A+ A-

30 éve

Nyár volt korai nyár július eleje. Frissen szabadult szakmunkás voltam 18 éves. Nagy sóhajjal jöttem ki a gyárból az utolsó munkanapom volt, kezdődött a szabadság. Vidáman indultam haza, gyalog a villamosig. Kicsit várakozni kellett a tűző napon, de gyorsan megjött a tuja. Felszálltam, elindultunk. Mindig végignéztem kikkel utazok együtt. A villamoson még nem volt nagy a tömeg pedig péntek délután volt és munkaidő vége. Meg akadt a szemem egy lányon. A villamos végében állt háttal, kellemesen feszült a mini szoknya a fenekén. A válláig érő barnás hullámos haja volt, olyan Charlie angyalais (akkoriban az volt a divat). Közelebb merészkedtem, hogy szemből is lássam, hogy ne legyen feltűnő közben az elsuhanó házakat néztem. Aztán megálltunk a villamos nagy nyekergéssel és rázkódással megállt.
A lány nagyot sóhajtott, már jól halottam elég közel álltam hozzá. Mellé léptem, hogy a felszállóknak helyet adjak, persze így is terveztem. Nagy rángásokkal újra elindultunk. A lány teljesen hátat fordított nekem, nagy bánatomra. Így is maradtunk, mert a felszállók tömegétől már mozdulni sem lehetett. Jött a végállomás. A villamos újra nagy remegésbe kezdett a fékezéstől a lány lábai megcsuklottak, de nem esett el tartotta magát. Előttem szállt le, és észrevettem, hogy a korláton ahol kapaszkodott nagy nedves foltot hagyott. Na, most jól megnézem magamnak, gondoltam. A lány gyorsan a közeli padhoz ment és leült. Furcsa volt, minek ült le? Én megálltam nem sokkal a paddal szemben, és lassan a zsebeimet kotorásztam egy cigit kerestem. Csinos volt, vonzó bár jó néhány évvel idősebb nálam, tán a húszas éveinek közepét járta. Rágyújtottam és tovább mentem Az út túlsó felén volt a buszmegálló, amivel tovább kellett utaznom.
Jól láttam a lányt. A kezében lévő dossziékkal legyezgette magát. Gondoltam biztosan főiskolára vagy egyetemre jár, hiszen sok van a közelben. Reménytelennek láttam, hogy szóba áll velem 18 éves plorival. Így csak a szemem legeltethetem rajta, gondoltam. Aztán felállt és odajött mellém egészen közel. Az arca kipirult volt, a szemei csillogtak, Valami nagyon erotikus illata volt. Izgató volt, úgy ahogy van. Kis várakozás után felszálltunk a buszra. Én elől, a lány úgy helyezkedett, hogy a hátam mögött maradjon, és a lépcsőn álljon meg. Jött a sofőr és már indultunk is. Vidéki elővárosi busz volt gyors járat, csak egyszer állt meg a városban, aztán már csak ott ahol nekem le kellett szállnom. Gyorsan hagytuk el a várost. A lány néha majdnem összecsuklott. Gondoltam nagyon rosszul lehet. Egymás mellett álltunk csak Ő egy lépcsőfokkal lejjebb. Néha felnézett és összepillantottunk, Én voltam felül és onnét úgy tűnt, hogy a pillantása kérő, könyörgő, az illata hihetetlenül erotikus, a dekoltázsa észbontóan csábító. Az agyam járt, mi baja lehet ilyen erős menstruációs görcsökkel eljött otthonról. Biztosan vizsgái vannak, és nem akar halasztani. Elhatároztam, hogy nem szállok le csak ott ahol Ő. A lágy tenyere még mindig nagyon izzadt, a tekintetünk egyre többet találkozott. De nem mertem megszólítani,..még. Végre leszálltunk. A lány megint a padhoz sietett és gyorsan leült.
Oda mentem hozzá, megint egy cigit kotorásztam. Aztán felé nyújtottam.
- Kérsz? - kérdeztem. A lány húzott egy szálat, meggyújtottam neki. Aztán azt mondtam.
- Látom, nem vagy jól elkísérhetlek?
Azt felelte, hogy nem kell, már nem lakik innét messze és nincs nagy baj. De én csak nem tágítottam és a lány is folytatta a beszélgetést.
- Te is itt laksz valahol, - kérdezte.
Mondtam, hogy nem, csak miatta jöttem idáig, csak eddig nem mertem megszólítani. Elmosolyodott aztán azt mondta, hogy:
- na, jó kísérj haza.
A szívem majd kiugrott a helyéről.
Dadogtam valamit aztán a lány felállt belém karolt és elindultunk. Nem sokat mentünk pár száz métert, átkarolt és rám nehezedett lihegett aztán lehiggadt belecsókolt a nyakamba. Minden szőrszálam égnek meredt és nem is csak a szőrök Hozzám simult, az orrunk majdnem összeért, azt hiszem próbáltam dadogni valamit, de nem nagy sikerrel. A lány jobban észnél volt, határozottan mondta, hogy gyere! A ház tényleg nem volt messze. Kulcs, lift, ajtó, és amint bezáródott csókolni kezdett. Mint a filmeken, vadul.
A szobába tántorogtunk, úgy csókolózás közben. Aztán elvette a száját és a szemembe nézett az orrunk megint majdnem összeért, de most a kezével megfogta a csuklóm és a combjára tette. Alig értem oda kicsit hajolnom kellett, hogy a szoknyája alsó szélén a csupasz combjához érjek. Kitártam a tenyerem és rá simultam a nedves bőrére. A csuklómnál fogva húzta a kezem, lassan felfele. A szoknyája gyűrődött szintén felfele. Egyre nedvesebb lett és elértük a bugyiját. Teljesen át volt ázva. Felsóhajtott, és újra a nyakamba csókolt, majd azt súgta, hogy vedd le! A szívem már nem a torkomban dobogott, hanem sokkal lejjebb. Kicsit felhúzta a szoknyáját a csípőjére, így hozzá fértem a bugyi pántjához. Elkezdtem lehúzni, minden át volt ázva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 07. 5. kedd 07:30
Nem rossz
#9 genius33 2016. 06. 21. kedd 16:50
Háááát...
#8 veteran 2016. 06. 21. kedd 14:48
Közepes.
#7 vakon53 2016. 06. 21. kedd 12:12
A feleségemnek és nekem tetszett.
#6 zsuzsika 2016. 06. 21. kedd 08:50
Gyenge.
#5 listike 2016. 06. 21. kedd 07:33
Nem tartozik a jók közé.
#4 Andreas6 2016. 06. 21. kedd 06:36
Átolvashattad volna, mielőtt beküldöd! A helyesírás-ellenőrző nem jelez, ha az elírásból értelmes szó jön ki. Hallottam helyett halottam... Kid halt meg? Részvétem, mindenesetre!
#3 feherfabia 2016. 06. 21. kedd 06:18
Közepes!
#2 A57L 2016. 06. 21. kedd 04:37
Kellemes történet,tetszett.
#1 Törté-Net 2016. 06. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?