A+ A-

17 évesen a kezdetek 1. rész

Marcell vagyok, és jelenleg főiskolán tanulok, valamint mellette melózgatok.5 évvel ezelőtt beregisztráltam az egyik chates oldalra, ahol hamarosan elkalandoztam az egy olyan szobába, ahol fiúk ismerkednek egymással.Már egészen fiatal koromtól fantáziáltam erotikus kalandokról férfiakkal. Sok beszélgetésen voltam már túl, nagyon sok negatív élmény és kamus ember után beszélgetni kezdtem, egy számomra első perctől kezdve roppant szimpatikus emberrel. Nem volt tapló, kedvesen beszélgettünk szinte minden témáról. Kb. 2 hét után felhozódott , hogy ideje lenne találkoznunk. Ekkorra már átestünk a képcserén és szinte minden nap beszélgettünk. Karcsiról kiderült, hogy 34 éves autókereskedő és a menyasszonya ideiglenesen Angliában dolgozik. Nem volt furcsa a helyzet, mivel én is érdeklődtem a lányok után is. Hamarosan összehoztunk egy találkozót, ahol Kari elvitt egy kis kocsikázásra egyik sportos autójukkal, ami a kereskedésben állt. Jól éreztem magam, sokat beszélgettünk, bár a tali elején nagyon izgultam. Ő ezt látta rajtam, és sokat viccelődött, oldotta a feszültséget sikeresen. Nem rontott rám , nagyon aranyos volt és ez megfogott, sőt személyisége elvarázsolt. A randi végére már sötét volt, ezért elvitt egészen szinte a házunkig. A házunktól nem messze van egy nagy park, ami este elég sötét , és ott parkoltunk le. Elmondtam milyen nagyszerűen éreztem magamat, és céloztam rá, hogy szeretném ezt folytatni, már persze, ha neki sem vagyok közömbös. Ő elmosolyodott arcomat végigsimította és azt mondta mindenképp. Mélyen egymás szemébe néztünk, a szívem majd ki ugrott, szinte megremegtem, mikor egy fény világított be az autóba és nem messze tőlünk leparkoltak. Ez persze megzavarta a pillanatot és szépen elbúcsúztunk egymástól. Még aznap este felhívott beszélgettünk majdnem éjfélig.
Másnap délután éppen futni voltam , mikor egy autó lassított le mellettem , lehúzott ablakkal, és megkérdezte: Elvigyelek?
Kari volt az lehúzódott és beszélgetni kezdtünk Rajtam testre feszülős sport cucc volt, mely fenék részen nagyon szépen feszült. Régóta sportolok, szóval szerencsére nincs takargatni valóm, szép sportos testem vagy, főleg fenék részen. Sokan még piszkáltak is e miatt a suliban, akikkel egy helyre jártam edzeni. Kari megdicsért hogy milyen csinos vagyok, és mennyire nőies popsim van, ezt persze viccesen tálalva. Kicsit el is pirultam, a testemről alig vette le a szemét. Elmesélte, hogy jelenlegi barátnője elég duci, és a régi kapcsolatai között sem voltak sportos lányok, ezért nagyon meglepte a testem . Én elpirultam és megköszöntem a bókot. Hamarosan mennie kellet én pedig folytattam a futást, de előtte megbeszéltük, hogy szombat este találkozunk. A szombat délutánom készülődéssel telt, déli kocogásom után a fürdőben töltöttem a napot. Szépen szörtelenítettem a lábam, amit általában rendszeresen megteszek. Nem vagyok szerencsére szőrös típus, de azt szeretem ha teljesen csupasz vagyok. 9 órakor a park melletti parkolóban várt a kocsijában. Én beszálltam és elindultunk kocsikázni. Beszélgettünk, és újra felhozódott a futós rucim, és hogy mennyire megfogtam külsőleg is. Ez nagyon jól esett, és félig viccelődve bevágtam neki, hogy akár láthat többet is . Erre felcsillant a szeme, majd a szexre terelődött a beszélgetésünk. Tudta, hogy még más által érintetlen vagyok, csak a saját kényeztetéseim voltak... addig az estéig.
Elhagyva a várost egy elhagyatott úton kocsikáztunk. Kari ismerte a helyet, mivel telke és saját erdője volt a területen. Hamarosan megállt az autó és leállította a motort. Félelem és izgalom keveredett bennem , nagyon gyorsan vert a szívem. Lassan felém hajolt és megcsókolt. Óriási érzés volt nagyon jól csókolt, és a félelem elmúlt bennem teljesen. Megharapta az ajkam, majd a nyakam kezdte csókolni és szívogatni. Extázisba estem teljesen , és vadúl visszacsókoltam áthajolva az ő ülése felé. Nekiestem, kapaszkodópontot kerestem a combján, mikor megéreztem valami nagyon keményet. A farka volt, ami már nadrágon keresztül is jóval nagyobbnak tűnt mint az enyém. Ekkor a kezemet finoman megfogva a farkára helyezte és nadrágon keresztül markolásztam neki közben pedig csókolóztunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 veteran 2016. 08. 4. csütörtök 16:46
Többet is kihozhattál volna belőle.
#2 A57L 2016. 07. 26. kedd 04:55
Jobb is lehetett volna.
#1 Törté-Net 2016. 07. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?