A+ A-

Anna és a taxis

Anna kicsit már kapatos volt, nem nagyon, csak éppen érezte, hogy jókedve van. A volt osztálytársaival találkozott, a csak lányokból álló osztály az egészségügyi szakközépben is már összetartó volt, és azóta is rendszeresen rendeztek kisebb-nagyobb bulikat. Most is egy ilyenen volt, Óbudán, egy viszonylag elegáns és kissé felkapott étteremben. A kaja nem volt rossz, az italok is elég jól fogytak, a nagy anekdotázás közben. Persze szóba kerültek kicsit izgalmasabb történetek is, egykori tanárurakról, tanárnőkről, barátokról. Kicsit be is indították Annát, aki arra gondolt, hogy ha hazaér, akkor le is vezeti ezt a kis feszültséget a férjével. Már úgyis régebben gabalyodtak össze úgy igazából, itt az ideje. A gyereket is biztosan lefektette már, így nem lesz akadálya a dolgoknak.
Lassan mindenki szedelődzködött, a kellemes nyári este így éjfél körül is még meleg volt, így sokan gyalog elindultak hazafelé, a messzebb lakók taxit rendeltek, vagy felhívták a barátjukat, férjüket, hogy jöjjön értük.
Anna is taxit hívott, elég messze laktak, a 18. kerületben, a férjét nem hívhatta, a kislányukra kell vigyáznia, nem tud érte jönni.
Nem kellett sokat várnia, pár perccel később megérkezett az ő taxija is. Elköszönt a lányoktól és behuppant a jobb első ülésre. A Citroen Picasso volánjánál egy 50 körüli kicsit testesebb sofőr ült, ahogy Anna megállapította: valamikor jóképű lehetett, most már inkább csak az emléke maradt a valamikori kinézetének. Ahogy elindultak és bediktálta a címet a taxis bemutatkozott, Lacinak hívták. Elkezdtek beszélgetni, ahogy a taxisok szoktak. Anna hamar észrevette, hogy a taxis elég egyértelműen végignézte, elidőzött egy-egy piros lámpánál a mellein, vagy a combján. Végül is amennyire kiéhezett volt Anna, még élvezte is az érdeklődést, sőt, picit még segített is, amikor lejjebb csúszott mintegy véletlenül az ülésen és egy kicsivel hirtelen több látszott a combjából a farmerszoknyája szegélye alatt.
A taxis észre is vette a kis játékot, és kicsit arrafelé is terelte a beszélgetést. Rákérdezett, hogy mennyire siet, és, megdicsérte a remek alakját, és a szépen lebarnult combjait. Anna az italtól kissé spiccesen arra gondolt, hogy miért ne lehetne egy futó kalandja ezzel a pasival itt mellette. Eléggé vágyakozott már egy kiadós szexre, a férje lehet, hogy már alszik, végül is holnap dolgozik. Nem volt ez valamiféle komoly, régóta érlelődő elhatározás, csak a pillanat szülte gondolat. Mindenesetre rámosolygott a taxisra és sokat sejtetően azt mondta neki: Végül is elég sok időm van hazaérni…
A taxis értette a célzást és kicsit módosított is egyből az úti célon. Letért a 17. kerület felé, ismert ott egy erdős részt, ahol más munkatársak is rendezni szoktak ilyesmi fuvarokat, és ő is használta már párszor. Egyszer egy fizetni nem tudó utassal, egyszer egy kiéhezett családanyával. Most is oda tartott. Anna hirtelen arra gondolt, hogy nincs nála gumi, de aztán elhessegette ezt a gondolatot, elvégre szed fogamzásgátlót, a pasinál meg biztosan van, ha ennyire ráhajt az utasaira.
Mikor megérkeztek az erdőbe és a taxi leparkolt egy kis tisztáson a taxis odafordult Annához: Mi lenne, ha hátra ülnénk.. ott kényelemsebb.
Ahogy Anna beszállt hátulra és a taxis is elhelyezkedett a taxis átölelte Annát és szájon csókolta, miközben a melleit simogatta a blúzán keresztül. Egy darabig csendben csókolóztak így, majd a taxis kigombolta Anna blúzát és lefejtette róla. Az elég termetes mellek most a vékony anyagú melltartóba feszültek csak, ami eléggé áttetsző volt ahhoz, hogy a taxis lássa a sötét, nem túl nagy bimbóudvart, és a keményen álló felizgatott mellbimbókat. Odahajolt és a vékony csipkén keresztül megnyalta a jobb mellet. Anna felsóhajtott. Pontosan erre vágyott.
A taxis most végig nyalt a másik mellén is. Anna odahúzta a fejét, és a szájába adta a jobb mellét. A taxis vadul szopni kezdte, majd kifejtette a melltartóból és most már minden akadály nélkül férhetett hozzá. Nem sokkal később a másik mell következett. Anna melltartójának a mellei alá gyűrve már nem sok haszna volt, de most egyikük sem foglalkozott ezzel. A taxis felváltva szopta a méretes melleket, mígnem mindkettő nyáltól csillogott. Ekkor a taxis végigsimított Anna combján, fel egészen a bugyija szegélyéig. Anna kicsit megemelte a fenekét, és a szoknyát a derekáig felhúzta. A fekete csipke franciabugyija átázva várta, hogy lefejtsék róla. De a taxis még nem érezte úgy, hogy meg kellene szabadulnia a bugyitól is. Helyette tovább szopta a gyönyörű melleket, miközben a bugyin keresztül simogatta a nem rég borotvált csupasz szeméremdombot.
Anna érezte ahogy egyre jobban felizgul és az ölét elöntik a nedvei. A taxis keze is teljesen nedves lett tőle. Félrehúzta a bugyit és egy ujjal behatolt a hüvelybe. Anna feje hátra feszült, már zihált, annyira kívánta a szexet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andrea írónő 2017. 08. 14. hétfő 15:27
Jó lett a történet. Kis hiányérzetem volt az "előjáték" leírásában, és kevés volt a "kommunikációs" leírás. Na és ahogy a #4 bejegyzésben írta Andreas6 ... én sem veszem a számba miután a popsimba élveztek ...
#13 sipospista 2017. 03. 7. kedd 11:16
Pervez.dejoooo
#12 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:38
Perverz smile
#11 listike 2016. 04. 6. szerda 07:16
Egyáltalán nem tetszett.
#10 Pavlov 2016. 03. 31. csütörtök 21:53
Olyan semlegesen beszéltek a karakterek, mintha fodrászhoz mentek volna. Nem teszett.
#9 sunyilo 2016. 03. 31. csütörtök 20:32
Nem rossz. Ismerős taxisoktól hallottam hasonlót, hogy mennyi igaz belőle...
#8 sztbali 2016. 03. 31. csütörtök 16:54
Átlagos, de nem igazán életszerű.
#7 cscsu50 2016. 03. 31. csütörtök 16:12
jó közepes
#6 veteran 2016. 03. 31. csütörtök 13:41
Jó írás.
#5 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 12:12
Igazavan Adreasnak teljesmértékben.n
#4 Andreas6 2016. 03. 31. csütörtök 07:10
Kissé gusztustalan, hogy anál után szájba veszi... Feltételezem, hogy nem mosta ki előtte, ahogy a hivatásosak.
#3 feherfabia 2016. 03. 31. csütörtök 05:58
Nagyon jó!
#2 A57L 2016. 03. 31. csütörtök 03:44
Ez nagyon tetszett,jó írás.
#1 Törté-Net 2016. 03. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?