A+ A-

Laura unokahúgom, az első szerelmem 1. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredet író: ForceFull
Laura és én gyakorlatilag testvérek vagyunk. Elméletileg csak unokatestvérek, de rengeteg időt töltöttünk együtt, míg felnőttünk, és nemrégen hozzánk is költözött. Ő 18 éves, csak egy évvel fiatalabb nálam. Mindkettőnknek teljesen semmirekellő szülei vannak. Amikor az apját bekasztlizták, és az anyja túlságosan be volt állva ahhoz, hogy törődjön vele, velünk élt tovább, ami azért jobb volt, bár nem túl sokkal. Az apám évekkel ezelőtt lelépett és édesanyám is máshol volt az idő többségében.
A lakásnak, ahol laktunk csak két hálószobája volt. Aznap, amikor Laura anyja lepasszolta, emlékszem, anyám azt mondta:
- Hát, az fenemód biztos, hogy nem az én szobámban fog aludni. Kettőtöknek kell megoldania.
Az első pár nap borzalmas volt. Hiába voltunk unokatestvérek és jó barátok, tizenévesek voltak, épp túl a pubertáson, és nem nagyon jutott magánéletre hely. Éjszaka adtam neki pár percet, hogy átöltözzön pizsamába, és bebújjon a takaró alá a földön. Amikor kész volt, kikiabált, hogy "Kész!", és leoltotta a lámpát. Akkor jöttem én, levetkőztem, botladoztam a sötétben, és befeküdtem az ágyba.
Laura az unokahúgom, de attól még nagyon szexinek tartom. Valahogy mindig is bűntudatom volt emiatt. 165 centi, 54 kiló, sötétszőke haj, barna szemek, 32b-s mellek. A mellei nem olyan nagyok, de a bimbói mintha mindig meredeznének, ami megőrjít. Az ajkai teltek és gyönyörűek, és neki van a legaranyosabb orrocskája. Ahogy kitalálhatod, nehéz volt vele egy szobában aludnom. Egyedüllét nélkül még ki sem verhettem többet, kivéve a zuhany alatt.
Késő este órákat beszélgettünk a sötétben. Még közös érdeklődési kört is találtunk a műszaki tudományok terén, és elhatároztuk, hogy ugyanabba az államon kívüli főiskolába megyünk, távol a kiábrándító gyerekkorunktól. Egy téli este, mélyen elmerülve a beszélgetésben, feltűnt a csökkenő hőmérséklet. Tudtam, hogy mi történhetett. Anyám megint nem fizette be a gázszámlát. Szégyenkeztem elmondani Laurának. Ő már odalent a padlón vacogott.
- Laura, miért nem jössz ide fel mellém? - kérdeztem félénken. Ahogy kimondtam a szavakat, legszívesebben elsüllyedtem volna.
- Köszönöm! - visította, beugorva az ágyba mellém. A teste reszketett a hidegtől. Szuroksötét volt, és hátulról átölelt. Nehéz volt, de szerencsés is, hogy háttal voltam neki. A teste melege olyan jól esett. Bokszert és pólót viseltem, éreztem a meztelen lábát az enyémhez simulni. Feltételeztem, hogy már átöltözött a bugyiban és topba, amit mindig a takaróján láttam.
- Ó, itt sokkal melegebb van, kuzin. - sóhajtotta - Olyan sokkal tartozom neked és anyukádnak, hogy el sem tudom mondani, mennyire hálás vagyok.
Mindig kuzinnak szólított.
- Ez a legkevesebb, amit tehetünk, Laura, végül is egy család vagyunk. Anyukám nem volt benne biztos, hogy itt kéne laknod, de könyörögtem neki, hogy ne hagyja, hogy otthon maradj abban a borzalmas helyzetedben.
- Elég nehéz is volt nekem. Most, hogy itt vagyok, biztonságban és melegben veled, úgy tűnik, mintha egy másik életben lett volna.
Elaludtunk, és reggel annyira merev voltam, hogy már fájt. Éjszaka a hátamra fordultam és ahogy kinyitottam a szemem, a sátrat láttam, amit a takaróból állítottam. Elállt a lélegzetem, ahogy jobbra pillantottam, és megláttam Laurát, állát a kezére támasztva, vigyorogva. Gyorsan oldalra fordultam, neki háttal. Kuncogott.
- Nem gond, kuzin. Annyira sajnálom. Olyan önző voltam, elloptam a szobádat. Olyan közel voltunk, mint barátok, és miután együtt nőttünk fel, teljesen elfelejtettem, hogy férfi vagy, nem csak egy klassz unokatestvér.
A szívem zakatolt:
- Én... Ööö, biztos álmodtam....
Tovább kuncogott:
- Ó, kuzin, ez teljesen természetes. Ne is aggódj emiatt. Tudod milyen sokszor maszturbáltam a fürdőben az elektromos fogkeféddel? Mindannyiunknak ki kell engedni a gőzt néha.
- A fogkefémmel? - Nem tudtam elhinni, amit mondott.
- Ó, igen, tökéletes erre a célra.
- Ki akarsz... ööö... becsukjam a szemem, hogy kikelhess az ágyból, és át tudj öltözni?
- Nem, segíteni szeretnék ezen... - csúsztatta be a kezét a bokszerembe, és markolta meg ujjaival a feszülő merevedésemet. Elakadt a lélegzetem.
- Óh... Laura... mit... Azt hiszem nem kéne...
- Pssszt - súgta a fülembe, és másik kezével a vállamon visszafordított a hátamra. A mennyországnak tűnt a másik keze a farkamon. A fejét a takaró alá csúsztatta és hirtelen megéreztem, ahogy a szája elnyeli a farkamat. Jóformán felsírtam, annyira kibaszottul jó érzés volt. Fel és le mozgatta a fejét, a meleg szája teljesen elnyelt. Éreztem, ahogy az orgazmuson gyorsan közeledett.
- La... Laura... Jobb, ha.... uhhhh... - megállt egy pillanatra, rám figyelve. - Jobb, ha abbahagyod.... vagy... el... el fogok... élvezni...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (131 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2016. 01. 2. szombat 08:07
Egész jó!
#12 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:03
Jó a kezdés.
#11 listike 2014. 09. 20. szombat 07:12
Szép.
#10 papi 2013. 08. 16. péntek 05:57
Nagyon tetszik
#9 Andreas6 2013. 06. 7. péntek 17:33
Nagyon tetszett. Ráadásul nem testvér, csak unokahúg, nekem ez jobban bejön.
#8 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:31
Nagyon jó még mindig smile
#7 x124 2012. 10. 29. hétfő 20:47
Jó!
#6 Kaszkadör 2012. 03. 24. szombat 15:04
Jó kis történet volt nyes
#5 genius33 2012. 03. 23. péntek 08:04
Tetszett!
#4 sztbali 2012. 03. 12. hétfő 17:29
Igazán jó történet.
#3 deltaR8 2012. 03. 12. hétfő 08:28
szép történet!
#2 Rinaldo 2012. 03. 12. hétfő 07:24
Nagyon jó kis történet.
#1 Törté-Net 2012. 03. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?