A+ A-

A kiválasztott 1. rész - Az avatás

Egy lányról, és arról a rendszerről, mely őt a legjobb alárendeltnek nevelte. Az első írásom...
Kiválasztott vagyok! Akkori nevelőm így mutatott be a madámnak: "rendkívül alkalmazkodó és hálás természete van, alkatilag is jók az adottságai, nem beszélve a ritka zöld szeméről". Így történt, hogy 14 évesen 4 másik lánnyal együtt kiválasztottak, elhoztak ide és kiválasztottként arról szólt minden napom, hogy mi vagyok, és mi a kötelességem.
Reggelenként kikészítik az öltözetünket, közösen reggelizem a lányokkal és oktatásra megyünk Minden nap gyakoroltatják velünk, mit várnak el a magunkfajta lányoktól, és hogy ez a mi rendeltetésünk. Hogy biztonság érzetünk legyen a jövőtől, és attól az embertől aki szolgájává fogad. Aztán következtek a tánc és masszázs órák kinek mi, nekem minden kötelező volt, mert a legjobbnak nevelnek a legmagasabb elvárásokkal.
Egy órás intim torna, vagy az erogén zónák, szexuális játékszerek megismertetése, majd az egy órás oktató videó megtekintése után, a napi hibáikért a ház összes lakója előtt kaptuk meg büntetésünket.
Ma viszont a madám nem büntetett meg minket, azt mondta ma ünnepnap van! Ma van az avatásunk napja. Hogy ma mindannyian megtudjuk kinek rendeltettünk, hogy ki lesz a Gazdánk, és kit fogunk szolgálni eztán. Hogy mindenki vonuljon vissza a szállására és öltöztessük fel egymást, mire szólítanak minket.
Megilletődve, kissé riadtan kapaszkodtunk egymásba, míg a szobánkhoz értünk. Mindenki ágyán díszes fűző, vagy más fehérnemű, combfix és tűsarkú várt.
- Végre! Végre, szolgálhatunk!- lelkendezett a másik lány.
Én is igyekeztem bizakodó lenni, elvégre ezért a célért élünk már négy éve. –Én is már nagyon kíváncsi vagyok, szeretném megtudni kihez tartozom. Gyere, segítek meghúzni a fűződ! Egy bordó-fekete fűzőt kell viselnie, igazán jól állt neki.
Én is felöltöztem. A hastánc öltözetemhez hasonló zöld, hímzett fátyolruhát találtam, mely szinte mindent látni engedett. A melleimet is csak egy dupla réteg kendő fedte . A szoknyának is alig mondható vékony anyagot, majdnem teljes hosszában felsliccelték. Az érmékkel kivarrt kendő pedig még a szemérmemet sem takarta. A bokáimon, csuklóimon és a nyakamban a csörgő érmés láncok ismerős súlya, és csengése magabiztossá tett. Szeretek táncolni, és tanárom is többször ismerte el hozzáértésemet.
- Biztosan lenyűgözöd őket a táncoddal, mindig is te voltál a legjobb benne.
- Te meg majd a masszázsoddal bizonyíthatsz, és a csodás testeddel.
Épp a fátylamat igazgattam épp amikor belépett a madám és ellenőrzött minket. Körbejárt, hátrahúzta a derékig érő hajam. - Igazán szép lánnyá nőttél. Vedd fel ezt is- ezzel felém nyújtott egy passzoló tangát, és meg is várta míg felveszem– a te Gazdád csak később érkezik, de az ünnepségen jelen leszel. Táncolni fogsz, kiszolgálod a férfiakat, és ha úgy tartja kedvük, bármit megtehetnek veled, míg nem hatolnak a járataidba. Megértettél?
- Igen asszonyom!
- Menj a lányokkal a szalonba, és ott várakozz!
Követtem a többi lányt a nagy szalonba. Egy emelvényen kellett várakoznunk, az illemtanórákon tanultak szerint a sarkunkon ülve széttárt térdekkel, kezek a combon tenyérrel felfelé, hát egyenes, lesütött szemekkel, enyhén elnyíló ajkakkal.
Így térdeltünk sorban…még a lányok szívverését is hallottam olyan csend volt. Azon járt az eszem miért nem jön értem a Gazdám… nem tudtam kiverni a fejemből a tényt, hogy a többi lány ma ünnepel, és hogy ma megtudják, hogy szolgálhatják leginkább Urukat. Hogy értelmet nyer az elmúlt négy év… Hogy megtudják elégedett-e velük Uruk… és ha Uruk kegyes, jutalmul megismerteti őket az orgazmus csodájával…ŐK…de nem én.
Gondolataimat a nagy kétszárnyú ajtó nyitódása szakította meg. Halk duruzsolás és kuncogás közben körbejártak minket. Olyan hangosan vert a szívem hogy alig hallottam a Madám hangját, aki bemutatott minket. Elmondta melyikünk miben tehetséges igazán, és hogy nyugodtan vizsgáljanak meg közelebbről is, mielőtt elkezdődne a licit. Minden engedélyezett amíg nem feszítik a járatainkat.
Két férfi lépett elém, amitől a zakatoló szívem is azonnal megállt.
- Ez igazán szép darab… ezek a finom kis kezecskék, tudnám élvezni ahogy a farkamon járnak.
A másik a combomhoz nyúlt - Itt fogd meg milyen finom a bőre… viszont izmos a combja! Ahogy egyre feljebb csúszott a keze, megfeszültek az izmaim. A másik is tapogatni kezdett, egész a csiklómig szaladtak az ujjai, majd fel a hüvelyembe, amitől rándultam egyet. ÓÓHHHH milyen kis feszes. Érzem a hártyáját, élvezet lesz betörni. Ha ilyen szoros a pinája, milyen lehet a segge? Mire egy másik ujj az ánuszomnak feszült. - Ki kell ábrándítsalak barátom, az ujjamat is alig tudom benyomni. – mondta, hangjában érezhető volt az elragadtatás.
A Madam szakította félbe eszmecseréjüket. - Uraim! Mélységes fájdalom, de csalódást kell okoznom Önöknek, ennek a lánynak már van Gazdája.
- De kár, pedig szívesen eljátszadoztunk volna vele. Esetleg azt is nehezményezi, ha az ujjainkat melegítjük benne?
- Nincs akadálya, míg sérülésmentes. De garantálom, hogy a többi lány is készséges, és kedvükre formálhatják azokat is.
- Ennek mi a neve?- kérdezte az előttem álló férfi, míg ujjait ezer féleképp rángatta bennem. Alig bírtam visszafogni magam, hogy fel ne sikítsak.
- Nincs nevük, arra fognak hallgatni, amit Önök adnak nekik. Mert ők az Önök tulajdonát fogják képezni. Van itt olyan Úr, aki alázatos feleséget keres és olyan is, aki csak egy edényt a nedveinek. Ezek a lányok arra lettek nevelve, hogy akár mocskos kis kurvaként akár alázatos feleségként, de kiszolgálják Parancsolójukat.
A mögöttem lévő férfi be a hajamnál fogva hátrarántotta a fejem, és ujját kampóként használva rángatta az ánuszom. Erre már felvonyítottam. A fülembe lihegve mondta a Madámnak: - És ha én mégis ezt a lányt akarom?
- Lehetetlent kér! Őt ajándéknak szánjuk az intézményünk legfőbb támogatójának. De mint korábban említettem itt lesz az este folyamán, táncolni fog, megérinthetik, és szolgálatukra lehet, de nem szakíthatják fel járatait.
- Értem… És mondja csak hkmmm engem úgy tájékoztattak, hogy ezek a lányok még egytől-egyik avatatlanok, akkor mégis miből gondolják, hogy maradéktalanul kiszolgálhatják az ízlésünket?
- Attól tartok Uram Önöket mégsem tájékoztatták kellőképpen… A lányok minden nap rúd- és hastáncoktatáson vettek részt. A csábítás fortélyait épp úgy megtanítottuk számukra, ahogy az alázatos szolgaként való viselkedést. Erotikus és lazító masszázst is tanultak, és minden nap olyan videókat nézettünk velük, melyekből megtanulhatták mit kezdjenek a testükkel, és miféle szolgálatokat is várhatnak el tőlük. Garantálom, hogy elégedett lesz bármelyikkel. Válasszanak kedvükre, és legyenek vendégeink a mai estére!
Szavazz Te is!

Átlag: 7.21 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 t.555 2017. 10. 22. vasárnap 02:39
Folytatás lesz?
#17 feherkalman1 2017. 04. 24. hétfő 10:23
Hogy lesz tovább?
#16 ivol 2017. 03. 17. péntek 02:08
Hát az előjáték nem túl hosszú lehetett volna részletesebb és hosszabb. Reméljük a folytatásban ez jobban kidomborodik
#15 A57L 2017. 02. 19. vasárnap 04:49
Várom én is a folytatást.
#14 papi2007 2017. 01. 23. hétfő 15:08
Jó kezdet
#13 Pavlov 2017. 01. 22. vasárnap 12:08
ÉRdekes szálakat vet fel. Lássuk, ilyen lesz!
#12 sipospista 2017. 01. 22. vasárnap 09:27
Rovid.de joo..johet a folytatas...
#11 cscsu50 2017. 01. 22. vasárnap 05:47
túl rövid
#10 zoltan611230 2017. 01. 22. vasárnap 03:18
Jó....
#9 sunyilo 2017. 01. 20. péntek 22:41
Ilyen rövidet...
#8 vakon54 2017. 01. 20. péntek 21:45
legyenlegyen folytazsd.
#7 fiesta14 2017. 01. 20. péntek 15:53
Jó. Lessz de ez igy rövid és alig valami.
#6 hairy_pussy 2017. 01. 20. péntek 15:51
folytatás?
#5 molnar94 2017. 01. 20. péntek 13:07
Huu ez nagyon jo lesz, van valahol folytatas ?
#4 veteran 2017. 01. 20. péntek 10:29
Már olvastam valahol: A ZÁR LÁNYAI CÍMMEL
#3 listike 2017. 01. 20. péntek 08:32
Kezdésnek nagyon jó.
#2 feherfabia 2017. 01. 20. péntek 05:52
Folytatás?
#1 Törté-Net 2017. 01. 20. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?