A+ A-

Lányos fiú

18 éves fiú vagyok. Lányos testem miatt már sokan néztek lánynak. Alig van egy kevés szeméremszőröm és a mozgásom, a viselkedésem is olyan, akár egy nőé. Nyáron voltam habpartin egy diszkóban. A nyakigérő habban kibontott, válligérő hajam csak mégjobban azt a látszatot keltette, hogy nő vagyok. Vadul táncoltam, a habban, mikor valaki hátulról el kezdett simogatni. Hagytam, hogy a keze a fenekemet simogassa, aztán a mellemet. Amikor a péniszemre tévedt a keze, azért összerezzentem, de tűrtem tovább.
Lehunyt szemekkel élveztem, ahogy benyúl a nadrágomba és erősen megmarkolja a fütyimet. Szorított, elengedett, szorított, elengedett. Mintha csak pumpálna. És valóban pumpált. A vér szempillantás alatt négyszeresére duzzasztotta a farkamat. Aztán hozzám simult. Lihegve csókolta a nyakamat, a vállaimat. A habtól a ruhánk szinte második bőrként tapadt ránk és úgy csúszott, mintha csak olaj lenne. Megfordított és megcsókolt. A csókolózás szabályainak megfelelően nem nyitottam ki a szemeimet. Még senki sem csókolt olyan vadul és mégis érzékien, mint ő.
Éreztem hogy odalent valami másféle miatt nedves az alsónadrágom. Aztán szétváltunk. Gondolatban egy szép szőke lányt vártam. Hát tényleg szőke volt. De nem lány. Egy körülbelül 25 éves srác tartott a karjaiban. rámmosolygott és szemeivel intett, hogy menjek vele. Döbbenten követtem.
Még nem tudtam túl tenni magamat az eseten. Valami ilyesmi zajlott le bennem: "Úristen egy fiúval smároltam, még a nyelvét is átdugta a számba, de olyan jó volt, mint még soha. Vajon leszopna engem?" És ahogy feltettem a kérdést, észrevettem, hogy a wc felé tartunk. Beültünk egy fiú wc - be. Én az ölébe ültem és éreztem, hogy feláll neki is. Az enyém az első perctől fogva folyamatosan merev volt.
- Szia, én Balázs vagyok, Balu.
- Mint a medve. - nyögtem a zavarodottságtól. Szó, ami szó valóban tömzsi medvének tűnt. Jóképű volt, simára borotvált arccal.
- Téged hogyhívnak?
- Zoli. Zolinak. Jézusom, én nem hiszem el, hogy itt ülök és...
- Hetero vagy? - kérdezte, de én remegni kezdtem és így csak bólintottam.
- Akkor ez az első?
- Igen.
- Voltál már lánnyal?
- Kétszer. Illetve két lánnyal. Vagyis két lánnyal, de külön.
- Értem. Nyugodj meg. Szeretnéd, hogy tovább csókolózzunk?
- Igen.
- És akarod, hogy leszopjalak, olyan lenne, mintha egy nő volna.
- Igen, és...szeretnélek meg...megdugni. - nyögtem. Ez az én hangom volt, én mondtam? Végülis a második barátnőmmel már többször kefélteünk úgy, hogy a fenekébe élveztem. Ez se lehet más. Balu felállt, alacsonyabb volt nálam egy fél fejjel és mondta, hogy a hely nem alkalmas. Kimentünk a diszkóból és beszálltam a kocsijába. Felmentünk a lakására. Finoman újra megcsókolt. Ruhám csurom víz volt, és még síkos, így eléggé felizgultam az érintésétől. Ügyetlenül simogatni kezdtem, aztán gyengéden megfogtam a fenekét.
- Várj, fürödjünk meg. - kérte. Én bólintottam és gyorsan levetkőztem. Külön fürödtünk, először ő, aztán én. Mikor készen voltam a zuhanyozással, tiszta ruhákat vettem észre.
Egy hófehér, csipkés bugyit, egy pár, szintén izgató női harisnyát a hozzávaló csíptetőkkel, egy miniszoknyát, egy kék blúzt és tűsarkú cipőket. Valamint egy smink készletet.
Balu nem volt ott. Rám bízta a döntést. És én megtettem, amit várt tőlem. Felöltöztem, közben a gondolattól, folyton mocorgott a farkam. Aztán kirúzsoztam magamat és ügyetlenül kifestettem a szemeimet. A szempillaspirál már nem okozott gondot. Mikor kiléptem az ajtón, tudtam, hogy mi fog történni. Én hagytam magam sodródni az eseményekkel. Balu berakott valami lassú számot és a sötétben lassúztunk.
Közben lassan, már - már őrjítően lassan csókolóztunk. Nyelve végigsimított a fogaimon és az ajkaim belső felén. Aztán átdugtam a nyellvemet, mire ő el kezdte leszopni. Aztán újra lassú csókok következtek. Bal keze a fenekemet markolta, gyömöszölte, gyúrta, míg izmos jobbja a hátamat simogatta, és bele - beletúrt a hajamba.Nehéz volt tűsarkúban lépegetni, pláne, hogy egy számmal nagyobb volt, de azért nagyon izgató volt. Nem tudom mikor kapott ölbe és cipelt az ágyához. Csak arra emlékszem, hogy óvatosan lerak a puha paplanra és mellém fekszik. Egyik lábát átvetette rajtam. Felnyúlt a bal kezével a női blúz alá. Pillanatra azt kívántam bár lenne nagyobb mellem, hogy azt markolhassa.
Aztán felhajtotta a blúzt és bekapta a mellbimbómat. Szívott rajta egyet, aztán cuppantva elengedte. Ágyékom lüktetett, de hasonlóan hosszú játékokat már játszottam
végig, így nem csattantam el idő előtt. Lehúzta a blúzomat és a kintről beszűrődő halvány fény homályában ráült az ágyékomra. Aztán lehajolt a hasamhoz, lejjebbcsúszott és a köldökömet kezdte nyalni. Isteni volt. Pár perc elteltével lejjebb ment. Megsimogatta a farkamat a bugyin keresztül. Hüvelykjével és mutatóujjával izgatta a bugyiból kilógó makkomat. Egyre csak az zakatolt a fülemben, hogy homokos vagyok, és az, hogy akarom őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2015. 11. 18. szerda 07:29
Elmegy.
#6 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:11
Elég jól sikerült.
#5 gaborthefirst 2013. 04. 7. vasárnap 03:06
Egész jó!
#4 SAN 2007. 05. 28. hétfő 20:51
Nagyon tetszett!!FOLYT??
#3 vox 2003. 01. 9. csütörtök 17:13
nem tetszik
#2 Lestat 2002. 10. 30. szerda 14:22
hmmm... egyszer kipróbálnám már egy fiúval ezt a 69-est...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?