A+ A-

Tom és Laura 2. rész - Laura

Fordítás
Ugyanaz két szemszögből – Egy német történet nyomán
Laura
22 éves voltam, amikor szakítottam évfolyamtársammal, Kevinnel. Kevin persze nem az első partnerem volt, de nagyon elegem volt belőle, amikor egy házibulin, ahová együtt mentünk, kikezdett Hanna barátnőm 16 éves húgával és le is feküdt vele az egyik hátsó szobában, amíg én Hannával és a többiekkel voltam. A kislány persze annyira megtisztelve érezte magát, hogy egy ilyen jóképű srác partiba vágta, hogy rögtön utána elmesélte a nővérének, aki persze nekem is továbbmondta a hírt. Én a hűtlensége miatt annyira megharagudtam Kevinre, hogy otthagytam csapot-papot, hazamentem és hosszú sms-ben kiadtam az útját.
Ahogy már említettem, nem ez volt az első szakításom, tehát „volt már benne gyakorlatom”, és ilyenkor rendszerint elutaztam nagynénémékhez vigasztalódni. Helga néniék a Keleti-tengernél laktak, de amikor most odaértem hozzájuk, nem voltak otthon, mert hétvégére elutaztak Helga néni anyjához, tehát a nagyanyámhoz. Volt kulcsom a lakásukhoz, de azért becsöngettem, s kissé meglepődtem, hogy senki nem jött ajtót nyitni. 16 éves unokaöcsémet, Tomot a belső szobában, az ágyon hasalva találtam.
Amikor beléptem a szobájába, valamit sietve bedugott a takaró alá. Biztos pornóképeket nézeget – gondoltam. Szűz volt még, ezt nem is tagadta, bár igyekezett nagyon tapasztaltnak tűnni. Csinos pofijú, jókötésű kölyök volt, és legutóbbi ottlétemkor már érett kiskamasz. Észrevettem, milyen vágyakozó szemekkel mustrál, ami korábban nem volt jellemző rá, pedig kiskora óta jártunk – hol a szüleivel, hol csak mi ketten – a közelben lévő nudista strandra. Egy szobában aludtunk, és egyik éjjel arra ébredtem, hogy hangosan liheg és takarója alól minden kétséget kizáró zörejek hallatszanak. Nem szóltam neki, mert nem találtam semmi kivetnivalót abban, hogy maszturbál. Csak annyit mondtam neki viccesen:
– Ha legközelebb jövök, férfivá avatlak.
Miután Kevinnel szakítottam és már jó pár napja nem voltam férfival, úgy döntöttem, hogy most ezt az ígéretemet valóra is váltom.
Ezúttal is lementünk a nudista strandra, s még azt is megengedtem neki, hogy fotókat készítsen rólam.
Ezek voltak a legjobb felvételek, amelyekről úgy gondoltam, benne is felkeltik a nemi vágyat, s így nem kell túlságosan rábeszélnem, hogy dugjunk.
Már a strandon való levetkőzésünk után észrevettem, hogy ágyéka simára van borotválva. Fotózás közben meg is kérdeztem:
– Te is borotválod magad alul? Így szereti a csajod?
– Nem – felelte Tom zavartan. – Csajom az nincs, de nekem így tetszik.
Amikor kifürödtük magunkat, felmentünk a házba. Én leültem tévét nézni a dolgozószobában, Tom pedig a szobájába ment, hogy megcsinálja a házi feladatait.
Miután egyedül voltunk a házban, vacsora után nagy terveim voltak vele, de unokaöcsém nem vette észre szándékaimat és azt mondta, inkább bemegy a szobájába, mert computerezni akar. Így aztán én se tehettem mást, mint hogy bemenjek újra a dolgozószobába. Tévézni nem volt kedvem, ezért keresgélni kezdtem a tévé melletti DVD-k között, és legnagyobb örömömre rá is bukkantam egy pornófilmre. Mivel – bármennyire is szerettem volna –nem tudtam lefeküdni Tommal, kulcsra zártam a szoba ajtaját és levetkőztem. Utána anyaszült meztelenül leültem a rekamiéra és elkezdtem nézni a pornófilmet, ami – mit tagadjam – piszkosul felizgatott.
Nem vacilláltam sokáig, hanem ültömben hátradőltem és maszturbálni kezdtem. Először a csiklómat kezdtem el dörzsölgetni, aztán először csak két ujjamat, utána pedig az összeset bedugtam a hüvelybe, amitől őrületes orgazmus töltött el. Miután elég hangosan élveztem, attól féltem, hogy Tom meghallja a szomszéd szobában. Lehet, hogy tényleg meghallotta, mert amikor a kéjtől szinte félájultan elterültem a rekamién, az erkélyajtó felől valami csattogásszerű zajt hallottam, amitől az ajtó üvege berezonált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 gyuri0926 2016. 04. 14. csütörtök 07:19
gyenge
#9 cscsu50 2016. 04. 14. csütörtök 04:36
egynek jó
#8 sunyilo 2016. 04. 12. kedd 20:56
Egynek jó.
#7 Pierre19 2016. 04. 11. hétfő 22:46
Bob__-nak üzenem:
1) Sajnálom, hogy a képek szerinted "sokat rontanak a hatáson", mert én a fotókkal illusztrált történeteket szeretem.
2) Kár, hogy a két nézőpontból megírt történet véleményed szerint nem sikerült jól, pedig azt hittem, van benne fantázia ugyanazt a szexsztorit mindkét résztvevő szemszögéből bemutatni.
Pierre
#6 Andreas6 2016. 04. 11. hétfő 22:22
Engem az zavar, hogy nincs hangulata. Szerintem is közepes.
#5 listike 2016. 04. 11. hétfő 11:25
Volt jobb.
#4 Bob__ 2016. 04. 11. hétfő 08:53
A képek továbbra is sokat rontanak a hatáson. Teljesen feleslegesek, és zavaróak.
És a két nézőpontból megírt történet se sikerült jól, mert semmi többet nem mutat meg, mint az elöző.
#3 A57L 2016. 04. 11. hétfő 05:19
Ez nem tetszett annyira,közepesnek ítélem.
#2 mif23 2016. 04. 11. hétfő 01:35
Aranyos.
#1 Törté-Net 2016. 04. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?