyira bunkó, csak a fiúk előtt akartam felvágni
- Semmi baj, tudom milyenek a fiatalok
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2014. 10. 28. kedd 06:52
Jó.
#10 papi 2014. 04. 27. vasárnap 07:26
Tetszik
#9 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:14
Jó írás.
#8 sikamika 2012. 07. 18. szerda 13:50
hát nagyon jo sztory de át kéne olvasni néha az igaz . ám joo smile
#7 tiborg 2012. 04. 12. csütörtök 08:34
Kis bibi, nem nagy ugy.Csak egy kis figyelem szukseges. A sztori kulonben erdekes....igazi Vera.
Nekem inkabb a koroddal van bajom...38...37...40????
#6 flexus 2010. 01. 7. csütörtök 20:59
Vera, volt már sokkal jobb is, ezt tényéeg nézd át
#5 worluk 2009. 10. 13. kedd 22:11
Nagy vagy!!
"A férjem nevetve mondta, hogy milyen hülye lehet az a férfi, aki nem tudja a férjéről, hogy kurva lett. "
#4 worluk 2009. 10. 13. kedd 21:55
tanulj meg fogalmazni (ez sem nagyon magyaros)
"A férjem munkahelyéről van egy brigád, aki
egy alkalommal egy szórakozóhelyen tartott
egy születésnapi bulit."
Át kellene szerintem elküldés előtt olvasnod
még egyszer az általad írottakat, mert ez
így nagyon ratyi!!!

Pace: worluk
#3 popocici 2009. 10. 13. kedd 12:45
Nem ez a legnagyobb baj ezzel a...,hanem,hogy egyszerűen bunkó!
#2 arfet 2009. 10. 13. kedd 12:01
férjem nevetve mondta, hogy milyen hülye lehet az a férfi, aki nem tudja a férjéről, hogy kurva lett.
nekem tetszet,de erre figyelj oda
#1 Törté-Net 2009. 10. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?