A+ A-

Séta haza 3. rész

Reggel tapogattam magam körül – nem volt ott. De nem túl régen kelhetett fel, mert még langyos volt a helye. Nagyon kellett vizelnem, hamar elintéztem, aztán kinéztem a konyhába, mert hallottam, hogy ott van. Fürdőköpeny volt csak rajtam. Anyám ott állt a konyhapultnál, kicsit álmos szemekkel, kócosan, kávéscsészével a kezében. Áttetsző hálóköntöse alatt jól kivehettem a mesés, rengő körtéit, a nagy udvarú, mogyorós, kemény bimbóit, az ágyékszőrzete sötétlő árnyékát. Gyönyörűnek találtam, és kívánatosnak, így reggel is.
- Csináltam neked is kávét – mondta, és zavartan, kissé szégyenlősen pillantott rám. – Hm, izé, szóval, nem bántad meg, ami történt?
- És te? – mosolyogtam rá üdvözülten. – Istenem, anya, olyan, de olyan gyönyörű vagy!
Úgy elpirult, mint tegnap az egész legelején párszor.
- Ó, te szamár! – mondta, és letette a csészéjét. Odalépett hozzá, a szemembe nézett, és megfogta a tökeimet.
- Szóval azt mondod, hogy ez továbbra is az enyém? – Félrebillentett fejjel, kipirulva nézett rám.
Azonnal megsimogattam az egyik mellét, és a másik kezemmel finoman a puncijába markoltam.
- Ha mindez továbbra is az enyém, akkor, amit fogsz, a tiéd, szerelmem.
Anyám már az időközben keményen felmeredő farkamat fogta.
- Te… teee… - simult hozzám – hallottad már azt a mondást, hogy öreg kemencében maga az ördög rakja a tüzet? Hm?
- Nem, anya, de hadd rakja!
- Vedd tudomásul, hogy én még soha senkivel ennyire nem kívántam a szexet! – ölelt szorosan magához. –Annyira jó veled, kisfiam, hogy az már nem normális! Most is. Máris tocsog a puncim. És ha azonnal nem kapom meg ezt itt ni, akkor alighanem migrénem lesz. Megőrülök, annyira kell! Gyere gyorsan, basszál meg! Most rögtön! Akarom!
És úgy megszorította a kőkeményen álló rudamat, hogy szinte fájt. Őrülten kívántam őt én is. Nem vacakoltam sokat: szétrántottam a köntösét, derékon kaptam, és feltettem a konyhaasztalra. Épp jó magasságban volt az ágyéka. Magától tárta szét a lábát és már ott is tátongott előttem a csupa méz, gyönyörű, érett pinája. Orromba csapott a teleélvezett, kissé állott punci csodás illata, amitől végképp elveszítettem az eszemet. Anyám megtámaszkodott az asztallapon, kissé hátra dőlt, felhúzta a tárt párnás combjait. Hatalmas körtemellei rengve omlottak némiképp oldalra, a csészealjnyi udvarú, rózsaszín bimbói nyálcsorgatóan kínálták magukat. A hasán észvesztően duzzadt egy szép hájhurka, alatta kétarasznyi szélesen bodorodott selymes, sötétszőke szőrzete. Felnyílt vágása dús nedvektől csillogott, a felső csücskében nyákosan duzzadt elő izgatott csiklójának makkja.
- Anya - sóhajtottam, beleremegve a gyönyörbe, amit a teljesen szemérmetlenül felkínálkozó érett asszony látványa nyújtott. – Istenem, de szép vagy! Úhh, menyire kívánlak! Idenézz!
Azzal nekiszegeztem a kelyhének a vörösen duzzadó makkomat.
- Ó, de aranyosan áll rám a faszod, kicsim! – búgta, és rajongó pillantásával simogatta a farkamat. – Gyere. Gyere anyucihoz szépen! Nagyon kellesz! Érezni akarlak magamban! Told belém azt a drága farkadat!
És én toltam. Mohó gyönyörrel néztük mindketten, amint a drága puncija elnyeli a rudam. Rögtön kissé előbbre csúszott az asztalon, hogy egészen, hogy tövig magába tudjon fogadni. Összeértek a szőrös ágyékaink, és én megéreztem a makkomon elcsúszó, rugalmas méhszáját. Anyám hangosan felnyögött a kéjtől:
- Ez az, kicsim, ez az! Ó, de csodásan kitöltesz! Gyere, nyomjad, nyomjad! Csináld! Nagyon kellesz! Ó, de fel vagyok izgulva! Mindjárt elélvezek! Úgy, basszál, egyetlenem, basszál! Ez az! Most jó! Ne hagyd abba! Gyere! Gyere! Nem bírom… Óhhh! Gyere! Most! Mooooost! Jövök hozzád máris, egyetlenem!
Egy percig sem tartott az együttlétünk, és anyám frenetikusat élvezett ott a konyhaasztalon, a hüvelye úgy mozgott, vonaglott, úgy markolászta a farkamat, mintha két kézzel fejné valaki, s közben szopná is. Persze, hogy nem lehetett kibírni, de nem is akartam, hiszen láttam, hogy elélvez, úgy hogy mentem vele én is. Hihetetlen volt ez a nyuszibaszás: semmi előjáték, csak durr bele, azonnal tövig, nem kellett semmit visszafogni, ami jött, az jött – észvesztő volt, mondom! És megint éreztem azt a csodát, hogy ujjnyi vastag, tömör, sűrű állagú sugárban lövellt ki belőlem a sperma, s mivel anyám édes hüvelyét tényleg teljesen kitöltötte a farkam, úgy simult rá a pinája, mint egy isteni koton, a magömlésemnek egyszerűen nem volt helye benne. Hatalmas, korábban ismeretlen erővel jött, préselődött ki belőlem, szinte felfújva, tágítva anyám punciját. Ő meg ezt érezte, és eszeveszett gyönyört okozott neki. Szinte elájult az orgazmustól, remegett, vonaglott még hosszan a csúcs után. S a farkam alig eresztett le benne. Hát hogyisne! Most sütöttem el életem asszonyát, hogy alig kap levegőt, a puncija remeg, még mindig meg-megvonaglik, a csodás, hatalmas mellein szinte szétfolynak a bimbók, hullámzik, reng az a két mesés cici.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.9 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 berher 2018. 02. 12. hétfő 21:43
Magamat nem tudom beleképzelni, de nagyon jól megirtad.
#9 A57L 2016. 05. 16. hétfő 06:11
Ez sajnos gyengébbre sikerült.
#8 cscsu50 2016. 05. 4. szerda 09:08
Jó történet.
#7 veteran 2016. 05. 3. kedd 09:03
Remekre sikerült. 10 pont.
#6 sunyilo 2016. 05. 2. hétfő 20:28
Nagyon jó ez is...
#5 listike 2016. 05. 2. hétfő 09:30
Jó történet volt.
#4 papi 2016. 05. 2. hétfő 08:35
Nem rossz.
#3 gyuri0926 2016. 05. 2. hétfő 07:16
Nagyon felizgatott
#2 feherfabia 2016. 05. 2. hétfő 07:03
Közepes
#1 Törté-Net 2016. 05. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?