A+ A-

Svéd nyelvlecke

Megállt a taxi a ház előtt. Gyorsan még egy kicsit megigazítottam a sminkem és már indultam is, hogy találkozzam egy ismeretlen ismerőssel. Nem túl kihívó, inkább elegáns piros ruha volt rajtam, fekete lávakő nyakékkel, amely kiemelte az ajkaim vörös vonalát. Szeretem a kontrasztokat.
De kezdjük az elején. Egy hónappal ezelőtt egy üzenet érkezett egy ismeretlentől. Rövid volt és tartózkodó, azt írta, hogy Svédországból ismer, ahol 3 hónapot töltöttem tolmácsként, és nem akar zavarni, csak el szeretné mondani, hogy csodál és szerelmes belém. Emlékeztem rá, a cég egyik ügyfele volt, egy negyvenes éveiben járó, sportos és karakteres férfi, gyönyörű esőszínű szemekkel. Nem mindennap kapok ilyen üzenetet, meglepő, mivel meg sem fordult a fejemben, hogy pont ő észrevesz. Egyáltalán nem volt tolakodó és felkeltette az érdeklődésem. Beszélgetni kezdtünk, és lassan még így több ezer kilométerről is érezni kezdtem azt a bizonyos édes bizsergést. A beszélgetéseink lassan egyre merészebbek és kihívóbbak lettek. Mivel Európa másik felén lakik, úgy tekintettem rá, mint egy titkos bizalmasra, akinek bármit elmondhatok, nem ítélkezünk egymás felett és én nem veszíthetek semmit. Lassan a legmerészebb fantáziánkat is megosztottunk egymással, mit, hogyan, mennyit... Szinte minden reggel azzal ébredtem, hogy „virtuálisan” átkarol és őrülten szeretkezünk. Mindketten tudtunk, hogy innen már nincs megállás, előbb utóbb találkozni fogunk...
Szépen el is terveztünk mindent, hogy minden eddigi vágyálmunkat egymással megéljük. A fantázia világát lehozzuk a testi valóságba. Szobát foglalt egy hotelben és izgatottan vártam a nagy napot. Előre megbeszéltük néhány dolgot. Először is egy félhomályos szobában várjon és a szemét kösse be egy kendővel. Gyönyörkésleltetés. Az én módszerem. Olyan, mint amikor az ember fagylaltot eszik, de nem a közepével kezdi, hanem szép lassan az oldalával, míg a közepe szépen megadja magát és elolvad a szájban. Ki akartam vele próbálni mindent, amit eddig nem mertem.
A szívem a torkomban dobogott amikor lassan, meg meg állva lépkedtem a hotel lépcsőjén, végigmentem a folyosón, egészen a 215-ös ajtóig. Nem kopogtam, tudtam, hogy az ajtó nyitva kell legyen. Benyitottam. Ott ült egy széken bekötött szemmel. Csendben léptem be, de azonnal megérezte a jelenlétem és feszülten figyelt. Odaléptem hozzá és gyengéden a szőke hajába túrtam. Lágy és erős félhosszú haja volt, ami érzékien vonzó kontrasztban áll az egész lényének kicsattanó férfiasságával. Őrjítően, szomjazva vágytam, hogy az ajkába harapjak, hogy megízleljem, hogy magamba szívjam.. de még vártam egy kicsit. Egyre gyorsult a légzése, hallottam ahogy mélyen veszi a levegőt, éreztem, hogy kíván és ő is szomjazza a lényem. Gyengédem megérintettem az arcát, az ajkai követelőzően megnyíltak és ennek már nem tudtam ellenállni. Felhúztam a szoknyámat és a mutatóujjam megmártottam a legérzékenyebb pontom nedűjében. Majd érzékien végighúztam a homlokán, az orra vonalán, majd az ajkain... Láthatóan nagyon tetszett neki az illat-meglepetés. Ezután először finoman az ajkaim közé vettem az alsó ajkát és buján megízleltem a lényének első igazán közeli forróságát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.72 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 cscsu50 2016. 09. 20. kedd 07:59
elment
#10 deajk2008 2016. 09. 19. hétfő 14:30
elment nekem 8p lett folytasd...
#9 vakon54 2016. 09. 19. hétfő 13:44
Nevegyeel a fikázóknak a nemteccsei folytazsd nyugottan! 9 pontot kapsz érte imitt amotti hibás írásokért!
#8 listike 2016. 09. 19. hétfő 11:51
Kár volt megírni.
#7 veteran 2016. 09. 19. hétfő 08:59
Biztos van akinek tetszik, nekem nem.
#6 genius33 2016. 09. 19. hétfő 07:37
Ugy max 4-5 pont.
#5 zsuzsika 2016. 09. 19. hétfő 07:28
Közepes alá.
#4 gyuri0926 2016. 09. 19. hétfő 07:03
gyönyörű esőszínű szemekkel

Tényleg nem cikizni akarom , de milyen színű az esőszínű ? A tiszta eső (ami nem szennyezett , az víztisztán átlátszó , ez nem egy szín , ez egyszerűen átlátszó ) ezért érdeklödök .
#3 feherfabia 2016. 09. 19. hétfő 06:29
Közepes!
#2 A57L 2016. 09. 19. hétfő 05:18
Nem jött be.
#1 Törté-Net 2016. 09. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?