A+ A-

Séta haza 2. rész

Anyám halkan felsikoltott, megvonaglott, és érzékelhetően elélvezett ő is.
- Óh, kicsim, látod, én se bírtam tovább! - Lihegve felkuncogott. - Ó, Istenem! Milyen forró! Ennyi sok volt benned?! Ezt mind nekem gyűjtötted, babám? Ohohó, jól megkínáltad anyucit!
- Ne haragudj, anya, de annyira - fuldokoltam az izgalomtól, a szégyentől, hogy így jártam mindjárt az elején. – Nem tehetek róla, nagyon, de nagyon kívántalak már. Hosszú évek óta.
- Édesem! – vonta a fejemet a nyakába anyám, és szeretettel simogatta tovább a félig lankadt faszomat. – Hiszen én is elmentem veled! Ennél szebb udvarlást el sem lehet képzelni! Hogy ennyire kívánják az ember lányát.
A csupa sperma melle és hasa összeragasztott bennünket. Nagyot csókolóztunk, aztán anyám két kézre fogva előbb egyik, majd másik mellét, lenyalogatta róluk a maradék, szétkenődött ondómat.
- Mmmm. Finom vagy, kisfiam! – dorombolta, aztán leejtve a melleit, a félkeményen bólogató, csepegő farkamra pillantott. - Mutasd, gyerekem, anya rendbe teszi neked.
Azzal leguggolt elém, és elkezdte leszopogatni a maradék ondót a farkamról. Közben a testére fröccsent adagom cseppjeit lassan, kéjesen masszírozta a mellébe, a hasába. Éreztem, hogy nincs semmi baj: a farkam máris kezdett újra felállni. Egy perc anyai babusgatás, és egészen harcra kész lett megint.
- Nocsak! Ez igen! – suttogta anyám. Felállt, és átölelt ismét. – Hát ennyire kellek, kicsim? Őrület.
- Ennyire és még jobban szerelmem! – húztam fel magamhoz. – Soha még senkit nem kívántam ennyire!
Forró, hosszú csókba forrtunk ismét. Boldogan öleltem meg, élvezve a hatalmas melleinek nyomását, a puha hasába süppedő farkam csak úgy lüktetett. Aztán odatereltem őt a kanapéhoz, és leültettem. Késztettem, hogy dőljön hanyatt. Megtette. Hatalmas mellei oldalra omolva rezegtek kerek karjain. A hasa alján szép hájhurka húzódott, alatta kéttenyérnyi szőrzettel borított fenséges pinája, nyákos tincsekkel. Felemeltem a vaskos combjait, és széttártam őket. Ott pompázott előttem a várva vágyott öle, a gyönyörű segge, puncijának csupa nektár kelyhe csillogva tárult fel. A felső csücskében gyönyörűen kiduzzadva kínálta magát a csiklója. Elbűvölten, ajkaimat nyalogatva töltekeztem fenséges pinájának látványával. A farkam a hasamat verte, úgy pulzált.
- Gyönyörű vagy, anya! – lihegtem. – Mesés a pinácskád! Olyan szép, nagy, érett, asszonyos! Imádom, hogy olyan duci! Istenem, megzabálom! Imádom a jó szőrös puncidat! Hogy lehetsz ilyen gyönyörű? Ó, mióta éhezem már rá! Végre! Végre nem csak nézhetem! Ó, én gyönyörűségem! Kicsókolok belőled mindent az utolsó cseppig!
- Gyere, édesem! Csókold, kicsim, a tiéd! – tárta még jobban szét a combjait. – Alig várom!
Körbecsókoltam a combtövén az édes kis párnácskákat, elnyammogtam illatos vénuszdombján, egyre közelebb körözve az ismét jól megduzzadt csiklójához és a csupa kéjnedv kelyhéhez. Végül lassan, kéjesen rászoptam magamat a puncijára, és csókoltam, nyaltam, ahol értem, beszopkodtam a finom kisajkait, megforgattam a számban, becéztem a punciját, ahogy csak tudtam. Aztán belenyaltam a mélyébe, tátott szájjal faltam isteni asszonyiságát. Felnyúltam aztán a melleihez, és az omlós körtéit gyúrogatva munkálkodtam tovább az ágyékán.
- Ó, micsoda ízed van, anya! Jaj, de finom a puncusod! – nyögtem, mintegy beledörmögve a széthúzott, lucskos, dús pinájába. – Isteni vagy, szerelmem!
- Nyald, ha ízlik, nyald, nyald! – vinnyogta fuldokolva. – Istenkém, de jó! Nagyon jól csinálod! Óh, kicsim, úgy, úgy, ott, ne hagyd abba, még, még, ez az, ó, szopd a csiklóm, aoóóóóuhhhh.
Nem kellett sokáig falnom a punciját, sikoltozva élvezett el ismét, úgy megszorítva erős, párnás combjaival a fejemet, hogy azt hittem belefulladok az isteni, nagy, érett, nektáros, jó illatú, hájas pinájába.
A puha hasára fektetetett fejjel vártam, míg kissé magához tér, finoman mellezgetve közben. Aztán egyszer csak anyám felhúzódott a pamlagra, és magával húzott. Hosszú, szenvedélyes csókba forrtunk. A tüzelő farkam belenyomódott a puha hasába, a tökeim alatt éreztem asszonyosan hájas, isteni vénuszdombját. Lassan széttárultak alattam a combjai.
- És most egészen az enyém leszel? Hm? – nyögtem hitetlenkedve még mindig, hogy életem legnagyobb vágya teljesülhet. – Anya, anyucikám… Annyira szeretnélek már teljesen megkapni! Hadd bújjak beléd végre!
- Gyere, kicsim – suttogta forrón. – Gyere hozzám egészen. Alig várom már én is. Érezni akarlak magamban. Az asszonyod akarok lenni!
Felegyenesedtem. És én végre ott voltam a tárt combjai közt. A farkam kőkeményen ágaskodott, anyám puncija meg tártan, hívogatón, lucskosan pulzált a makkom előtt.
- Anya - suttogtam bódultan a várható élménytől. – Istenem, hány éve várok erre a pillanatra. Ez nem is igaz. Álmodom, ugye?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2018. 06. 28. csütörtök 07:03
Remek folytatás .
#11 A57L 2016. 05. 16. hétfő 06:10
Remek a folytatás is.10P
#10 cscsu50 2016. 04. 29. péntek 19:44
várom a folytatást.
#9 sunyilo 2016. 04. 29. péntek 19:13
Tetszett, folytasd!
#8 vakon53 2016. 04. 29. péntek 12:49
Nagyon de nagyonjó folytazsd!
#7 veteran 2016. 04. 29. péntek 08:50
Remek,folytasd.
#6 gyuri0926 2016. 04. 29. péntek 07:44
Engem felizgatott és régi emlékeim éledtek újra
#5 davee10 2016. 04. 29. péntek 07:26
Tetszett!
#4 listike 2016. 04. 29. péntek 07:11
Nagyon jó írás, folytatsd.
#3 feherfabia 2016. 04. 29. péntek 06:23
Tetszett!
#2 papi 2016. 04. 29. péntek 05:19
Tetszik, várom a folytatást.
#1 Törté-Net 2016. 04. 29. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?