A+ A-

Séta haza 1. rész

Ismerősöktől bandukoltunk hazafelé anyámmal. Ronda, nyákos november volt, a nyirkos levegő miatt a valóságosnál hidegebbnek tűnt minden. Anyám fázósan dörzsölgette össze a kezét.
- Add ide, az enyém meleg! – nyúltam ki felé.
- De aranyos vagy, kicsim, jólesik – mondta, és odanyújtotta a kezét.
Finom, bársonyos, ápolt keze volt. Mint egyébként az egész teste. Tudtam, hiszen kamaszkorom óta leskelődtem rá, amikor fürdött, mindannyiszor, ha csak alkalmam nyílott rá. Molett, de nagyon szép, arányos alakú asszony volt, ideálisan nagybőgőre emlékeztető, dús alakkal, egy valami tengett túl nála – a melle. Hatalmas, súlyos, lógó körtéi voltak, csészealjnyi rózsaszín bimbókkal. Többször hallottam, hogy panaszkodik a barátnőinek, azon gondolkodott, hogy megoperáltatja magát, mint mondta „rendbe hozatná a melleit”. Szerencsére nem szánta el magát erre – épp az óriási csöcsei vonzottak, de őrületesen. De a puncija is szép volt: duci, homlokos, gyönyörűen fejlett pina, sötétszőke, selymes szőrzettel borítva. 22 évesen szült, és 14 voltam, amikor először kilestem őt, tehát 36 évesen láttam első ízben meztelenül. Elátkozott pillanat volt – azóta betegesen kívántam. Apám öt évvel később meghalt, s ő még akkor csak 41 éves volt. És én már nem csak kívántam, hanem szerelmes is voltam belé egyfolytában. Hiába nősültem meg, az anyám iránt érzett szenvedély nem változott. Jó volt a szex a nejemmel, de újra meg újra feltört bennem a sóvárgás anyám után. Ha találkoztunk, mindig éhesen legeltettem a szemeimet rajta, és arról álmodoztam, hogy legalább megint kileshessem fürdés közben, és elélvezhessek a látványán. De amíg házas voltam, erre nem került sor. Aztán hét év múlva el is váltam, de nem anyám miatt, egyszerűen elromlott a házasságom. A feleségemmel viták nélkül megosztottuk a vagyont, én ott hagytam neki a kis lakásunkat, és visszaköltöztem anyámhoz, aki százharminc négyzetméteren élt egyedül. Elfértünk kényelmesen. Barátnőm is lett, jó nagy mellű nő, anyámmal is jól kijöttek, néha ott is aludt nálam. Egy nemzetközi cégnél dolgozott, sokat utazott külföldre, néha egy-két hétig se találkoztunk.
Anyám most 55 éves, én 33. És hát persze felmelegítettem a kukkolást. Legutóbb két napja volt alkalmam meglesni őt, amint zuhanyozott. Gyönyörű, érett teste, kissé még ducibb, mint korábban, mindene nagyobb, a melle, a feneke, a kidomborodó vénuszdombja – és mint éveken át, tegnap előtt is őrületeset rejszoltam rá a kulcslyuk előtt. Elmebeteg, mániákus szenvedéllyel viseltettem iránta, úgy sóvárogtam a szerelmére, ahogyan soha semmire az életben. Számomra a legvonzóbb, legkívánatosabb nő volt a világon!
Uralkodni kellett magamon, hogy ne úgy fogjam a kezét, mint egy szerelmes férfi. És talán soha nem történik meg mindaz, ami aznap este megtörtént, ha akkor, kézen fogva sétálva hazafelé, anyám nem kezd érdeklődni, miért nem nősülök újra. Hiszen ott van a barátnőm, milyen szép, melles, házias nő, s ő unokákat szeretne már látni, stb. Én meg magyarázkodtam, hogy hát egyelőre várjunk, még nem tudom eldönteni. Anyám ártatlanul rákérdezett, hogy rendben vagyunk-e az ágyban. Na, ezt nem kellett volna. Vagy ha az álmaim teljesülését vesszük, akkor nagyon is igen. Volt bennem némi pia, el voltam lazulva, anyám is benyalt egy kis kontyalávalót, huncut kérdéseket tett fel. Én meg huncut válaszokat adtam. Hogy majd akkor nősülök, ha akkora mellű nőt tudok fogni, mint ő.
Jóízűt kacagott rajta.
- Te bolond vagy! – pillantott rám. – Miről beszélsz? Majdnem a köldökömig lóg a mellem. Ronda nagy tőgyek, régen meg kellett volna csináltatnom. Csak hát félek a késtől…
- Akinek ronda, annak ronda… - méláztam el, és rámosolyogtam. – Nekem például nagyon is tetszenek… Az izé, az ilyen nagy, lógó cicik, na… Eszméletlen, miket lehet művelni ilyen mellekkel! Elképzeltem párszor, milyen lehet, amikor egy olyan nő, mint te, ül az emberen, lovagol, rengenek és lengenek a hatalmas cickói, előre hajol, elomlanak az oldalam mellett azok a csodás körték… Két kézre fogva csókolhatja őket az ember, s ha hátulról szeretkezik a gazdájukkal, csak úgy harangoznak! Alájuk nyúlni, emelgetni… Úhh, anya, hagyjuk, mert egészen begerjedek!
Önkéntelenül megszorítottam a kezét. Anyám nem kapta el, de megállt, és szembe fordult velem. Hitetlenkedve vizsgált a pillantásával.
- Te… Teeee… - csóválta meg a fejét. – Azt mondtad, egy olyan nő, mint te… vagyis én?
- Igen, anya – vágtam ki nagy bátran. – Egy olyan… Igen, olyan nőt keresek, mint te.
- Szóval, ha nem az anyád lennék, udvarolnál nekem? – fúrta a szép szürke szemét az enyémbe.
- Igen, anya – mondtam elszántan. – Nagyon tudnék szeretni egy olyan asszonyt, mint te, egy testet, mint a tiéd…
- Hiszen azt sem tudod, igazából hogy nézek ki! – Félre billentett fejjel nézett rám. – Ami itt a melltartóm kosaraiban duzzad, az minden nélkül nem olyan ám, amilyennek látszik… Kibuggyannak és lógnak… Nem hiszem, hogy üdítő látvány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.12 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2016. 05. 16. hétfő 06:09
Jó családi írás,s jó az indítás is.
#8 cscsu50 2016. 04. 29. péntek 17:59
türhető
#7 sunyilo 2016. 04. 27. szerda 18:59
Egészen jó, folytasd!
#6 papi 2016. 04. 27. szerda 18:01
Nem rossz
#5 vakon53 2016. 04. 27. szerda 14:43
Nehogyabbahagyd folytazsd!
#4 veteran 2016. 04. 27. szerda 09:09
Tetszett folytasd!
#3 listike 2016. 04. 27. szerda 07:43
Nagyon jó, folytatsd.
#2 feherfabia 2016. 04. 27. szerda 07:05
Tetszett!
#1 Törté-Net 2016. 04. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?