A+ A-

Szerencsés délutánom 1. rész

Megyeszékhelyhez közeli faluban élek.58 éves pasi vagyok, régen elváltam.Egész életemben sportoltam, így nincs rajtam fölösleg.Ismerőseim szerint fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok.Gyerekeim már elköltöztek, élik saját életüket, volt feleségem külföldön él.Egyedül vagyok egy elég nagy házban.Mindig is volt valaki aki segít rendben tartani.Most egy fiatal - 25 éves - lány jár át heti két alkalommal.Takarít, mos, vasal.Sosem közeledtem hozzá mint nőhöz, pedig jól néz ki. Kb 160 magas, kerek seggű, szép cicis lány.Hosszú festett fekete haját ilyenkor nyáron mindig felköti. Csinos, aranyos teremtés.Van egy barátnője akivel szinte mindig együtt vannak.Néha ide is eljön vele, segít neki, előbb végeznek.Sosem szólok érte, nekem mindegy, ők így érzik jól magukat.Ő 28 éves, szinte ugyanolyan magas, vörös hajú, szép cicis lány.Nagyon meleg nyár van most. Petra - a takarító lány - egy topban és rövid sortban épp porszívózik.Hamarosan elkészül.Én az árnyékban ülök és csak bámészkodom.Mikor kész van, odajön és megkérdi.
- Gábor, nagyon kimelegedtem, megmártózhatok a medencében?
- Persze, hiszen tudod, nem is kell kérdezned.
Odasétál a medencéhez, amit minden évben felállítok. Nagy, kék, kerek medence, jó sok vízzel.Az egyik nyugágyra dobja a sortját és a topot, majd egy szál tangában belemerül a vízbe.Gyönyörű mellei vannak, alig tudom levenni róluk a szemem.Azt hiszem be kell mennem a házba, mert észre veszi, hogy igen nagy hatással van rám.Vagyis felállt a farkam rendesen.Bemegyek, de a füstszínű üveg mögül továbbra is őt nézem.Benyúlok a fürdőnacimba, kézbe veszem farkamat.Nézem ahogy lubickol és finoman simizem magam.Be is fejeztem volna, de Petra megunta, kimászott a medencéből és elkezdett törölközni.Köntöst kaptam magamra, ne lássa merevedésemet.Felöltözött, bejött és elköszönt.
- Köszi a jó kis felfrissülést, szombaton újra jövök. - mondta és elment.Ledobtam a köntöst, a gatyát és bementem a fürdőbe.Keményen álltam még.A zuhanykabinba léptem és elkezdtem újra verni a farkamat.Nagyon megkívántam, de nem volt merszem közeledni hozzá. Nem akartam botrányt, ki tudja. hogy reagált volna?Becsuktam a szemem, magam elé képzeltem ahogy bemászik a vízbe.A ringó, feszes ciciket, a kerek popsit.Vertem magamnak és elgondoltam milyen lehet az ágyban vele?Egyszer csak egy hang szólalt meg mögöttem.
- Ejha, csak nem miattam van?
Azt hittem elsüllyedek, Megfordultam, Petra állt ott.A kapu csak kulccsal nyitható, ha becsukják, így más nem tudott volna bejönni. Neki van kulcsa, de nem hittem, hogy visszajön.
- Elfelejtettem elkérni a fizut, ezért jöttem vissza.
- Persze, csak felöltözöm, - hebegtem fülig vörösödve.
- Azzal nem kell annyira sietni.Tényleg én húztalak fel ennyire?
- Igen. - vallottam be még mindig szégyenkezve és próbáltam eltakarni magam.
- Mivel? Mi volt ennyire izgalmas?
- A melleid és a kerek popód indított be.
- Ezek? - kérdezte és fején keresztül lehúzta magáról a topot. Azt hittem álmodok.A két gyönyörű cici ott táncolt előttem, alig egy méterre.Aztán kilépett a sortból is, vele együtt a tangát is levette.Ez tuti csak álom gondoltam.Csupasz puncija, a táncoló cicik ott voltak előttem. Látta rajtam nem hiszem amit látok, így odalépett, megfogta a farkamat és megszorította.
- Ébresztő!Valóban én vagyok. - mondta és hozzám simult.Ekkor hittem el, ez nem álom, tényleg itt van. Átöleltem, magamhoz húztam.Számmal kerestem a száját és hosszan megcsókoltam.Odaadóan viszonozta.Kezem elindult, felfedeztem fiatal testét. Kemény popsiját, feszes melleit.Ő sem tétlenkedett, kitartóan simogatta farkamat, húzogatta rajta a bőrt.Azt hittem elélvezek azonnal.Elhúztam a számat és kértem, menjünk a szobába.Derekát átölelve vezettem a hálóba.Hanyatt feküdtem az ágyon, ő rám hasalt.Újra csókolóztunk és kezeim sem maradtak tétlenek.A csók után lassan elkezdett lefelé csúszni. Végig csókolta mellemet, hasamat és szájába vette ágaskodó farkamat.A mennyben éreztem magam. Nagyon jól szopott.Lassan verte és közben szájával kényeztette.Néha egészen benyelte.Nem akartam a szájába élvezni ezért felhúztam magamhoz. Megfordultunk, ő került alulra.Én is elindultam lefelé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.45 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 joe013 2019. 03. 13. szerda 20:43
jó indulás...
#10 zsuzsika 2019. 03. 4. hétfő 10:56
Jó kis történet
#9 hairy_pussy 2019. 03. 1. péntek 14:57
10/10 pont nyes
#8 JakeAmazing 2016. 08. 17. szerda 00:53
Nagyszerű! A folytatás is, bár szinte egyforma a kettő.
#7 sunyilo 2016. 08. 10. szerda 22:18
Elsőrangú. Folytasd.
#6 veteran 2016. 08. 9. kedd 17:12
Klasz.
#5 vakon53 2016. 08. 9. kedd 12:17
Várjuk feleségemmel a folytatást.
#4 listike 2016. 08. 9. kedd 06:47
Nagyon jó, jöhet a folytatás.
#3 feherfabia 2016. 08. 9. kedd 05:56
Nagyon tetszett!
#2 A57L 2016. 08. 9. kedd 05:31
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2016. 08. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?