A+ A-

Meglepetés a zuhanyzóban

Egyik szombaton bementem dolgozni, abban bízva, hogy be tudok hozni egy kicsit az egész heti lemaradásomból. A parkoló majdnem üres volt. Jókedvűen indultam befelé.
Néhányszor rövid szünetet tartottam, mert nagyon nehezemre esett a munka így szünnapon. Úgy döntöttem, kicsit hosszabb szünetet tartok és lemegyek a férfizuhanyzóba, és felfrissítem magam egy kellemes tusolással.
Épphogy besamponoztam a hajam, amikor láttam, hogy veleki belép az öltözőbe. Az egyik mérnök volt az emeletről, aki a mindennapi futás után le szokott zuhanyozni.
Levetkőzött és felém tartott. Azt mondta, nem számított rá, hogy itt talál valakit is. Szóhoz sem tudtam jutni, ahogy néztem a nagy, hosszú lengő faszát. Felnéztem, és éreztem, hogy elvörösödök, mert észrevette, hogy a férfiasságát bámulom.
Kihúzta a tusoló függönyét, és belépett a zuhanyzótálcába. Letérdeltem, amíg ő visszahúzta a függönyt, és számba vettem a farkát, majd mohón szopni kezdtem. Ő nekidőlt a falnak, lábait széttette, ahogy mozgattam a fejemet oda - vissza. Szoptam és nyaltam a faszát. Megfogta a fejemet és úgyvezette a mozgásomat a farkán, a csípőjével pedig dugattyúmozgásba kezdett a szám felé. Morogva élvezett finom spermát lövellve a torkomra, amíg én a zuhanytálcában maszturbáltam.
Kilépett a zuhany alól, magával húzva engem is. Odacsusszantam hozzá, ahogy leült, és ismét szopni kezdtem a még mindig mereven álló faszt. Hátradőlt és azt mondta, hogy nyaljam a golyóit és megízleltem a verejtékének az ízét, mert még nem tudott teljesen lezuhanyozni. Nyaltam a herezacskóját, és a segglyukát is, megízlelve a kesernyés ízt, miközben kezemmel lágyan vertem a farkát. Az pedig ismét keményedni kezdett, mialatt nyelvemmel basztam a lyukát.
Amikor már nagyon kemény volt, bekrémezte a farkát. Lihegve szedtem a levegőt, amikor a merev fasza megcsillant előttem. Tudtam, nemsokára mélyen beléhatol a segglyukamba.
Amikor úgy éreztem, hogy eléggé csúszós már a farka, letérdeltem a padlóra és amennyire csak tudtam, kinyomtam a fenekem. Mögém térdelt és a makkját a lyukamhoz illesztette, és azzal izgatott. Próbáltam ráhúzni magam a farkára, de ilyenkor mindig nevetve visszahúzódott. Addig csinálta ezt, amíg könyörögni nem kezdtem, hogy dugjon meg. Vertem a farkam, közben próbáltam magamba engedni méretes dorongját. Végül megfogta a csípőmet, és belémnyomta a faszát. Kiabálni szerettem volna, ahogy a lyukam majdnem szétrepedt. Forróság öntötte el a belsőmet. A padlóra omlottam. Ő szorosan tartott, és úgy baszott, egyre mélyebbre belémmártva gyönyörű dárdáját. A fájdalom tovatűnt, a forróság érzése növekedett bennem, éreztem, teljesen kitölti a seggem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 22. szombat 06:03
Nem lett rossz.
#4 Kereső 2013. 01. 1. kedd 11:28
Jól indul. De hamar belecsapsz a lecsóba. Így unalmas .. közhelyes lett.:(
#3 v-ir-a 2012. 04. 10. kedd 22:57
rövid, tömör,jó...
#2 köcsög 2002. 08. 27. kedd 11:54
Szuper
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?