A+ A-

Emlékek 1. rész

Az esküvőm napján a fodrásznál ülve merengek a tükörben magamat nézve és azt veszem észre kezdek gondolkodni eddigi életemen a nagy pillanatain ...
Pereg a „film” előttem a kiskoromtól kezdődően, az általános iskolás évekig amin magamban kuncogok milyen vidám is volt, majd elérek 15. évemig és elszomorodom... Édesapám hivatásos katonaként tűzszerész volt és egy bevetés után csak a szomorú hír érkezett... „ Hősi halált halt...”. Ketten maradtunk az akkor 34 éves anyukámmal és senkitől nem kaptunk segítséget... Teltek a szomorú gimnáziumi évek ahol zárkózott csendes lány lettem. Egy barátnőm volt kivel néha mikor már nem bírtam lelkiztünk és egy picit felszabadultabb napok jöhettek utána. A fiúkban midig Édesapámat kerestem és sorra jöttem rá nincs még egy olyan férfi mint Ő volt se külsőleg, se érzelmileg, így szinte minden fiút taszítottam magamtól.
Anyukám mondogatta is
- Kislányom, nem helyes, hogy csak bezárkózol a szobába és tanulsz. Néha egy buli, diszkó, csajos pizsamapartik, esetleg egy fiú ki megnevettetne. - persze erre mindig is elzárkóztam, kirohantam és duzzogni kezdtem, ekkor mindig magamra hagyott egy kicsit, hogy rendezzem magamba azt amivel nyaggat, de hiába nem volt igényem ilyen eseményekre hiába voltam közelebb a 17 - hez, mint a 16 évemhez.
Teltek a napok, hetek hónapok és csak nem lett új barátnő, nem kellettek a pasik és még nyáron is csak tanultam. Egy reggel anyukám azzal fogadott ha nem mozdulok ki majd Ő kimozdít. Mivel Pásztóiak voltunk a Mátra közel volt és kocsiba ültünk és irány a Kékes. Jó kis nap volt sokat beszélgettünk, nevettünk sétáltunk és gyorsan eltelt a nap. Haza felé a kocsiba egy számomra tabu témával hozakodott elő.
- Ildi! Szeretnék most valami felnőtt dologról beszélni Veled. Már két éve nő vagy és úgy látom a menstruációd is kezd lassan beállni a ciklusába és pont ezért kéne egy nőgyógyászati vizsgálat és kéne beszéln... - Ekkor kicsit durcásan közbe vágtam.
- De anya ezt a szép napot ilyennel kell elrontani? Én sem faggatlak, én sem akarok beszélgetni a Te női dolgaidról. - fejeztem be és azt hittem nyugi lesz.
- Tudod besöpörheted ezt a problémát a szőnyeg alá, de ez akkor is megmarad csak nem akarod, hogy előtérben maradjon. Ez nem helyes. Nincsenek fiúk az életedben, de a tested és lelked igen is NŐ és ezzel foglalkozni kell. - pont előzni kezdett és elhallgatott amire én lecsaptam és méregből kifakadtam.
- Ne gondold már rólam, hogy mert nem beszélek róla, nem foglalkozom a NŐI testemmel, tudom, hogy szerezzek örömet magamnak és ahogy én sem faggatlak Téged, hogy apa halála óta mivel elégíted ki azon vágyaidat, pedig éjszakánként hallom a tagadhatatlan nyögéseidet, kérlek Te is hadj békén! - Néztem rá mérgesen és kicsit szégyenkezve láttam, hogy milyen zavarba hoztam ezzel a kirohanásommal. Próbálta leplezni zavarát, de nem sikerült, hisz csak alig hallhatóan annyit mondott.
- Rendbe.
A hátralévő tíz perc csendben telt köztünk és én csak merengtem azon amit szóba hozott és én durván, szinte már sértőn reagáltam le.
Lelki szemeimmel anya szobájában voltam láttam a piperés fiókját kicsit nyitva és láttam a borotvát is benne. Régebbi emlék kép villant fel mikor a körömlak lemosóját kerestem, hisz az enyém elfogyott. Tudtam nem a lábát borotválja, sem a hónalját, hisz egy a kozmetikusunk és egyszerre megyünk és tudom ott szőrteleníti ezen részeit, tehát csak lent az intim testrészére kell. Elképzeltem hogy ugyan úgy csinálja, mint én, de vajon Ő milyenre csinálja? Csupasz? Kicsi bolyt, vagy csak bikini vonal? Vajon Ő is úgy segít magán ahogy én? Hisz tudom nincs férfi az életében, hisz abban a gimiben tanár ahova én járok, együtt megyünk, együtt jövünk, mindig együtt vagyunk a hét hét napján 0 - 24 órában és jele sincs pasinak az Ő életében sem. Ezen gondolatok közepette értünk haza és gyors vacsora, zuhany után mindketten a saját szobánkba vonultunk vissza. Én még olvasgattam a török kori időből a tv hátzaja mellett, mikor is egy hosszabb reklám szünetben meghallottam a már többször is hallott sóhajokat anya szobájából. Ekkor nem tudom mi ütött belém, mert a vizes poharam a két szoba közti falhoz szorítottam és hallgatóztam. Észre sem vettem, hogy a másik kezem meg már a bugyimba matatott csak mikor már kezdett a lábam remegni. Ilyen intenzív orgazmusom eddig még ilyen rövid idő alatt nem volt és szinte a hangok alapján egyszerre érhettük el az élvezet csúcsát anyával.
Szégyenkezve aludtam el és próbáltam kitörölni ezt az estét, de sajnos egyre gyakrabban tört rám a visszatarthatatlan kényszer, hogy segítsek magamon.
Augusztus elején egy keddi reggel arra ébredtem, hogy ajtó csapódás, üveg csörgés, puffanás és síri csend. Első reakcióm fejemre rántottam a paplant, majd hirtelen felugrottam és rohantam ki a szobámból. Anya a fürdőszoba ajtóban feküdt a hátán csukott szemmel. A homlokából folyt a vér. A jobb melle felett egy nagy üveg darab és mind a két alkarjából üvegdarabok álltak ki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.4 pont (80 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2016. 01. 23. szombat 16:31
Tetszett.
#13 zsolesz69 2016. 01. 10. vasárnap 13:34
tetsz7ik,folytasd!
#12 supi 2016. 01. 9. szombat 22:59
nem rossz
#11 picula 2016. 01. 8. péntek 01:30
Szuper lett folytasd
#10 cscsu50 2016. 01. 7. csütörtök 22:16
jöhet a folytatás
#9 papi 2016. 01. 7. csütörtök 19:27
Tetszik, folytasd.
#8 tomi19 2016. 01. 6. szerda 16:48
Nagyon király várom a folytatását
#7 veteran 2016. 01. 6. szerda 09:58
REMEK.
#6 deajk2008 2016. 01. 6. szerda 08:24
nagyon tetszett és felállt a faszom tőle folytasd 10p
#5 feherfabia 2016. 01. 6. szerda 06:29
Nagyon jó!
#4 hairy_pussy 2016. 01. 6. szerda 05:56
Nagyon jó! Várom a folytatást. 10p
#3 A57L 2016. 01. 6. szerda 03:33
Rég olvastam tőled írást,de ez is magas színvonalú.
#2 vakon53 2016. 01. 6. szerda 02:54
Nagyonjó... Nagyonjó...

10 Pont!
#1 Törté-Net 2016. 01. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?