A+ A-

Rajtakaptam barátnőmet

Egy pénteki napon történt, hogy a megszokottól korábban értem haza. Bekanyarodtam, láttam, hogy a ház előtt parkolt barátnőm, Kira autója. Mellé parkoltam. Az autót leállítva az órára pillantottam, még öt óra sem volt. Nem sokszor fordult elő, hogy ilyen korán értem haza, de emlékezetem szerint öt óráig a konditeremben szokott lenni a hét utolsó napján. Kiszálltam, majd elindultam a ház felé. A kabriójának teteje le volt nyitva, s a hátsó ülésén a sporttáskája feküdt bedobva. Tovább haladtam, a bejárati ajtó felé. Lendületesen tettem meg az utolsó pár lépést, és a kilincset lenyomva egy hangos “hazajöttem drágám” mondattal szerettem volna köszönteni párom, de a bejárati ajtó utamat állta. Úgyhogy a nagy lendülettel koppantam az ajtónak. Zárva volt…
A kulcsaimat a zsebemből előhúzva furcsa érzés fogott el, mivel az ajtót csak éjszakára szoktuk bezárni. A kulcsot a zárba illesztve jöttem rá, hogy belülről benne maradt a másik kulcs. Azonnal a kert felé vettem az irányt, gondoltam a hátsó ajtón megyek be, úgyhogy egyre gyorsabb léptekkel indultam arra, mivel egyre furcsább gondolatok kerítettek hatalmukba. Az agyamban lüktetett a gondolat, hogy kedvesem tudta nem jövök 7 előtt haza, s mi van ha… A házat megkerülve először a medencénél kerestem, mert láttam, hogy a teraszajtó nyitva van. Ott nem láttam sehol, így a ház felé indultam.
A házba belépve láttam Kira ruháit a földre dobálva. Csobogó víz hangja hallatszott a hálószoba fürdője felől, így abba az irányba indultam el. A szobába érve a résnyire nyitva hagyott ajtón pontosan a sarokkádra láttam rá, melynek szélén olyan látvány fogadott, hogy a lábam azonnal a földbe gyökerezett. Szerelmem ült ott meztelenül, lábai nagy terpeszben, puncija csillogott a nedvességtől és az ujjaival kényeztette magát. Az első gondolatom az volt, hogy levetkőzöm, rányitok, s a látványtól meredező farkamat azonnal tövig vágom a kis éhes kielégíthetetlen puncijába, mert ha a reggeli majdnem egy órás kemény szexcsata után még szüksége van egy kis simogatásra, akkor minden bizonnyal nem kapta meg ami jár… De inkább a műsorra koncentráltam, gondoltam ha már végzett magával, majd közbe avatkozom :)
A kis csupaszra gyantázott puncis közben a síkosító után nyúlt, melyet nem egészen értettem, hisz szemmel láthatóan is elég nedves volt már. Egy fél diónyi mennyiséget nyomott az ujjai hegyére, majd hosszú mozdulatokkal simogatni kezdte a szűk kis bejáratot a csiklójától egész a feneke kis rózsájáig. Majd két ujját dugta fel magának, s lassan járatta magában. Ekkor jött az újabb meglepetés, a harmadik ujját is a kis barlang bejáratához tette, majd az is eltűnt a csatakos kis punciban. Így játszott egy pár percig, majd ujjait kihúzva egy másodperc alatt felállt. Megijedtem, azt hittem kijön a fürdőből, rajtakap a leskelődésen, de nem így lett. A szekrényhez lépett, s egy legalább 25cm - es és igencsak vastag műpéniszt vett a kezébe. Nekem meggyőződésem volt, hogy teljesen esélytelen, hogy azt a szűk kis pinájába beerőltesse bármilyen nedves is, de mire ez a fejemben átfutott, már vissza is huppant a kád szélére, a kéjbarlang bejáratához illesztette a méretes műdorongot. Próbálta bedugni, de a szerszám nagynak bizonyult, de nem hátrált. Újfent a síkosítóért nyúlt és jó alaposan bekente a friss szerzeményt, majd újra próbálkozott. Hosszú játék után sikerült a makkot magába cuppantania. Lassú és apró mozdulatokkal kezdte ki - bemozgatni és egyre mélyebbre gyömöszölni. Lenéztem, majd a farkamhoz is nyúltam, mert annyira ágaskodtam, hogy kicsit igazítanom is kellett a gatyámban felrobbanni készülő cerkámon. Újra felnéztem s láttam, hogy a kis drágám testén a már ismert hullámokban fut végig az orgazmus.
Nagyobb tempóra kapcsolt és villámgyorsan járt benne az óriási cövek. Közben a másik kezét a csiklójára illesztette, és izgatta magát még nagyobb orgazmusa felé. Egymás után többször élvezett el, a puncijából a nedvesség a kád szélére csorgott. Éreztem, hogy mindjárt az én időm is eljön. Lassult a mozgása és pár mozdulat után kihúzta a faszpótlót… De gondoltam nehogy már a semmiért tágította ki a puncikáját,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:19
Jó! Szexi!
#10 listike 2016. 05. 20. péntek 12:28
Nem jó.
#9 cscsu50 2016. 05. 20. péntek 09:15
gyengécske
#8 sunyilo 2016. 05. 19. csütörtök 19:37
Jó kis villámkufirc...
#7 veteran 2016. 05. 19. csütörtök 09:59
Tetszett.
#6 vakon53 2016. 05. 19. csütörtök 09:58
Nagyon jooó!
#5 sztbali 2016. 05. 19. csütörtök 09:26
Nem tetszett.
#4 papi 2016. 05. 19. csütörtök 06:39
Nem nagy szám
#3 feherfabia 2016. 05. 19. csütörtök 05:37
Tetszett!
#2 A57L 2016. 05. 19. csütörtök 04:03
Jó és izgalmas kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 05. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?