A+ A-

Kollégium

Macis alkatú srác vagyok, sajnos sokkal kevesebbet sportolok, mint azt szeretném. Ennek persze legfőbb oka a bennem megbújó és az uralmat lassan átvevő lustaságom. Hál istennek testem kellően arányos és néhány előnyös pózban, megfeszített izmokkal a tükör előtt egészen jól mutatok. Van egy úgymond állandó barátom otthon, aki szintén ilyen húsos maci alkat, de már jó régóta csak a havi hazajárásaim során találkozunk és akkor sem mindig tudunk egymáshoz bújni.
Már majdnem 3 hónapja lakom itt a kollégiumban és kábé azóta szenvedek. De nagyon... Akár a túlparti málnást bámuló medvebocs.
Azóta kínoz a vágy, amióta megpillantottam Zsoltit. Gyönyörű, izmos, atlétatermetű fiú volt, arca akár egy angyalé. Rövidre vágott göndör fekete haja, mint egy görög istent koronázta meg bájos arcát. És a zuhanyzóban megpillantott teste! Minden apró részletében arányos, izmos és valahogy kecses volt, akár valami reneszánszkori bronzszobor.
Bordázott, ragyogóan kidolgozott mellkas, erős, dudorodó kar- és lábmuszklik de pont annyi, amennyi még nem az a felfújt testépítő alkat. Csodálatosan kerek, selymes kis szőrszálacskákkal borított feszes fenekéről alig bírtam levenni a szememet, amint zuhanyozáskor a víz véletlen árkokat húzott a szőrébe. Sajnos segglyukát nem deríthettem fel, az azért már furcsa lett volna ott a zuhanyzóban, de farka látványától lepadlóztam.
Nem is hosszúkás, sokkal inkább vastag és eres dákója olyan kecsesen és impozánsan pihent borotvált herezacskóján, hogy alig bírtam magam türtőztetni, hogy ne kezdjem el ott és akkor azonnal kényeztetni. Úristen, milyen gyönyörű lehet, amikor ereje teljében duzzad!
Nem tudtam mit tegyek, gondolataim egyre csak körülötte jártak, már tanulni sem tudtam. Arra vágytam, mindennél jobban, hogy meztelen testünk összeérjen és magamban érezhessem kőkemény falloszát. Akárhol! Aztán egy novemberi estén minden megváltozott...
Már majdnem éjfél felé járt az idő, amikor a kolesz közös társalgójában még javában dúlt a kártyaparti. Én egész jól játszottam és kábé tizenöt perccel ezelőttig majd minden partit én nyertem. Azóta azonban egyet sem sikerült megnyernem és ebben egyáltalán nem a fáradtságom volt a ludas. Hanem Zsolti, aki ekkor szállt be a partiba egy elálmosodott társunk helyébe. És nem lévén egy szégyenlős alkat, nem fogjátok elhinni, de éppen a zuhanyzóból kijőve, mindössze egy szál törülközőbe csavarva ült le elém játszani. Szétterpesztette lábait a fotelszerű széken és a középre tolt, alig térdmagasságú asztal fölött tökéletes rálátásom nyílt szépséges, izmos, szőrös lábára, combjára és combközére. Vágyaim céltábláját képező hímtagját pedig izgatóan rejtette a körbetekert törülköző, de a parti során egyszer-egyszer helyezkedvén megpillanthattam a fotelhez simuló előkukucskáló herezacskóját is.
Képtelen voltam tovább játszani, muszáj volt kezdenem valamit magammal, mert tudtam, hogy ha így megy tovább, itt helyben lebukom. Vagy azért, mert belefeledkezem még mindig kissé nedves mellkasa bámulásába, vagy azon veszem észre magam, hogy a játékról teljesen elfeledkezve meredek a lába közére, ami azért több, mint feltűnő lenne. Arról már nem is beszélve, hogy farkam azóta is merev, amióta csak elém ült ez az álompasi. És nem volt túl kellemes a farmerban egyre lüktető fasszal üldögélni.
Mikor vége lett a partinak, megjátszottam hát, hogy elfáradtam pedig úgy fel voltam izgulva és villanyozva, mint egy túlpörgött trafóállomás. Sűrű elnézéseket kértem és átadtam a helyem egy eddig csak minket figyelő kolis srácnak, én pedig sietős léptekkel a szobámhoz igyekeztem, hogy aztán ott Zsoltira gondolva jól kiverjem a farkam. Szerencsére péntek este lévén, egyedül maradtam a háromágyas szobában, társaim hazautaztak a hétvégére. Amint berobbantam a helyiségbe, azonnal lehánytam magamról az összes ruhát és kinyitottam a szekrényemet, hogy elővegyek egy nem rég vásárolt műfaszt. Egyszerűen nem bírtam megállni, hogy a már jó ideje sóváran figyelt műszerszámot meg ne vegyem egy homoshopban. Egy igazán méretes, valós fasz formájú fekete, műanyag dákó volt, pontosan 30 centiméter hosszú és 5 centiméter széles és az aljánál két jókora herezacskót mintázott, hogy meg lehessen állítani a padlón és bele lehessen ülni.
Egy kóddal lezárt aktatáskában tartottam a szekrény legfelső polcán néhány Playgirl, Mások és Men című újság mellett. Tudom, hogy nagy volt a rizikója a lebukásnak, de igyekeztem ezt a minimálisra csökkenteni a lezárt táska segítségével. Eddig még senki sem érdeklődött, hogy mit tartok benne. Mezítelenül, két szál faszban, egyikkel az egyik kezemben, másikkal a másikban leheveredtem az ágyamra. A három ágy közül az enyém volt a szóló, egészen a falnál, fekve tulajdonképpen háttal voltam az ajtónak és a kis beugrónak, ahol a szekrények és a mosdókagyló volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 08:58
Nem lett rossz.
#4 AlexHun 2014. 08. 21. csütörtök 14:15
szuper.
#3 mc18 2007. 05. 29. kedd 23:10
Helló, én 19 éves vagyok, 4évig voltam kollégista egy miskolci fiúkollégiumban, sajnos nekem csak télleg a látvány jutott, ez a történet jó lett volna ha velem is +történik:D
f1818@freemail.hu
#2 sima zacsi 2007. 02. 18. vasárnap 20:33
ez igazán nagyonjó történet volt szinte én is átéltem. Köszi
#1 Törté-Net 2006. 03. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?