A+ A-

A Havazás

Ádám vagyok egy teljesen átlagos életet élő 18. életévét betöltött meleg fiú. Még életemben nem voltam szerelmes senkibe.
Én egy önbizalomból abszolút alulteljesítő, önmagát nem szerető, visszahúzódó srác vagyok. A legjobb barátommal már 12 éve ismerjük egymást. Sokáig vele se voltam képes beszélni a homoszexualitásomról, mert féltem a reakciójától. De egyszer összeszedtem magam és elmondtam neki. Barátságunk ezután még erősebb lett, mint azelőtt volt. Sokkal mélyebb társalgásaink voltak, kikérte a véleményemet a testéről, ami mellesleg gyönyörű volt, de egyáltalán nem mozgatott meg. A tudatalattim valószínűleg tudta, hogy ő a legjobb barátom, ezért semmi esetre se izgulhatok fel rá egy kicsit sem. Miután megnyíltam neki egy megmagyarázhatatlan, de pokolian erős szál kötött össze bennünket. Amikor pontosan tudod, hogy fél perc múlva milyen témát hoz fel a másik, és ez fordítva is így van. Egyszerűen ismerjük egymás gondolatait. Tehát Ő a 20 éves Andris, hívott meg nemrégiben egy esküvőre mondván, hogy mulassunk egy jót az utána következő bulin feltűnő jelenségeken, a részegeken. Vele tartottam, ahol mellesleg ő volt a tanú, és valóban jól szórakoztunk.
Egy téli napon történt a házasságkötés, ám mikor hajnalban elindultunk hazafelé már esett a hó. Gondoltuk, semmi gond a téli gumi elég, így elindultunk. Kisvártatva egy teljesen kihalt mellékútra érkeztünk. Már éreztem, hogy az autó alatt vastagszik a hóréteg.
- Andris! Egyre inkább süllyedünk a hóban. Nem kéne esetleg visszafordulnunk? – szólt ki belőlem a félelem
- Ne aggódj! Nem lesz probléma. A téli gumi megoldja.
Eme párbeszédet követően, úgy nagyjából 3 perc múlva elakadtunk. Visszafordulni sajnos már késő volt.
- Tudom tudom, te előre megmondtad. – mondta kicsit leereszkedő hanggal
- Kivételesen nem jutott eszembe, hogy én megmondtam. Csak azon tűnődöm, hogy fogunk kikeveredni a hótenger közepéből?
- Semmi probléma, amíg megy a fűtés. Napkelte után meg… csak jön erre egy takarítójármű!
- Úgy legyen! – mondtam bizakodva
Majd elkezdtünk beszélgetni az esküvőről, a jövőbeli terveinkről, majd elővettük a kicsit hülye önmagunkat. Így eltelt 2 óra, már hajnali 4-et ütött az óra, amikor:
- Van egy kis gond. – mondta kissé tétovázó hangon
- Mi az a kis gond? – félve kérdeztem
- Le kell állítanom a motort, ha nappal nem akarunk kilométereket gyalogolni benzinért.
- Istenem, már csak ez hiányzott! – fakadtam ki
Racionálisan végiggondolva valóban nem volt más választásunk, ezért leállítottuk a motort. Úgy egy óra múlva már rendesen átfagytunk. Kitaláltam, hogy üljön mellém az anyósülésre és bújjunk össze, hátha úgy kevésbé fázunk. Mérlegelve a helyzet komolyságát belement. Megkérdeztem, hogy nem sok-e ez egy kicsit, de a szükség törvényt bont közmondással válaszolt. Átmászott rám az anyósülésre, majd összeölelkeztünk. Ölelgettük egymást vagy tíz percig, mikor a kezeinkkel már egymás nyakát simogattuk. Talán a bőre érintésétől, nem tudom pontosan hogy mitől, de éreztem hogy mozdulatról-mozdulatra egyre merevebb lett a péniszem. Magam sem értettem, miért, azon kaptam magam, hogy a már félig álló farkammal érzem, ahogy az ő nadrágja is eltávolodik a testétől. Ekkora én rájöttem, ami közöttünk van kapcsolat az több mint barátság. Utána már azon gondolkodtam, milyen lehet a legjobb barátommal szexelni?
Ennél megfelelőbb alkalmat nemigen fogok találni, de mégis a legjobb barátommal nem csinálhatom. – vitatkoztam magammal
Minden bátorságomat összeszedve megcsókoltam. Azt vártam, hogy ő amint összeér a szánk ellök magától, de egy ideig csókolóztunk. Amikor már határozottan félmerevvé keményedtek a szerszámaink, ellöktem magamtól. Ellöktem magamtól, mert látnom kellet gyönyörű borostyánszínű szemeit, hátha meglátom benne az undort, a visszakozást, a csalódottságot (nincs önbizalmam), de ezeket nem láttam. Pusztán a farka állapotát tükrözte a két szeme, pokolian perzselő tüzet láttam bennük. Egy percig csak néztük egymást, mindeközben az én szemeimben is csillogott a vágy. Az az érzés, amit próbáltam kiölni magamból, de nem sikerült.
Letelt egy néma perc. Majd újra elkezdtünk csókolózni. Csókolóztunk hosszú perceken át, egyre forróbban. Az egyre izzasztóbb hőségben elkezdtük levetkőztetni egymás felsőtestét. Amint felhúzta a pólómat, elkezdte nyalni, szopni a melleimet. Nagyon izgató érzés volt, ahogy meleg, nedves, és vákuumos helyre kerültek a mellbimbóim. De csak folytatta az utat lefelé a csupasz felsőtestemen. Le a köldökömig, itt elidőzött egy kicsit. Utána lehúzta a nadrágomat, a cipőimet. Rövid ideig csókolgatta a talpaimat, lábfejeimet, egyre följebb a lábaimat, amíg meg nem látta a szeme sarkából, az alsónadrágomon keresztül, az eddigre már teljesen álló férfiasságom. Egy rövid ideig a nadrágon keresztül izgatott, majd amikor lehúzta rólam, akkor egyből bevette tövig a szájába, és szopni kezdte a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Ricsi1990 2017. 07. 7. péntek 13:27
Remek a történet! jó lenne, hogyha folytatnád!
#5 91boy 2016. 08. 21. vasárnap 14:19
Nagyon jó, nekem tetszik! smile Lehetne folytatása smile
#4 cscsu50 2016. 07. 17. vasárnap 23:52
Semmilyen.
#3 A57L 2016. 07. 16. szombat 09:32
A közepest sem éri el.
#2 sunyilo 2016. 07. 14. csütörtök 19:28
Semmilyen.
#1 Törté-Net 2016. 07. 14. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?